Mariager Tand Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

⛔️⛔️⛔️Læs lige det her!!!

⛔️⛔️⛔️Læs lige det her!!!

Jeg har ikke været til tandlæge i 3 år og står for en hjerteoperation og bliver derfor bedt om at få tjekket mine tænder. Jeg opsøger Mariager tandlægeklinik.

- 27/09 eftersyn af tænder.. Jeg siger jeg har noget mad der nogen gange sætter sig fast i en tand, han konstaterer, at der skal yderligere hjælp til og slutter første besøg af med tandrensning og smører noget på en anden tand jeg siger er følsom.

- Næste besøg er den 5 Okt. Her mener tandlægen der skal tages røntgen og han går i gang med at behandle, jeg gennemgår behandlingen uden bedøvelse, der er masse af sygdom i klinikken så receptionisten sidder som hjælper til tandlægen. Tandlægen bruger 35 min, hvor han fortæller at han fjerner en gammel plump og laver en fyldning. Der er slået en lille flig af tanden og derfor kommer der kød ned, så kan han se en skygge via røntgen billederne som viser at der skal laves en fyldning på en anden tand. Da hele behandlinger er overstået viser han mig røntgen billederne hvor han konstaterer at der er skygger på flere tænder, så det bliver sådan en lidt underlig situation, at han kun har lavet den ene og jeg jo har startet med at sige at jeg skal hjerteopereres og at det dermed er vigtigt at lave alt også begyndende problemer.

Regning + røntgenbillede oploades senere 2400,-

Da jeg kommer hjem får jeg tandpine og kontakter derfor tandlægens mail. Her kommer den ordrette korrespondence:

Hej Pia Strabo

Jeg kom på besøg hos jer i onsdags grundet en fli var knækket af en tand.. Der bliver taget billeder og jeg får en fyldning, siden har smerterne bare taget til i tanden, Håber i kan hjælpe, da det efterhånden smerter kraftigt.

Hej Asker .
Der er jo først åbent i mandag . Der er tandlægevagten i morgen fra kl 9 kan du ringe -det lyder træls . Nummeret til tandlægevagten står på vores web eller du kan G. det , der er en i Ålborg og Århus .
Hilsen Pia Strabo

Hej Pia

Jeg har ikke råd til at tage til en vagt tandlæge… Jeg er nød til at vente til i kan udbedre fejlen.

Jeg har aldrig i den tid jeg var hos Mose haft problemer efter et tændlægebesøg…

Jeg var inde hos en der hedder Christian/Kristian meget meget flink ung mand.

Jeg fortalte jeg skal igennem en hjerteoperation og at han skulle lave alt der var.

Jeg vil gerne at det fremadrettet bliver en anden og mere erfaren der håndtere mine tænder, håber det er forståeligt.

Pia vil du ikke give mig besked om, hvordan du vil håndtere denne situation.

Asker Højlund Pedersen

Hej Asker .
Jeg kender ikke til din sag .
Jeg er nu i Frankrig . Og kan ikke se din journal .
Du må kontakte klinikken på mandag .
Der er tandlæge Gitte Valeur på job .
Det er 15 år siden Villi mose har praktiseret .
Dejligt med din erfaring herfra .Men har du ikke været til tandlæge siden mon ?
Men du tager udgangspunkt i at der er lavet en fejl og det kan du ikke .
Jeg må afvente at høre fra personalet på mandag .
Venlig hilsen Pia Strabo

Hej Pia

Hvorfor spørger du om jeg har været til tandlæge siden, hvad har det med sagen at gøre? Jeg havde Mose fra jeg begyndte til tandlæge som 5-6 årig og til han stoppede så 25 år og har aldrig oplevet at have tandpine, når jeg forlod klinikken… Var til tandlæge 2 gange om året….

Pia selvfølgelig kan jeg tage udgangspunkt i, at jeg har været hos jer en gang og så har jeg tandpine… Jeg understreger endda han skal være grundig, da jeg står for en hjerteoperation.

Tak for dit svar

Hej Pia

Nu har jeg gået med tandpine siden den 5. I denne måned, hvornår mon jeg hører fra dig?

Jeg skal for en hjerteoperation i næste uge, havde du tænkt dig at udbedre det arbejde i har lavet?

Mvh

Kære Asker .
Mon du har set det svar jeg sendte den 9/10 hvor jeg bad dig kontakte klinikken !

Og vi har ikke lavet nogen fejl , men du havde et dybt hul i en tand og hvis den gør ondt skal du have en rodbehandling .
Det er hvad der sker, når der ikke er regelmæssig tandpleje og fast klinik at være tilknyttet til .
Du må kontakte klinikken på mandag og få en tid - og jeg kan ikke sikre, at det bliver hos mig .
Venlig hilsen Pia Strabo

Hej Pia

Jeg regner med at i har en mail fordi den kan bruges..

Jeg synes ikke det er fair du blander regelmæssigt tandbehandling ind i det, jeg har bedt om at få lavet mine tænder grundigt, da jeg skal have en hjerteoperation og det er jer der er tandlæger.

Din ansatte nævner intet om et hul og der fremgår intet om huller på regningen. Man har dog røntgen fotograferet for at være sikker på hvad man gik i gang med.

Må jeg spørge hvorfor man laver et stykke arbejde til 2400 kroner for senere at rodbehandle. Også vælger du efterfølgende at give mig skylden grundet jeg ikke har haft regelmæssig tandbehandling.

Kære Pia jeg skal være ærlig og sige at din behandling for mig virker meget uprofessionel og det bliver jeg simpelhen nød til at oplyse andre om.

⛔️WAUW PAS PÅ

October 5, 2022