Oprigtig godt og hyggeligt spisested! Jeg er enig i mundgodts egen beskrivelse - her er ingen skuespil, kun oprigtighed. Jeg har været på mundgodt 3 gange og alle gange har det været en super god,... See more
See what reviewers are saying
Rigtig dejligt besøg på Café Mundgodt. Rigtigt søde tjenere og “overtjeneren” ( i hvert fald hende med mest erfaring), leverede et fantastisk stykke arbejde med vejledning af yngre kolleger. Talte pæ... See more
Længe siden vi har fået så god mad og fantastisk service. August og hans kvindelige kollega gjorde virkelig en forskel, fangede vores humør før vi havde sat os ned. Vores “bøf bearnaise“ var smørb... See more
Lørdag den 9. september holdt vi vores 60 års fødselsdag på Mundgodt i Grenå. Vi var seks gæster. Sjælent har vi fået så god mad. Vi startede i den meget hyggelige gårdhave, hvor vi fik serveret bobl... See more
Company details
Information provided by various external sources
Cafe, brasserie, restaurant, butik og selskabslokale med en personlighed og varme som kommer indefra. Her er ingen skuespil, kun oprigtighed.
Contact info
Storegade 6, 8500, Grenå, Denmark
- www.mundgodt.com
Fantastisk sted, dejlig mad og god service
Fantastisk sted, vildt god service, dejlig dejlig mad!
Vi havde ikke bestilt bord, så vi sad ude i deres gårdhave, som var super hyggelig - betjeningen var helt i top, både for os og for vores søn på snart to år.
Prisen er helt fair og kvaliteten af maden var helt i top, det var ikke med god vilje at vi ikke kunne spise op.
Vil klart komme igen, det glæder vi os til. Stor anbefaling herfra!
Super oplevelse med top lækker mad
Super oplevelse med top lækker mad. Frisk og imødekommende personale. Rigtig hyggelig gårdhave.
Dårlig service ventetid på over 20min…
Dårlig service ventetid på over 20min inden vi blev kontaktet af en tjener selv om de gik rundt ikke en gang kiggede de på en… og da de så kom kunne de ikke finde ud af om de havde et bord til os selv om vi kunne se der var flere der kunne sættet sammen. Men vi besluttede os at gå og imens vi stod der var der flere borde der gik pga lang ventetid
Det er en af de første gange jeg har oplevet sådan en dårlig og arrogant service…
Vi fandt et super lækkert og hyggeligt sted der hed cookii med god og meget rar service
En smagsoplevelse du ikke må gå glip af
Super lækker mad, hvor smagen er i top. Ligeledes er anretningen som er en fryd for øjet i hyggelige omgivelser. Dygtige kompetente tjenere, som er opmærksomme uden at være over en. Bestemt et besøg værd i Grenaa og ikke sidste gang jeg kommer her.
Dejligt sted
Dejligt sted. god mad, fin servering,dug på bordet stofservietter flotte glas og dejligt bestik. kan kun anbefale dette sted.
Fantastisk spisested i Grenå
Fantastisk spisested i Grenå. Top kvalitet mad og dygtigt personale.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.