Military Adventure

Information provided by various external sources

Military Adventure er en team building mulighed for virksomheder, institutioner og private der gerne vil afprøve sig selv, styrke teamet og skubbe til personlige grænser igennem elementer der anvendes i forsvaret. ​ Deltagerne skal handle aktivt og dynamisk. Under turen vil der være elementer, hvor du skal turde gå forrest, tage den endelige beslutning ved svære valg og ligeledes give plads til andre og deres kompetencer. Uvished og stresspåvirket situationer er turens hovedelementer. Disse afprøves i et trygt læringsrum, hvor der kan reflekteres over beslutninger både under og efter turen. Det er vigtigt at understrege, at man ikke kommer igennem turen alene, men som hold. Alle opgaver der præsenteres for gruppen kræver samarbejde og team spirit, hvor støtte, opbakning deltagerne imellem er yderst vigtig. Vi giver jer værktøjerne til at kunne løse disse opgaver og udfordringer på turen. Værktøjerne kan eventuelt senere bruges på arbejdspladsen.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

FANTASTISK OPLEVELSE

Vi havde en fantastisk oplevelse med teamet bag millitary adventure. Vi havde brug for et program der havde varighed af en dag, som satte hele teamet på prøve samtidig med at det var sjovt og udfordrende.

Programmet der blev lagt, levede i høj grad op til vores forventinger og vi kan kun sende de varmeste anbefalinger herfra.

Bjørn Kristensen
qUINT

December 5, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en fantastisk oplevelse med…

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Military Adventure på vores Efterskole. Vi havde et rigtig godt samarbejde med dem i forbindelse med forberedelserne og følte os trygge hele vejen igennem. Vores elever havde en kanon tur, hvor de fik en oplevelse for livet. Vi kan trygt anbefale dem videre til andre.

April 16, 2018
Rated 5 out of 5 stars

En fed oplevelse hvor både ens psyke, fysik og mentale bliver udfordret

En fed oplevelse hvor både ens psyke, fysiske og mentale del af sig selv kommer på prøve.
At være med Military adventure var en vild fed oplevelse, hvor jeg fik skubbet grænser og prøvet hvad det vil sige med vigtigheden af sammenhold og samarbejde.
24timer i skoven, hvor spændingen steg og uvisheden hele tiden var over os, nye udfordringer og opgaver kom til os og vi måtte i gruppen samarbejde om at få dem løst, alt sammen arrangeret og foregik meget professionelt og var vild godt planlagt.
Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til, at tage på en tur med Military adventure, der er plads til at man både som stærk fyr bliver udfordret, men også som jeg, pige fik skubbet grænser samtidig med det stadigvæk var en virkelig god oplevelse og jeg tager gerne snart afsted igen.
Sigrid / 26 år.

January 2, 2018
Military Adventure logo

Reply from Military Adventure

Hej Sigrid

Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse der samtidig fik skubbet til nogle af dine personlige grænser. Endnu vigtigere så er det dejligt at høre, at niveauet var tilpas og at du viser at alle kan være med.

Tak fordi at du deltog.

- Military Adventure