3.1

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Fup og svindel

Fup og svindel. Har aldrig fået min vare. Bestilte et par støvler mellem jul og nytår 2023. Efter 14 dage kontaktes Claus på mail, der undskylder og siger, at de er på vej. Bliver lovet rabat grundet nøl.
Yderligere 1 uge går og her oplyser han, at de kommer ugen efter. I denne mail modtager jeg et kontaktnummer,
hvor der ikke svares trods flere indtalte beskeder. Sender et par mails mere, og nu svares der heller ikke her. Det er aldeles useriøst. Utrolig ringe kundeservice. Claus er fuld af løgn og ønsker bestemt ikke at returnere pengene heller. Utroligt at man kan drive et firma på den måde. Får jo aldrig de støvler, så vil bare advare andre med denne update.
Pas på derude.
Anne

December 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har købt 2 igennem Facebook og Claus 2…

Har købt igennem Facebook og Claus 2 gange nu, det har været helt super og rigtig hurtigt levering. Kvalitetsvare til lave priser.

Forstår ikk de meget varierende anmeldelser herinde.

Skulle jeg falde over noget igen, kæver jeg gerne.

February 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Nu det et måned siden jeg bestilte et…

Nu det et måned siden jeg bestilte et par støvler til min datter, de skulle blive afsendt i uge 1.
Skriver til dem, han ville efterlyse dem.
Skriver igen....de forsinkede pga, Corona, han skriver de ville være her i starten af ugen......stadig ingen støvler.....skrevet igen gab 🙈🙈

January 28, 2022

FUP OG SVINDEL FIRMA!

FUP OG SVINDEL FIRMA!

Jeg har d.1/11 bestilt et par støvler og kun indtil videre modtaget en ordrebekræftelse.
Han skriver at min vare skulle være afsendt fra 4-6 hverdage.
Han svare ikke på om min vare er sendt, selvom jeg har spurgt flere gange og nu er han stoppet med at læse og besvare min beskeder, både på fb og på mail, ringer man op er han “optaget” og påstår man ikke har ringet.
Jeg har bedt om en annullering af min ordre og refundering af mine penge, men han hverken læser eller svare på noget.
På mandag laver jeg en indsigelse i banken og politianmelder ham og hans fup firma, efter undersøgelse har han to forskellige firmaer koblet på samme navn, og jeg kan se at flere heller ikke modtager deres vare eller får tilsendt andet end bestilt og har problemer med refundering af pengene, i begge firmaer.
Hvis andre vil være med til at stoppe denne svindler, så kontakt mig gerne.

November 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Den værste oplevelse jeg nogensinde har…

Den værste oplevelse jeg nogensinde har haft på nettet!!
Bestiller to pr sko på tilbud.. Der går over 2 måneder før jeg får dem, så er de endelig på vej, hvor jeg får besked på at det kun er det ene farve som er på lager, hvor jeg får valget mellem en anden farve eller pengene tilbage.. Jeg får pengene tilbage.. Da pakken endelig kommer er der et par sko i som bestemt ikke er den model som jeg har bestilt og en lille seddel hvor der står ‘vi havde desværre ikke den valgte på lager men håber den kan bruge denne’ så aldrig mere handle hos dem!! Dårligere service og opførsel skal man lede længe efter!

November 26, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Miss chili .

Min oplevelse at handle hos mis chili jeg er ganske godt tilfreds får altid min varer super skønt MVH Vivian herfra gives fem stjerner

February 26, 2020

Flotte vare

Flotte vare - MEN du får ALDRIG de ting du har købt og betalt for.
Jeg købte for flere måneder tilbage to par støvler - de kom self ikke og jeg kontakter Claus. Efter lang tid får jeg fat i ham og han siger han vil efterlyse min pakke. Pakken bliver pludselig fundet og det var fordi der var blevet skrevet eg forkert tal på pakken MEN nu var den på vej til mig...! Hvilke jeg jo glædet mig til :) For en uge siden ringer der så en dame fra misschili webshop, for lige at beklageligvis måtte fortælle mig, at de støvler jeg havde bestil var udsolgt og de fik dem desværre ikke igen - så om ikke jeg kunne finde noget andet på deres hjemmeside (som så også er lukket nu)
Hvordan i h...... kan pakken være på vej og pludselig er støvlerne udsolgt... Fuld a fup og fis er den mand!
Han bør ikke have nogen forretning - men når en bliver lukket, åbner han lige så hurtigt en nu :(

November 6, 2019

Is this your company?