Jeg ville egentlig gerne købe en større elektrisk garageport, og ville derfor gerne have et tilbud nu hvor min renoverede garage var klar til port + dør. Kontaktede MK Porte via hjemmeside under "Sk... See more
See what reviewers are saying
Bestilte i starten af januar reparation af ledhejseport pga. knækket plastikbeslag. Ingen afklaring i 40 dage, hvorefter Glenn pr. telefon siger, at jeg skal tilkøbe service udover reparation...f... See more
Tænker firmaet er lukket! Har forsøgt, at komme i kontakt med MK Trade - siden juni måned men ingen svar hverken på mobil, hovednummer eller på mail. Jeg kan så læse her på Trustpilot, at jeg åbentbar... See more
Ja så fik jeg også denne ære at dette useriøs firma,, ligesom mange andre også har skrevet om dette her firma,,, meget useriøs,, De skulle komme Idag og sætte min port op så jeg har tage fri pga... See more
Information provided by various external sources
Hos MK Trade får du en billig port, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk og kan derfor tilbyde dig den bedste pris og kvalitet på garageporte i DK, da vi har direkte kontakt med vores producenter.
Vinkelvej 2, 6823, Ansager, Denmark
- lj@mktrade.dk
- www.mktrade.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Anstelle Hochdruckreiniger
Anstelle Hochdruckreiniger, Staubsauger geliefert
keine Antwort
unfassbar schlechter Service !!!!
naja,keine Antwort ist halt meiner Meinung nach nicht mal den Sternen wert.
Ware bezahlt
Ware bezahlt, Lieferung nicht erfolgt, auf Rückfragen keine Antwort.
Flot arbejde aftalt Pris og Tid fin port der kører meget fint
Gli artigiani sono venuti a sera
Møgelendig service og arbejdskraft
Elendig service og inkompetent arbejdskraft.
Vores garageport er gået i stykker, og det laver vi så en aftale med dem om at fixe i onsdags, men så dukkede de ikke op. Ingen kontaktede os eller noget, men da vi så endelig ringede fik vi bare at vide de havde travlt og en masse andre dårlige undskyldninger. Der bliver så aftalt, at de skal komme ud i dag og lave porten kl 13, men de vælger IGEN bare at blive væk uden at kontakte os.
Det resulterede i endnu et opkald, hvor vi bare fik at vide, at de havde travlt i Blåvand.
Hvordan kan man drive en forretning når ens medarbejdere er så tankeløse og ligeglade med kunderne?
Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogen som helst, det er virkelig til at lukke op og skide i.
Tillægsydelse og forudbetaling!?
Ingen afklaring i 40 dage, hvorefter Glenn pr. telefon siger, at jeg skal tilkøbe service udover reparation...for ellers vil de ikke komme.
Jeg accepterede denne underlige betingelse, men så ville han pludselig også have forudbetaling for serviceydelsen.
Jeg skulle stole på ham, men han stolede ikke på mig.
Det blev et nej tak.
Glenn spildte min tid, og jeg finder hans ageren for useriøs.
Nok engang henvendte jeg mig efter en…
Nok engang henvendte jeg mig efter en manual til min port som er købt for 10 år siden , man får bare et flabet svar at der ver en med ved leveringen, ja go daw do, man kan finde det på nettet , men Glenn ved så ik lige præcis hvor det er, man skal da lede længe efter dårligere service, så helt klart ikke at anbefale !!!
Fik en grå port monteret af en venlig…
Fik en grå port monteret af en venlig montør og alt gik perfekt.God kundeservice ved bestillingen.
Kan klart anbefales
Mere useriøst kan det vel næppe blive ...
Kontaktede MK Porte via hjemmeside under "Skal vi ringe dig op" og umiddelbart efter fremgik det at mit mobilnummer var registreret. Sidenhen, og nu efter 5 dage har jeg intet hørt.
Mere useriøst kan det vel næppe blive, og en det står klart, at kunder gider de åbenlyst ikke!
MK Port Tak jeg Anbefaler jer
gang jeg køber en port fra MK Port, og servicen er som altid rigtig god, kommer som aftalt ,Montøren ryder pænt op , og ikke nogen uforventet pris stigning, kan varmt anbefales.Tager altid telefonen med et smil, gør alt for at hjælpe.
Hans Rusu
Jeg vil på det varmeste anbefale MK…
Jeg vil på det varmeste anbefale MK Trade ApS.
Fik ny garageport af MK Trade ApS sat i sidste uge. Punktlig og professionel. Holder hvad der bliver lovet. Rigtigt godt arbejde
Det er et firma man kan stole på – og samtidig super fin service og meget professionelle håndværk
N. Sørensen
Hinnerup
Min oplevelse med firmaet var i top
Min oplevelse med firmaet var i top
Priser på porte svinger langt mere end jeg forventede, og her var Mk trad bedst på pris. Har slet ikke fortrudt jeg valgte dem- kvalitet er høj og montør var meget omhyggelig.
5 stjerner herfra
Ja så fik jeg også denne ære at dette…
De skulle komme Idag og sætte min port op så jeg har tage fri pga atde skulle komme,, men de er ikke kommet eller ringet til mig eller SMS,, så pas på dette firma de holder ikke hvad de lover så har mistet en dagløn på pga dette firma,,
Henrik,
Har lige købt en ny BX42S Flishugger…
Har lige købt en ny BX42S Flishugger fra MK Trade, som jeg fandt via Gul&Gratis annonce.
Er meget imponeret det venlige imødekommende, og informative korrespondance/serviceniveau (og tak for det Kim).
Meget rimelig prissætning på hurtig forsendelse til Vendsyssel, og et rigtigt fint produkt man får til prisen.
Tusind tak for jeres arbejde
Tusind tak for jeres arbejde. Tænk om det kunne "smitte" til andre her i byen. Har lagt et billede ud på facebook. Giver I procenter eller en billet til Gl. Estrup?

Reply from MK Trade
Useriøst firma
Umuligt at komme i kontakt
1. Bookede til fik ikke bekræftet, som der står, men hvorfor så overhoved muligt at booke
2. Bookede igen, ramte Corona, og fik mail før min tid de ville vende tilbage.
3. Ringede til dem adskellige gange uden held
4. De vendte tilbage pr mail og en dato. INGEN DUKKEDE op.
Kan læse her at flere har oplevet det samme
MEGET useriøst!
Og nej, vil ikke have en ny tid og spilde tid.

Reply from MK Trade
Revideret vurdering af MK Trade
Vi har nu haft besøg ag service mand og begge porte er ok det var dejligt at få dette ordnet.
Jeg synes dog at svartid tidligere var for lang eller manglede helt men her på det sidste har jeg fået svar inden for rimelig svartid.
Alt er ok
Mange tak
MVH
Kim Larsen
______________
Vi fik i 2019 monteret 2 ledhejsporte i vores garage i farven hvid, kort tid efter viste det sig at en pakning mellem to sektioner var defekt og der kom en montør og skulle rette det men havde ikke reservedele eller værktøj med. Siden hen har vi rykket og rykket og blev senest lovet at der i år 5 marts 2020 ville komme en montør forbi og rette fejlene der nu var blevet til flere pakninger der skrider ud mellem sektioner.
Vi har ringet og skrevet til Lukas Jensen og firmaet utallige gange efter 5. marts 2020 uden at få kontakt med nogen som helst.
Nu har vi ydermere fundet revner i maling på udvendig overflade og fremsendt billeder af denne reklamation, også stadig uden held og uden at der er nogen der svarer. Havde vi vist dette ville blive et problem havde vi hellere end gerne købt et andet og dyrere fabrikat hvor der så nok også ville være aftersales service modsat ved MK Trade - Vi er meget utilfredse og vil ikke anbefale dette firma til nogen hvis der ikke snart sker noget positivt.
Kim Larsen - Lønstrup, Hjørring
Super god betjening og vejledning ved…
Super god betjening og vejledning ved fremmødt tilbuds givelse, spørgsmål undervejs og levering, samt montering af 2 porte. Det fungere bare og var klart det billigste tilbud vi fik.