Company replied
Company replied
Virkelig et godt produkt. Normalt skriver jeg ikke anmeldelser. Men her er jeg nødt til at rose MNP’s produkt. Deres “MNP straps” har jeg nu brugt i en lille måned, hvor de hyppigt bliver benytte... See more
Turbo levering! Perfekt kvalitet og størrelse på tee og hoodie. Bedste straps!
Jeg bestilte mine korte straps i søndags og har intet hørt fra MNP siden. Fik en mail på dagen, da jeg bestilte, hvor der stod, at de ville give mig besked når varen var blevet sendt. I dag er det... See more
MNP Merchandise Club er en del af MNP Training Club. Her kan du finde unikke designs, som trænerne også har på, når de har personlig træning med glade mennesker, der gerne vil være større, størkere eller ønsker at tabe sig.
Kigkurren 8D, kl. tv., 2300, København S, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 16% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Virkelig god service!
Jeg fik købt nogle straps, og magen til service har jeg aldrig oplevet andre steder! Det er fanme i orden. Kan klart anbefales! Søde mennesker og fine produkter
servicen i top, supe hurtig levering, overdådige produkter - altid en 5 stjernet oplevelse
Lækker kraftig hoodie i god kvalitet. Oversized box-fit lige som jeg kan lide det. Hurtig levering og hjælpsom kundeservice. Kan stærkt anbefales!

Reply from MNP Merchandise Club
Jeg købte deres "straps" og de var af god kvalitet. Mange forskellige forsendelsesmuligheder og jeg fik min pakke inden for 2 dage. Super god oplevelse!

Hurtig levering 👍
Min træning er blevet så meget mere koncentreret om den muskel jeg ønsker at træne, mine håndled var som regel det der satte begrænsninger, men med mine nye straps fra mnp er det noget helt andet 🤗
Søren Lillie

Reply from MNP Merchandise Club
Købte en Rabie tshirt. God kvalitet, lækkert design og hurtig levering!

Reply from MNP Merchandise Club
Hurtig levering og fede produkter. Hvad mere kan man ønske sig?

Reply from MNP Merchandise Club
Jeg er utrolig imponeret over Thitst MNPTC x Rabie Haddad Oversize Tee. Fra det unikke og iøjnefaldende design til den fremragende kvalitet af stoffet er hver detalje gennemtænkt og udført med omhu. Pasformen er perfekt oversize, hvilket kombinerer komfort med en trendy stil. Efter vaske holder t-shirten sig både i form og farve, hvilket vidner om den høje kvalitet. Jeg kan med stor glæde anbefale denne tee til enhver, der værdsætter mode og kvalitet. Stor tak til MNPTC og Rabie Haddad for at skabe et sådant mesterværk!

Reply from MNP Merchandise Club
Overdådig t shirt, fitter mega nice (MNPTC x Rabie Haddad oversize tee)
Man stiger instantly 2 plader i bænk med den på

Reply from MNP Merchandise Club
Lynhurtig levering (2 dage), gode priser, fede trøjer og vanvittigt fit!
Rigtig fedt produkt

Reply from MNP Merchandise Club
Super lækre t-shirt i god kvalitet, samt hurtig levering.
Købte for lidt tid siden et par straps og de har bestemt ikke skuffet, super lækre!