Lagerstatus som passer: Ja Fri fragt: Ja, ved beløbsgrænse Fri retur: Nej, men gratis ombytning Mail når ordre ekspederet: Ja Sender fra noreply: Nej Butikken sender selv mail med Track and Tr... See more
See what reviewers are saying
Bestilte en kjole, fik en anden - skulle døje med at sende den tilbage og skal nu bøde for deres fejl og afvente tilbage betaling for varen som aldrig kom. Kan ikke anbefale Magnolia! Slet ikke når ma... See more
God betjening og lækker varer. Hurtig til at refundere hvis tøjet ikke passer. Så en fin service
Jeg har tidligere købt varer fra "Mosters butik" gennem Miinto og har været ovenud tilfreds med alt; også returnering. Mit seneste køb var direkte fra butikkens hjemmeside: jeg bestilte et par buks... See more
Company details
Written by the company
Hos Frk. Magnolia er vores mål er at være en webshop som er brugervenlig, hvor vi sælger modetøj til kvinder
Contact info
Adelgade 75, 5400, Bogense, Denmark
- kundeservice@frkmagnolia.dk
- www.mostersbutik.dk
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Brugt tøj!!!
Hurtig ekspedition.
Desværre så var den modtagne kjole med pletter på. Fik at vide jeg kunne sende den retur. Synes ikke det er i orden at sælge "brugte varer".
Fik en kompensation på 200 kr. og jeg selv skulle vaske den. Men jeg skulle have valgt at returnere. Efter 2 x skånsom vask og brug af meget vanish er der fortsat pletter. Det bekræfter mig i, at kjolen har været brugt før jeg modtog den.
Det er bare ikke i orden. Kommer ikke til at bruge kjolen. Pletterne alt for synlige.
ÆV

Reply from Frk. Magnolia
Hurtigt nemt og professionelt
Mit seneste køb var direkte fra butikkens hjemmeside: jeg bestilte et par bukser torsdag aften og fik sms lørdag om, at pakken kunne afhentes på posthuset. Så kan det ikke blive nemmere hurtigere eller bedre.
Jeg kommer helt sikkert til at handle dér igen....
Meget positiv handel, kommer helt sikkert igen
Har i dag modtaget min pakke fra Mosters Butik og sikke en dejlig oplevelse. Hurtig levering, flot kjole og pakket lækkert ind sammen med et flot armbånd som var en gave til mig. super skøn oplevelse og jeg kommer helt sikker igen.
Skuffende og uprofessionelt
Bestilte et par støvler - og da jeg ikke var sikker på størrelsen (der står ingen mål på hjemmesiden) bad jeg om at blive kontaktet, hvis der kunne være tvivl om, hvorvidt de ville passe. I den forbindelse oplyste jeg målet på mine fødder, så butikken kunne vurdere, om størrelsen var korrekt.
Jeg hørte ikke fra butikken - men modtog blot støvlerne med en notits om, at Moster havde nogenlunde samme størrelse fod og brugte det skonummer, som jeg havde bestilt.
I min naivitet (åbenbart) havde jeg forestillet mig, at man målte sålen i støvlen (da skostørrelser jo kan variere meget fra mærke til mærke). Havde man gjort det, kunne man nemt konstatere, at størrelsen var et nummer for stort til min fod.
Jeg kontaktede butikken, der forsvarede sig med, at de jo ikke kunne se min fod? Nej, men når man plejer at regne med 0,5 cm ekstra plads er 1,3 cm nok for meget (uanset hvad form min fod ellers måtte have)!
Moster mente altså ikke, at de kunne have gjort det bedre, så det endte med, at jeg måtte bruge 86 kr på at returnere støvlerne. Og da de ikke havde nummeret mindre, var det eneste jeg fik ud af det altså en dårlig oplevelse og en 86 kr lettere pung :-(
Super :-)
Jeg har handlet i Mosters Butik nogle gange, og det har altid været positivt.
Der er altid hurtig og venlig respons ved forespørgsler; dertil kommer lynhurtig levering.
Jeg kan give Mosters Butik mine bedste anbefalinger.
Supergod og hurtig service.
Bestilte og handlede for første gang hos Mosters butik, en flot jakke onsdag eftermiddag, og hvis ikke Post Danmark havde kludret i det, som sædvanlig havde jeg nær sagt, havde jeg haft den allerede i går, men fik hentet den i dag på posthuset, og er superglad for mit køb.
Jeg vender helt sikkert tilbage :)
Susan. H
Absolut dejlig butik :-)
Nu har jeg handlet her flere gange og er meget glad for butikken :-) De har gode tilbud og go' service og et bredt udvalg & hurtig levering. Monster go' Mosters ;-)
Hurtig og venlig betjening.
Mostersbutik.dk er en god oplevelse. Hurtigt svar hvis varen er udsolgt og forslag til et alternativ. God og positiv oplevelse.
Jeg vil handle dér igen.
Flot vare og rigtig god service
Dette er mit første besøg i Mosters butik - men helt sikkert ikke det sidste.- Har ikke tidligere kendt butikken, som jeg tilfældigvis fandt på google.
Synes det er en interessant butik, og jeg fik en rigtig god service i.f.m. min første handel, så jeg forventer helt sikkert at vende tilbage..
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.