Alaltaieri am comandat un aparat de facut inghetata Disney, iar ieri l-am si ridicat. Inainte sa finalizez comanda consultantul de vanzari m-a intrebat daca m-am uitat si la alternative si mi-a spus p... See more
See what reviewers are saying
Cred ca am peste 15 comenzi la ei, dar de abia acum am zis sa le rasplatesc amabilitatea cu un review. Serviciile au fost foarte bune, si chiar si atunci cand nu au avut produsul pe care mi l-am dor... See more
Am cumparat un produs defect de la ei iar a doua zi l-am trimis retur iar ei mi-au trimis niste poze cu produsul putin murdar de creta spunandu-mi ca prezinta "urme de zgarieturi mai mult decat es... See more
Sincer nu am cumparat pana acum nimic de la ei. Dar de mai multe ori i-am luat in considerare. De fiecare data cand am cerut detalii despre un produs mi s-a raspuns foarte prompt, serviabil s... See more
Company details
Contact info
Strada Oltetului Nr. 15, Bucuresti, Romania
- 0757222223; 021.323.32.07
- office@marketonline.ro
- www.marketonline.ro
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prompti
Ultima oara am cumparat de la ei acum vreo 2 saptamani si s-au miscat foarte repede pentru un produs a carui stare era mentionata ca "la comanda". a doua zi am avut produsul acasa:D
Prompti, produse de calitate la pret bun
Am cumparat un telefon Nokia 5530 Xpress music de la ei, confirmarea comenzii a durat 15 minute, si l-am primit a doua zi. Telefonul este original, cu garantie internationala Nokia nu asa cum vand altii (de pe piata gri). Super multumit !
Tratament neasteptat
Salut,
Nu-mi sta in fire sa scriu astfel de pareri, dar in urma experientei avute cu acest magazin in seara asta, si fiind uimit de ceea ce s-a intamplat , m-am hotarat sa caut mai multe date. Am dat un search si cu uimire am dat si de acest site si parerile utilizatorilor. De fapt , experienta a fost neasteptat de placuta. Am comandat acum 2 zile un laptop la ei , iar azi cand m-am dus sa-l ridic de la sediu, surpriza: era oprit curentul in toata zona , inclusiv la ei. Cu toate acestea , la lumina unui laptop si a unui telefon , s-au chinuit sa-mi gaseasca comanda si jucaria comandata. Am facut niste hartii de mana, urmand ca ulterior sa-mi trimita pe mail toate actele necesare.
Cand am ajuns acasa,deja am gasit toate actele pe mail. Multumesc tuturor celor de acolo pentru amabilitatea si profesionalismul dovedit.
GARANTIE LA TELEFON OFERITA DE O FIRMA FANTOMA
Salut,
Am cumparat un telefon de la marketonline in 30.03.2009, telefon pe care l-am platit in avans(aici a fost prostia mea). Este vorba despre un SAMSUNG OMNIA. Cand am fost sa-l ridic cutia era desigilata, dar ce mai puteam sa zic din moment ce il platisem in avans.
In cateva zile am constat ca telefonul se oprea cand il puneam in masina pe suport, am dat vina pe BT , am zis ca se opreste din cauza ca interfereaza cu ceva.
Dupa ceva timp am vazut ca daca este lovit usor in partea din spate se opreste si am decis sa merg cu el la garantie.
Mai mult ca sigur telefonul a fost reconditionat si revandut.
Am mai citit pe forumuri despre acesta practica a acestui magazin online, care ar fi de penal. O sa depun o plangere la POLITIE in acest sens.
In concluzie: NU CUMPARATI NIMIC DE LA ACEST MAGAZIN ONLINE!!!
Un magazin excelent cu stocul la zi
Eu am cumparat mai multe produse de la ei si am fost foarte multumit intotdeauna.
Am apreciat in primul rand timpul in care am fost sunat si in care au adus produsul(le-am ridicat numai de la sediu)au fost amabili cu oferirea informatiilor,evidenta stocului este una foarte buna asa cum rar gasesti la multe firme online.
Ca un minus mentionez service-ul,unde am adus un hard disk si care a fost schimbat dupa o luna si cateva zile dar asta este problema tuturor magazinelor din Romania in special a celor online.
Per total merita 5 stele,cel putin din punctul meu de vedere!!
Totul bine. Mai putin preturile.
Sincer nu am cumparat pana acum nimic de la ei.
Dar de mai multe ori i-am luat in considerare. De fiecare data cand am cerut detalii despre un produs mi s-a raspuns foarte prompt, serviabil si exact. Nu au incercat sa ma imbarlige sa cumpar un produs mai scump, si au fost foarte sinceri privind disponibilitatea stocului.
Un mare plus fata de Emag la capitolul servicii.
De fiecare data insa nu am cumparat de la ei din cauza preturilor.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.