Meditecheurope Reviews 11

TrustScore 3 out of 5

2.9

Company details

Information provided by various external sources

Leverancier van Colloïdaal Zilver en Goud, Colloidaal Zilver Zalf, Electrolyser, Multiple Wave Oscillator, Levensveld Polarizer,Polarizer Antenne, SwingZapper, High Tech Health Akai Ionizer Plus®,Pure Water Products, waterdestilleerders, Aqutos Ozon Water Micro Generator, etc.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Absoluut geen aanrader.

De verzending binnen Nederland kostte bijna 7 euro en duurde een week. Ik ontving een koperen fles zonder enige garantie of certificaat van echtheid (100% koper) en zonder handleiding. Bovendien was de fles van binnen besmeurd met smeervet. Ik heb er spijt van dat ik bij deze winkel heb besteld. Absoluut geen aanrader.

April 9, 2026

Ik was verrast over de soladey 5

Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over deze manier van tanden poetsen.
Maar dacht toch, ik bestel eerst de goedkoopste om uit te proberen en ik moet zeggen, ik ben positief verrast over de werking hiervan.
Ik begon na 2 a 3 dagen al wat verschil te zien.
Ik ben nu 2 weken verder en mijn tanden zijn veeeel schoner als voorheen.
Dit heb ik in al die jaren met een goeie electrische tandenborstel niet kunnen bereiken.
Daar komt nog bij dat de kosten lager zijn dan een electrische tandenborstel, dus win,win.
Een aanrader dus !!!

July 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top service en uitstekende producten

Ik koop al jaren bij Meditech Europe. Topklasse producten en hele goede service staan daar vooraan.

Wanneer een product defect raakt, ontvang ik direct een nieuw exemplaar. Mijn Ozongenerator raakte net buiten de garantieperiode defect. Na gemaild te hebben met Meditech, ontving ik uit coulance een nieuw exemplaar wat tot op de dag van vandaag het nog steeds goed doet.

Ga vooral zo door met jullie geweldige werk!

January 10, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Wet Koop op Afstand? Plaatsen alleen 5* reviews.

Er zijn anno 2025 blijkbaar nog steeds webshops die de Wet Koop op Afstand niet kennen. Daarom: bij retourzending binnen 14 dagen dient de koper ook de verzendkosten teruggestort te krijgen. Alleen de kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de koper.
En Meditech plaatst alleen 5* reviews bij hun produkten, dus een eerlijke indruk geeft het niet. Iedereen is dus 'razend enthousiast' over de BodyGuard Polarizer en de LevensveldPolarizer. Ik niet, maar mijn eerlijke review wordt niet geplaatst.
UPDATE: de verzendkosten heb ik inmiddels retour gekregen.

January 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De MWO is een fantastisch apparaat

De MWO is een fantastisch apparaat. Na enkele sessies was mijn slijmbeursontsteking in mijn heup en een fistel op mijn tandvlees weg. Ik ervaar een hele grote energie toename, slaap beter en voel een extreme vorm van welbehagen en geluk. Later de rife tube orange besteld, en daags erna geleverd! Top bedrijf

November 7, 2023

Had er 2 flesjes besteld

Had er 2 flesjes besteld, Goud en Zilver a 50 euro, de duurdere Essence zoals ze dat noemen, had echt het gevoel dat er gewoon gedistilleerd water in zat en meer niet, weggegooid geld kwakzalverij.

February 28, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Verkoop van troep 1e klas.

Hun colloidaal zilver/goud is niet colloidaal te noemen. Dit is ionisch zilver/goud, welk schadelijk is voor het lichaam! Ik twijfel er aan of ze echt een lab hebben, en als dat zo is, of ze überhaupt een medische achtergrond hebben en/of weten waar ze het over hebben en wat ze produceren en verkopen. Gemaakt met het elektrolyse proces waarna ongetwijfeld (meerderen keren) gefilterd. De meest onbetrouwbare en schadelijke vorm van "colloidaal zilver".

September 19, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Klant is hier echt koning!

We doen al een aantal jaren zaken met dit bijzondere en fijn bedrijf. Wanneer een product niet goed werkt krijgen we direct een nieuw product toegezonden. Hessel en Joel, dank voor de geweldige service en antwoorden op al onze vragen.

July 28, 2012

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look