Mgauto Reviews 46

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte en Range Rover, med en eldre Bmw som innbytte. Real pris på både den nye og innbytte bilen. God kommunikasjon og service hele veien. Viste seg etter noen mil å være fjæringsfeil på bil... See more

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte i juli 25 en BMW 5 serie med en…

Kjøpte i juli 25 en BMW 5 serie med en 13 år gammel Mercedes i innbytte. Fikk en tipp topp fin og solid bil. Har opplevd veldig imøtekommende og real kundebehandling, også ved henvendelser / hjelp ut over hva de har vært forpliktet til.

April 7, 2026

Volvo v60

Kjøpte en pen volvo v60, rask handel uten noen problemer.
Sommerfelger ble ettersendt som avtalt med helt nye dekk montert.
Hyggelig handel med en trivelig selger

March 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte nylig en Nissan Navara og er…

Kjøpte nylig en Nissan Navara og er veldig fornøyd, både med bilen og hele kjøpsprosessen. Selger var svært hjelpsom og tilgjengelig hele veien, og jeg opplevde god oppfølging fra start til slutt. Erfarne folk som leverer en trygg og tillitsfull service. Anbefales på det sterkeste ✌️

November 14, 2025

Seriøs og trygg handel ... 👍👍👍

Byttet inn min Fiat Doblo mot en Subaru XV i februar 2025. Da æ har et aktivt friluftsliv så er æ avhengig av hengerfeste .. dette blei montert på i en fei, og da var bytte ta bil et faktum .. 👍 .. godt fornøyd kjørte æ heim te Senja.

Men i maimåned så begynte motorlampa å lyse, og cruisekontrollen slutta å virke.
Fikk tatt diagnose på bilen, og da dukket feilkode P0401 opp. Dette indikerer tett eller defekt EGR-ventil, noe som igjen er normalt på brukte biler. Æ fikk sletta koden, og tok kontakt med forskjellige verksteder for pris på ny inklusiv bytte. Pristilbudan varierte fra kr. 5500.- og opp te kr. 9000.- Men på grunn av sommerferieavviklinger så var det umulig å få verkstedtime før nu på høsten.
I slutten av juni, tente motorlampa igjen. Ny runde med diagnoseverktøy for lesing av feilkode og sletting av denne. Den viste samme feilkode. Så kom vi til slutten av august og ny runde. Feilkode P0401 EGR-ventil. Og endelig fikk æ time på verksted. EGR-ventilen blei plukket ut, og da ser vi hvorfor den har laget problemer.
EGR-ventilen har vært ute før, og blitt brutt i sund av den som har hatt den ute. Her var det brukt makt, så det ene røret som kommer ut av EGR-ventilen var brutt løs og bare dyttet på plass og klint igjen med svart silikon.
Æ fikk ny EGR på plass og alt er bare velstand igjen. Tok bilda ta den gamle ventilen og sendte de ilage verkstedregninga te MG-Auto. Det tok ikje mer enn 7 minutter så fikk æ svar ifra Magnus så e daglig leder. Han skrev:

Hei Bjørn,

Vi har ikke had noen problemer med motorlampe og våre folk har ikke rotet med dette.

Uansett løser vi dette som oppegående folk da vi synes du var en real kar å handle med.

Vi overfører på din konto. 😊

Mvh Magnus G

Så dette er det æ vil kalle en seriøs og ansvarsfull bedrift, en bedrift æ kan anbefale på det varmeste. Og skulle æ ha behov for nytt bilbytte i fremtiden, så bi æ å sjekke ut med MG-Auto først for å se ka de har.

Hilsen en kjempefornøy kunde. 👍😊👍

October 6, 2025

MG auto ordner opp

Kjøpte bruktbil av MG auto som det viste seg hadde noen småfeil som dukket opp etter kjøp. Her har MG auto vært helt fantastisk. De har stilt opp og fikset det som dukket opp. Kan trygt anbefale MG Auto.

October 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi anbefaler ikke å kjøpe bil fra de fra.

Vi kjøpt en bil som ikke er verdt det summen han har fått. Anbefaler ikke å kjøpe bil fra han, flere personer som har opplevd det sammen som oss.
Mangler av dokumentasjon for det ny motoren som han har byttet. Plutselig svarer ikke på telefon.

July 18, 2025
Mgauto logo

Reply from Mgauto

Hei Florentina Shaib,Frøya

Det er beklagelig at dere ikke ble fornøyd. Det må likevel nevnes at det ble byttet motor til 60000,- pga høyt oljeforbruk. Sommerdekk med mønsterdybde 5,5 ble desverre avslått fra vår reklamasjonsansvarlig ettersom det ikke utgjør noe mangel.

Salgsjef
Rune Grotdal

Rated 5 out of 5 stars

En god handel – en overraskelse til ei som skal få sin første bil.

Jeg hadde en utrolig god opplevelse med bilhandelen hos MG Auto.Fra første kontakt ble jeg møtt med vennlig og profesjonell service. Selgeren tok seg god tid til å svare på alle spørsmålene mine, og jeg følte meg ivaretatt gjennom hele prosessen.

Bilen var akkurat som beskrevet – ren, pen og i den stand den var beskrevet.

Det er sjelden man føler seg så trygg i en bruktbilhandel, men her var det ærlighet og kundeservice i fokus. Vi kjøpte bilen i overraskelse til en snart 18 åring og firmaet var med på å gjøre overraskelsen perfekt.Jeg kommer garantert til å anbefale MG Auto videre til venner og familie – og handler gjerne her igjen i fremtiden.

Tusen takk for en trygg og hyggelig handel og god sommer.

July 10, 2025

Profesjonell

En svært god opplevelse hos MG Auto AS.
Fra første kontakt til bilen var levert, har hele prosessen hos MG Auto AS vært preget av profesjonalitet, god dialog og en følelse av å bli ivaretatt. Jeg hadde en ryddig og konstruktiv samtale med daglig leder Magnus, hvor vi raskt kom til enighet om både innbytte og kjøp av ny bil.

Ved oppmøte ble jeg møtt av et hyggelig og imøtekommende team – både i butikken og fra verkstedet. De tok seg tid til en prat, og sørget for at hele opplevelsen føltes personlig og tillitsfull. Jeg fikk prøvekjøre bilen i ro og mak, og det var tydelig at det var viktig for dem at jeg skulle være helt trygg og fornøyd før vi fullførte handelen. Bilen svarte til forventningene og litt til.

Mens bilen ble klargjort, ble det servert kaffe og gitt god informasjon, noe som skapte en avslappet og behagelig stemning. Hele opplevelsen vitnet om ekte engasjement for kundene og stolthet i arbeidet.

Etter kjøpet fikk jeg til og med hyggelige meldinger på vei hjem og i dagene etter – med spørsmål om hvordan turen hadde gått og om jeg fortsatt var fornøyd. Slike små detaljer betyr mye og viser at kundereisen ikke slutter når bilen er levert.

Jeg bytter bil «ofte» og er som regel kritisk til bilforhandlere, men her sitter jeg igjen med en svært positiv totalopplevelse. MG Auto AS leverer på alle punkter – og jeg gir mine varmeste anbefalinger.

June 30, 2025

Hyggelig mottagelse

Hyggelig mottagelse. Rask og effektiv behandling av innbytte og oppfølging med nytt kjøretøy. De leverer produktet som avtalt og sørger for at innbyttede biler blir utbedret for alle eventuelle feil og mangler før videresalg. Seriøs forhandler som strekker seg langt for å imøtekomme eventualiteter som skulle dukke opp

June 16, 2025

ANBEFALES

God mottakelse. Ble raskt satt på prøveskilt for prøvekjøring. En fantastisk kjøreopplevelse. Vi bestemte oss for denne bilen. Spurte om innbytte og de tok takst med en gang av en super Spanjol, husker ikke hva han heter men kred til deg😘 og vi takket ja til tilbudet. Anbefales på det sterkeste. Vi følte oss ivaretatt

June 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super service og flinke folk

Super service og flinke folk ! Opplever selger som ærlig og oppriktig med tanke på imøtekomme ønsker og behov vi hadde. Positiv erfaring av både handelen i seg selv, kjøpet og oppfølging av spørsmål i etterkant. Anbefales !

June 6, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Volvo xc60

Kjøpte en Volvo med ford som innbytte. Meget fornøyd med pris på kjøp og innbytte. Er litt reservert mtp bilkjøp, da jeg har blitt lurt så mange ganger. Men her holder det de lover. Mtp garanti. Etter 20 dager i mitt eie, kom det ulyd i bilen. Noe som viste seg å være foringer. Tok kontakt me selger Rune, og ble enig om å få ordnet dette på verksted. Har bestilt time og MG auto ordner opp med å dekke utgifter for dette. Meget fornøyd med MG auto. Anbefales virkelig.

February 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fant drømme (brukt) bilen hos MG-…

Jeg fant drømme (brukt) bilen hos MG- Auto og kjøpte den på nett feb. 2025.
Selgeren (Rune) var utrolig flink, ærlig og service innstilt.
På veien nedover til Elverum, dukket det noen feilmeldinger/ varsellamper. Disse ble tatt hånd om veldig raskt og profesjonelt. Anbefalt.

March 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Denne bedriften burde man holde seg…

Denne bedriften burde man holde seg unna!!!

Kjenner flere betjente som har kjøpt bil hos de å har enten blitt lurt eller fått en bil med mange feil, hvor selger ikke tilbyr å reparere eller noe hjelp. De vrir på samtaler å holder seg ikke til muntlige avtaler .

January 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

STYR LANGT UNNA HER KAN DU BLI LURT!!!

Styr langt unna denne bedriften!!! her kan du bli lurt for mange tusen.

Kjøpte en bil hos de å oppdaget i etterkant at den hadde en alvorlig airbagfeil som ville koste oppimot 40 000 kroner, aircondition hadde lav kjølevirkning, batteriet var svekket å var masse feil og feilkoder på bilen. Prisene på airbag sete fikk jeg melding av mg auto om at de hadde purret Subaru bilforhandler 2 ganger uten å ha fått svar å ba meg om å komme tilbake m bilen/heve kjøpet, i det jeg ringer forhandler sier de at de har sendt over priser. Da kan man føle seg lurt da selger lyver/lurer seg unna.

De fraskriver seg alt av ansvar å prøver ikke å hjelpe til i det hele tatt når du har kjøpt bil. Endte opp med å måte levere tilbake bilen for 5 tusen kroner mindre noe min advokat anbefalte meg å gjøre ettersom rettssaker vanligvis tar veldig lang tid å at jeg sannsynligvis ville ha tapt masse ved å ha den bilen. De avslo å fikse. De vrir og vender på samtalene og opptrer uprofesjonelt. De forholder seg ikke til utstyrslisten og de lå faktisk ut den samme bilen for 10 000kr mere 1 dag etter jeg solgte den tilbake uten å spesifisere noe av det jeg oppdaget, bilen har reperasjoner totalt opp mot 50-60 tusen, her prøver de å lure igjen!

Dette er den siste bedriften jeg vil anbefale å kjøpe bil fra da hadde jeg heller valgt bussen!!

Om du leser dette å har da tatt et valg om å ikke kjøpe bil fra de ja da har du valgt rett!

January 16, 2025
Mgauto logo

Reply from Mgauto

Hei Marius Nordbotn Onsøien,7081 Sjetnemarka.

Din framstilling i denne saken viker fra virkeligheten. Bilen ble levert med ny service og Eu kontroll. Vi sjekket problemer med Airbag på ditt sete på 1. dag. Merkeforhandler gav en pris på 25.000,- for nytt sete. Bilen du kjøpte kostet 99000,- vi tilbydde deg heving av handel på dag 2. dette ønsket du ikke. Essensen i dette er vel forskjellen på hva som nytt å brukt.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look