MC-IMPORTEN.DK Reviews 44

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Iorden service. Bestilte bremseskiver der ikke var på lager så fik et opkald og fik dem sendt med ekspress fra sin leverandør og videre til mig. Bestiller gerne herfra igen

Rated 3 out of 5 stars

Købte nogle pakninger. Disse kunne jeg efter at have bestilt, finde til det halve andre steder. Nu skal jeg bruge en koplingspumpe til en mc. Den koster hos MC-Importen 3000,- men har fundet den p... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte kl.15.31 og fik en bekræftigelse med det samme, kl 15.56 fik jeg en bekræftigelse på at varen var afsendt, kl.16.12 besked om at varen var på vej, leveret næste formmidag. Har tidligere... See more

Company details

1. Motorcycle Dealer

Information provided by various external sources

www.importen.dk Køb/Salg af nye og brugte motorcykler, ATV, QUADs med og uden afgift. Eget motorcykel / ATV værksted. Tlf.: 7564 1862

4.7

1-star

Iorden service

April 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super hjælp som nem at komme i kontakt…

Super hjælp som nem at komme i kontakt med skrev en mail angå en vare jeg har have købt uden for åbnings tid fik svar inden for 5 min . Ringet dagen efter for at forklare mig bedre. Telefonen blev taget efter 30 sek og fik svar på mit spørgsmål . God stor hjælp og super sevice

April 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Havde problemer med min bestilling (min…

Havde problemer med min bestilling (min eger fejl) blev godt hjulpet da jeg kontaktede MC-IMPORTEN dagen efter, og min vare kom også inden for den forventede tid, så kan godt anbefale at handle ved dem.

March 3, 2026

Service i særklasse.

Service i særklasse.
Jeg skulle bruge nogle reservedel til en honda ATV. Skrev til Jim at jeg manglede alt til olieskift samt lidt andre dele. Få dage efter fik jeg en sms at stumperne var der. Det er ikke sidste gang at MC Importen får bestilling herfra.

June 13, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Har bestilt 3 gange i alt nu

Har bestilt 3 gange i alt nu, og hver gang har det bare fungeret, 2 af gangende var alt leveret hurtigt, og smertefri, alt virkede, og superbt :)

Den sidste pakke jeg havde bestilt stod som "ordre behandles" i 3 dage, var på lager og skulle blot pakkes, derfor -1 stjerne men det er skam småt, jeg trippede også lidt med at vente på den benzinpumpe der valgte at dø på en skøn søndags tur! ;)

Hjemmesiden er også lidt sløv til tider, hænger lidt når man klikker rundt.

Ellers ikke noget at klage over!

March 17, 2025

Super god service !

Blev ringet op efter at have sendt en mail, da jeg havde bestilt for "lidt " til et skift af kobling.
Jeg fik en super vejledning .
Virkelig god service, og Jim var meget behagelig at tale med 😊

May 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mange reservedele ( Også til gamle…

Mange reservedele ( Også til gamle MC'er som ellers er udgået for længe siden - MEGA vigtigt ) Da reservedelene er sværere at få fat i og mange desværre ikke udbyder dem længere... :(

( Men MC-importen gør ) !? Samt at de er venlige og udbyder en rigtig god service samt en hurtig levering !!😄🤩🥰💚😃👍👌

May 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Helt helt fantastisk service.

Helt helt fantastisk service.
Bestilte manchetter til bremsecalibre.
De forsvandt i Postnord, men Mc-importen sendte straks nogle andre uden en masse vrøvl og bøvl.
Kan helt klart anbefale dette firma med ti stjerner ud af fem.

March 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Brug dem aldrig.

Mane til spam firma skal man lede efter længe. Har for længst med det skammel fra, og selvom jeg har blokeret dem for længst så finder selv ind igen. Brug dem aldrig.

December 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Min far havde ved et uheld knækket…

Min far havde ved et uheld knækket bremsehåndtaget - så MC-importen havde fundet ud af at finde et nyt til denne Yamaha XJ750. Ved forsøg på at montere det, var det tydeligt at det ikke passede. Ved hjælp af lidt billeder og sms frem og tilbage - fandt MC-importen u8d af, at MC’en var blevet bygget lidt om. Samme dag havde MC-Importen, fundet det rigtige greb - det er nu bestilt - så krydser vi lidt fingre for at det passer ved montering.
1000 tak for hjælpen.

June 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har efterhånden bestilt vare v. mc-importen en del gange. Varerne bliver altid sendt hurtigt efter bestilling og uden bøvl. er varen ikke på lager deleveres denne hurtigst muligt.

November 1, 2022

Det spiller bare :)

Intet at sætte en finger på. Det spiller bare hos dem. Jim er super kompetent og hjælpsom, og leverer lynhurtigt, hver gang.

September 2, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet så god service…

Aldrig har jeg oplevet så god service og så kort leveringstid. ( godt nok afhentning men alligevel :D )
Jeg bestilte mine var kl 8, og de var klar til afhentning kl 11. For anden gang i træk.
Jeg er glad og tilfreds og kværnen kan køre igen :P

Tak MC-Importen

July 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte kl.15.31 og fik en…

Har tidligere bestil nogen vare hvor de havde lidt problemer med deres betalings app, bleve ringet op af en medarbejder som lige gjorde mig opmærksom på problemet, og hvis hvis jeg betalte over Mobilepay så ville de afsende varen med det samme, hvilket de gjorde.

Meget fin service

July 2, 2021

Fremragende service

Havde bestilt og modtaget reparationssæt til hovedcylinder på en Honda, som desværre kører med forskellige cylinderstørrelser i samme årgang. Jeg fik det forkerte reparationssæt, men MC-Importen sendte det rigtige samme dag som korrekte reservedel var identificeret. Meget venlig og fin service. Tak for det.

May 4, 2021

Is this your company?