Det mest hjertevarme menneske som vil alt godt for dig og din hest😍
Aldrig oplevet at jeg ikke har mærket forskel efter behandling af Mille, og derfor vil jeg aldrig søge andre veje end hende🩷
No history of asking for reviews
Det mest hjertevarme menneske som vil alt godt for dig og din hest😍
Kan helt klart anbefale MJ hestemassage/Mille.
Nu har jeg brugt Mille til flere af mine heste gennem årene, og hver gang er det en fornøjelse. Hun tilpasser nøje hvad slags behandling hver hest har brug for, mærker og kigger på hesten.
Oveni at hun er mega skarp til sit arbejde, er hun også det venligst menneske og jeg er 100% tryg ved at overlade min hest til hende.
Jeg fik Mille anbefalet af en bekendt og jeg har efterhånden prøvet nogle stykker til min hest, ingen har haft held med at afhjælpe hans skulder smerte ( tung race 20 år) Jeg havde hende ude til en første behandling hvor hun grundigt gik ham igennem og fik ham løsnet godt igennem og ved næste ridetur mærkede jeg at han havde store, frie bevægelser, men ved 2. Besøg satte magien ind❤️ han går altid forsigtigt ned ad bakke og kanter sig rundt. Vi skulle have filmet før/ og efter.. han gik efter behandlingen ubesværet ned ad bakken! Nu 1,5 dag efter har jeg en hest med ny energi, ubesværede bevægelser og jeg oplever en forandring i udtrykket i hans øjne. Tak kære Mille ! Vi kommer til at bruge dig - og jeg skal også selv have en tur under de magiske fingre.
Har brugt Mille de sidste 3 år fast og hun har afhjulpet flere af de heste jeg har haft i ridning, inkl. min egen.
Jeg har hende jævnligt ude til min egen og er selv begyndt at få behandlinger ved hende, da jeg selv har skævheder og mange problemer efter tidligere skader.
Kan varmt anbefale hende!
Jeg havde Mille ude til min Belgier hoppe på 19 år, for første gang, for 4 dage siden. Mille var rigtig grundig i sin analyse, omkring hvilke udfordringer min hest har. Hun både spurgte ind til hvilken type træning June (min hest) har, hvilke udfordringer jeg ser og hvad jeg håber at få ud af behandlingen. Mille er et utroligt omsorgsfuldt menneske, som tager hestens oplevelse af behandling meget alvorligt, hun skiftede mellem at arbejde på forskellige steder på kroppen af June, så det ikke blev en dårlig og for voldsom oplevelse for hende, men samtidig også ville give effekt. Og hold da op en effekt. Det var et af de øjeblikke, hvor man ville ønske at man havde tage før og efter video, for wow en forskel. June som jo er en tung race, var meget låst i sit bækken og bryst ben, og inden behandlingen var der næsten ingen bevægelighed i disse områder, og efter behandlingen, kom der tydelig forskel i bevægelighed. Mille fortalte, at al den information jeg havde givet om June på forhånd, er blevet journaliseret og den information som hun fik omkring June under behandlingen, vil hun også journalisere og derefter sammenligne med tidligere heste, som havde lignende problemer, for at kunne give den mest effektive behandling. Jeg glæder mig allerede til næste gang at June får besøg af Mille og denne gang får hun også en anden hest i hænderne plus mig, da Mille har et hav af kurser og uddannelser og også hjælper rytteren i balance.
Jeg har haft besøg af MJ Hestemassage flere gange nu, og jeg har været lige tilfreds hver eneste gang. 🤍🐴
Mille er utrolig dygtig, rolig og professionel, og man kan virkelig mærke, hvor meget hun brænder for hestenes velvære. Hun tager sig god tid, forklarer, hvad hun finder under behandlingen, og giver gode råd, som er nemme at arbejde videre med.💆🏼♀️✨
Min hest er altid tryg ved hende, og jeg oplever en gladere, mere afslappet og smidig hest efter hendes behandlinger. Det giver en rigtig god følelse som hesteejer. 🫶🏼
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til MJ Hestemassage, og jeg har allerede booket næste behandling 🌟
Alle heste skal have en Mille i deres liv, mig og min pony fik makkerpakken. På en time havde hun løsgjort vores spændinger 🤩 hun var ude ved os i 3 timer, hun tager virkelig den tid der er nødvendig, klart en anbefaling. Hun er også nem at komme i kontakt med, og siger man skal skrive dagen efter. Hvis der er noget er hun stadig til hjælp, så vil man altså sine kunder det bedste 🤩😍
Fantastik oplevelse at have Mille fra MJhestemassage på besøg🌸Vi var flere i stalden som gik sammen om, at få vores heste igennem Milles kyndige hænder. Min hoppe er ellers normalt ikke tilfreds med andres/nye menneskers nærvær. Men Mille var godkendt på 2 minutter. Nu efter Milles besøg, er min hoppe igen glad under ridning, blød i munden og takter rent i traven. Ting vi ellers har bøvlet med længe, på trods af flere besøg ved andre behandlere. Så TAK til Mille, hun er guld værd🙌❤️
Vi har haft Mille ude til en del af elev hestene på Egtved rideklub , Mille har hele vejen igennem givet super god information og forklaret hvad der var med hestene , det stemte mega godt sammen med det som underviserne oplever . Efter behandling har både elev og underviser kunne mærke at hestene er mere smidig . Flere af dem har fået en markant bedre gang og nemmere at bøje , de er mere eftergivende . Alle hestene virker meget tilpas efter Mille behandling . Mille mod at håndtere hestene på er helt unik og hendes varm og åbne sind , gør det til en positiv oplevelse for hest og rytter .
Jeg kan på ingen måde anbefale Mille.
Sjældent har jeg mødt mere useriøs håndtering af kunder.
Jeg har nu siden slutningen af oktober 2022 forsøgt at komme I kontakt med Mille på alle platforme: instagram, fb, mail og via telefon. Men intet sker. Jeg har flere gange gjort opmærksom på, at jeg ønsker at bestille en makkerpakke, og hører derfor til hvornår hun har en tur i mit område. Men Mille svarer ikke på nogen henvendelser. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med hende via kommentar på nogle af hendes opslag, og jeg kan se disse kommentar er slettet (kommentar, som ikke var nedladende eller sure, men blot et simpelt forsøg på at skabe kontakt).
Jeg ville have elsket at bruge Mille, fordi jeg kan se flere bekendte anbefale hende. Men da jeg, som kunde, ikke kan komme i nogen former for kontakt med hende, kan jeg på ingen måder anbefale andre at prøve.
Jeg havde i oktober kortvarigt kontakt med hende via instagram, men har siden da ikke haft nogen former for kontakt. Det er useriøs håndtering af sine kunder.