Miss Etam Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Gestresst personeel dat vier keer in 30 minuten informeert of de tijd let. Dat is dus om de 7,5 minuten. Er mag niet geruild worden wat passen noodzakelijk maakt. Geen website om alvast thuis een... See more

Rated 3 out of 5 stars

Mijn pakje werd te laat geleverd. Aanbeveling: stop met het verzenden via postal totaal onbetrouwbaar bedrijf. Ondanks belofte om vrijdagavond pakje laten bezorgen, kreeg ik een sms'je om 23.00u da... See more

Rated 5 out of 5 stars

Was vandaag in Beek in de Makado bij Mis Etam. De baas beseft niet welk top personeel hij heeft in Beek. Vriendelijk, behulpzaam, eerlijke verkoop, niets teveel. Ook aan de kassa, kleding mooi... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Ontdek Miss Etam. Een telkens wisselende en actuele collectie, betaalbare mode en een perfecte service.

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Op de site en in de mails en…

Op de site en in de mails en advertenties vermelden ze overal op werkdagen voor 21.00 uur besteld morgen in huis. Dus ik vrijdag 19.00 uur bestel een leuke outfit voor mee op vakantie…. Helaas woensdags nog niet binnen, donderdags op vakantie gegaan zonder outfit. Mail richting klantenservice wordt niet eens beantwoord… adverteer niet met dingen die je niet waar kunt maken!

May 22, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Slechte klantenservice

Ik bestelde kleding met een aanbieding, deze was te klein maar omruilen kan niet online dan moet je opnieuw bestellen en betalen. De klantenservice is niet aardig en doet geen enkele moeite om je te helpen of mee te denken. Ik heb besloten niet meer te bestellen bij Miss Etam

May 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zeer snelle levering en duidelijke…

Zeer snelle levering en duidelijke tracking informatie. Eenvoudige retourprocedure met gratis retourzending.
Terugbetaling binnen een paar dagen geregeld.
Echt top👍
Jammer dat MissEtam geen echte winkels meer heeft.

February 12, 2026

Vlot geleverd

Vlot geleverd, netjes verpakt, blouse is gedragen door diegene die deze voor mij had besteld en retour gestuurd heeft, stinkt enorm naar rook en je kunt zien dat deze gedragen is geweest. Een betere controle bij retour producten kan dat voorkomen. De rooklucht kwam door de verpakking heen die is niet te missen.

January 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik bestelde binnen de actieperiode 2e…

Ik bestelde binnen de actieperiode 2e item voor de helft, 2 broeken. Echter was 1 te klein en moest ik ruilen voor een andere maat. Uiteindelijk heb ik wel 2 items gehouden. Blijkt dat de korting niet verrekend kan worden op 2 aparte bestellingen. Dit vind anno 2025 echt een hele slechte zaak.

December 4, 2025

Waardeloze klantenservice,schandalig behandeld

Ik had een broek besteld tijdens de kortingsactie en na slechts 8 dagen ging de knoop stuk. Dat kan natuurlijk gebeuren. Van de klantenservice kreeg ik terug dat ik de broek kosteloos kon retourneren en mijn aankoopbedrag terug zou ontvangen. Ik kon de broek verder opnieuw bestellen. Alleen: de actieperiode was inmiddels achter de rug. Dat betekent dus een forse meerprijs en daar bovenop nog verzendkosten. Ik ging niet akkoord, aangezien ze volgens het consumentenrecht de plicht hebben om te zorgen voor kosteloze reparatie of vervanging (en dat geldt ook in het geval van een aanbieding). Ik heb ze verwezen naar de site van de Rijksoverheid en de tekst waar het om gaat in de mail geplakt. Vervolgens werd ik afgescheept met dat het om een ruil zou gaan. Dat is natuurlijk niet het geval, omdat het om vervanging van een defect product gaat. Dat heb ik duidelijk en nogmaals aangegeven, maar daarna bleef de klantenservice stil...

Na het lezen van reviews over deze winkel heb ik ervoor gekozen langs de lokale schoenmaker te gaan, aangezien ik er geen vertrouwen in heb dat ik mijn aankoopbedrag ook daadwerkelijk zal terugkrijgen. Die heeft er, voor een heel klein bedrag, een nieuwe knoop op gezet. Op deze manier heb ik in ieder geval nog gewoon een broek. Maar bestellen doe ik er nooit meer. Wat een waardeloze klantenservice en wat een schandalige manier om klanten te benaderen!

September 17, 2025

Vermoedelijk binnenkort failliet

Vermoedelijk binnenkort failliet. Maand geleden kleding retour gestuurd en nog steeds mijn geld niet terug. Beloftes , smoesjes, toezeggingen maar nog geen geld.
Ben al jaren klant maar ik bestel nooit meer iets bij ze.

September 9, 2025

Wachten op Betaling!!

Vorige week bestelling geplaatst en betaald!
De dag daarop is er een actie, met gratis verzendkosten!
Contact gelegd, en ik krijg binnen 1 week de kosten terug 4,99
Maar nog altijd niets ontvangen,
Ook krijg ik geen reactie op email!
Laatste keer dat ik er besteld heb!!!
!! Mocht ik vandaag of morgen de kosten nog ontvangen, pas ik de review aan!!

August 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geld terug vereist een lange adem

Mijn vrouw had 2 t-shirts besteld. Er werd er één geleverd. Gebeld. De tweede zou nagezonden worden, maar onduidelijk was wanneer, er was geen voorraad meer. Op dat moment gevraagd om terugbetaling. Zou geregeld worden. Vervolgens wekelijks gebeld, maar inmiddels zijn we een maand verder en het geld staat nog niet op de rekening.
Er is ook geen escalatie mogelijk, elke keer kom je weer bij iemand die aangeeft dat ze het door gaat geven.
Jammer, maar niet weer.

August 18, 2025

Slechte service

Na 3 maanden ging er een naad stuk, terwijl ik de broek echt nog niet vaak aan gehad had en gewassen had. De enige oplossing die ze me konden bieden, was een korting op mijn volgende aankoop. Wat natuurlijk alleen maar gunstig is voor Miss Etam zelf, want dat is dan weer omzet voor hun. Die korting kunnen ze wel lijden, omdat er natuurlijk genoeg marge op de prijs zit.

July 29, 2025

Geen reactie van Miss Etam

Met mijn verjaardag dit jaar geen kortingsbon ontvangen. Dat heb ik gemeld. Krijg ik een code voor 20% korting en geen verzendkosten bij mijn volgende bestelling, maar niet op de sale-producten. Voor E 364,-- besteld. Sale-en niet-sale producten. Code ingevuld bij afrekenen, maar melding dat die code niet geldig is. Toch maar besteld, omdat ik uren alles bij elkaar had zitten te zoeken en geen zin had om opnieuw te beginnen na een antwoord van Miss Etam. Dat weer 3 dagen geleden gemeld, maar helemaal geen reactie van Miss Etam ontvangen tot nu. Ook nog E 4,99 verzendkosten moeten betalen en geen korting ontvangen. Eindelijk bericht ontvangen: omdat ik bij mijn bestelling 2 artikelen uit de sale had besteld, geldt de korting ook niet voor de andere artikelen: vreemd systeem.
Kocht altijd de Jackie-broeken van hun. Vroeger van topkwaliteit en een goed model, maar nu dunne stof en een slecht model. Ze zijn van 98% katoen en 2% elasthan, maar als je de broek een half uurtje draagt, gaat hij niet meer terug in model. Had al een maat kleiner besteld. Vroeger dezelfde besteld, maar die waren van 100% katoen en bleven in model.
T-shirt staat als een combinatie wit-blauw, maar is meer beige als ik het ontvang.
Wat zijn ze achteruit gegaan en erg duur geworden voor die slechte kwaliteit!

July 10, 2025

Slechte kwaliteit kleding

Slechte kwaliteit kleding. Item had binnen 3,5 maand een gat naast de naad ondanks matig tot normaal gebruik en wassen volgens de voorschriften. Bij het kenbaar maken van mijn klacht werd ik afgescheept met 30% korting op een volgende aankoop. Echter, ben ik dusdanig teleurgesteld dat ik geen nieuwe aankoop meer zal doen. Wil je kwalitatieve kleding? Sla Miss Etam dan over.

July 14, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ik heb verschillende shirtjes besteld

Ik heb verschillende shirtjes besteld. Heb ik een shirt besteld en deze moet nog geleverd worden krijg ik een mail met 10 of 20 % korting. Zowel telefonisch of via de mail krijg je te horen dat ze hier niks aan kunnen doen. Helaas kunnen we de korting achteraf niet alsnog toepassen op je bestelling. Jammer dat ze niet tegemoet komen.Ik zal hier niks meer bestellen en ze zijn mijn als klant kwijt.

May 27, 2025

5 weken wachten op geld retour

Duurde eerst al een week voordat mijn kleren verstuurd werden. Een deel wat niet beviel teruggestuurd en 5 weken moeten wachten voor ze mijn retour verwerkt hadden! Hoe leuk ik de kleding ook vind, dit nooit weer

March 14, 2025

Retour netjes afgehandeld

I zag de negatieve reviews hier over terugbetalen van retouren en maakte me enigszins zorgen. Gelukkig is mijn retour soepel afgehandeld. Het was op 25 december ontvangen volgens Postnl en op 3 januari stond het bedrag weer op mijn rekening. De broek die ik teruggestuurd heb zat nog wel volledig in de oorsponkelijke verpakking, omdat ik twee verschillende maten besteld had en de eerste goed paste.

January 4, 2025

Slechte service klantenservice.

Slechte service klantenservice.
Actie 3 halen 2 betalen. Ik bestel 6 artikelen en daarvan stuur ik er 2 terug. Zij beschouwen dit als de 2 gratis artikelen, dus ik krijg geen geld terug. Ik ging er vanuit dat ik 1 artikel terug zou krijgen, want ik houd er tenslotte 4, waarvan dan 1 artikel gratis is lijkt mij. Ik had dus beter 2 artikelen kunnen houden en weg kunnen geven dan retour sturen.
Mocht ik ooit nog iets bij ze bestellen, dan zal ik binnen de actieperiode de artikelen die ik wil houden nogmaals bestellen en de eerste bestelling compleet retour sturen, want dan heb ik er wel 1 gratis van de 4.

December 14, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look