MP Energibyg Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

På 4 dage fik vi understrøget vores…

På 4 dage fik vi understrøget vores over 50 år gamle tag med cementtagsten. Huset 170m2 vinkelhus. Undertaget, armeret plastic, var smuldret. Ca. 20 sten udskiftet. Ny rygning. Understrygning af skotrender indefra. Plus effektiv algebehandling.
Meget professionelt arbejde.
Fin og fair pris i forhold til et alternativt tilbud, der både var meget dyrere og med rigtig mange forbehold og ikke den ønskede kvalitet.
Så slap vi for nyt tag de næste mange mange år. Og meget billigere end et nyt tag.
Hvorfor lægge nyt, når det gamle kan bringes til at få et nyt liv?
Mvh
Poul

November 26, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Gennemskueligt, pålideligt og til tiden!

Jeg har netop haft MP Energibyg til at understryge vores tag. Det var hele vejen igennem en god oplevelse. Michael var forbi og besigtige opgaven, hvorefter vi modtaget et totalt gennemskueligt tilbud, som i den grad var til fair priser. Alle aftaler blev holdt og arbejdet blev udført super effektivt. Jeg vil klart anbefale MP Energibyg - det var gennemskueligt, pålideligt og til tiden!

March 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Firmaet blev kontaktet tirsdag for at…

Firmaet blev kontaktet tirsdag for at høre om de ville komme og kigge på en opgave. Det ville de gerne gøre næste dag kl.9,00. Jeg skulle lige sende dem en SMS med navn og adresse, hvilket jeg gjorde med det samme.
Har ikke set, eller hørt, fra dem siden ?

June 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har været en super oplevelse at benytte…

Har været en super oplevelse at benytte jer som isoleringsfirma - god info omkring de forskellige muligheder med isolering samt godt og flot arbejde.
Super flot arbejde med vores tag som er understrøget og skorstensindækningen har fået nyt og fint liv igen
Alle aftaler er overholdt og til tiden ✔️
Vil gerne bruge jer en anden gang 👍
Kan kun anbefale jer til andre

September 10, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Lykkedes hvor andre fejlede.

Lykkedes hvor andre fejlede.

Har i 2 år haft utæt skotrende/tag. Flere tømrere og tagfirmaer har prøvet alt muligt (og prøvet at sælge mig alt muligt) og kostet mig MANGE penge.

MP-energibyg var ærlige fra starten af, rykkede hurtigt ud, knoklede løs (dækkede pænt af, og ryttede pænt op), var høflige og klarede jobbet.

Jeg har sparet meget tid, penge, kvaler og energi ved at vælge MP.

Kan klart anbefales. Ærgrer mig at jeg ikke fandt dem først. Så har der været råd til flere sommerferier med mine drenge!

March 3, 2019
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

Dyre og ugennemsigtig priser

MP energibyg lavede et godt stykke arbejde, men tager KASSEN for det. Arbejdet tog 2 timer at lappe et hul i taget af 2 mand. Altså 4 mandetimer. Ikke slemt, men der blev så lagt yderligere 5 timer transport på. Plus 600 kr for "bil".
Så alt i alt blev oplevelsen med MP energibyg en dyr affære. Brug MP hvis i er i nærheden af falster. Ellers bliver man rippet i extra udgifter uden diskussion om det på forhånd.

December 19, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået en super service.

Efter isolering i etage adskillelse og efterfølgende tjek med termokamera.

Da min kæreste havde 1.000 spørgsmål jeg ikke kunne svare på (det var kun mig der var hjemme), så kom Michael bare ud igen.

Og ALT var på regning.

Mine forældre ser pt på hus og bruger ham også til eftersyn af tilstandsrapport. Og de er ovenud tilfredse - service og impati.

Fritze Heisterberg

March 18, 2013