Ik maak al ruim 15 jaar o.a. allerlei soorten en formaten fotoboeken via myphotofun.nl. Eén keer is er iets fout gegaan met het afdrukken, waarvoor ik excuses heb gekregen, een nieuw goed exempla... See more
See what reviewers are saying
Album Large Portrait besteld, heel mooi geworden. Foto-album samenstellen is prima. Vind de mogelijkheden om de foto's te bewerken iets te beperkt. Als je je foto's vantevoren helemaal tiptop maakt... See more
Alles in perfecte staat ontvangen. Prima kwaliteit. Wat mij betreft twee verbeterpunten: ik zag paginanummers in de bewerkschermen. Ik heb een index gemaakt voorin de boeken; zat helaas geen pa... See more
Company details
Contact info
Randstad 2202, 1316BX, ALMERE
- 0367115099
- support@myphotofun.nl
- www.myphotofun.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
herinneringen
Erg tevreden over de afwerking en de zeer vlotte afhandeling. Het enige waar ik niet tevreden over was waren de verzendkosten. Ik had 28 bureaukalenders, hetgeen mij ook 28 keer de verzendkosten kostte. Dat moet anders kunnen vind ik. 28 euro voor een doosje waar ik normaal een euro of 8 zou moeten betalen.
Verder tevreden
Hele goede service en kwaliteit
Ik heb inmiddels meerdere jaren een fotoagenda van nu fotofun. Het laatste haar heb ik een inhaalslag gemaakt met albums maken. Super wat zien ze er allemaal mooi uit. Vooral de hoogglans fotoalbums. Ik kan bijna niet geloven dat ik deze foto's zelf gemaakt heb.
Het is fantastisch gevoel om van een fotoalbum een kunstwerk te kunnen maken
Ik maak al jarenlang gebruik MyPhotoFun. Steeds leer ik weer nieuwe dingen en zie vaak nog ongekende leuke alternatieven. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.
MOOISTE SOUVENIR ZIJN DE FOTO S
SEDERT ENKELE JAREN MAAK IK STEEDS NA EEN REIS AL ONMIDDELLIJK EEN FOTOBOEK EN STEEDS MET PHOTO FUN !!
goed en een snelle levertijd
ik ben er tevreden over,ik geef het een 8+
Perfecte kwaliteit en supersnelle levering!
Bij MyPhotoFun kun je allerlei leuke fotoalbums of fotokaarten maken. De kwaliteit is zeer goed en de levering is echt supersnel! Ik heb al diverse keren iets besteld en ben nog nooit teleurgesteld. MyPhotoFun kan ik iedereen aanbevelen!
een prachtig resultaat van m'n mooiste foto's
Het maken van een verjaardagskalender is op zich al een feest, maar zeker met my photofun is het plezierig werken
snel en netjes
Myphotofun zou ik zeker aanraden. Het programma is makkelijk te gebruiken en een zeer snelle levering. Ik had een probleempje dus ik moest even bellen. Aan de telefoon werd ik zeer correct geholpen en het probleem was opgelost.
Prima service en prima product!
Wilde evenals 2x hiervoor een poster maken: staand 70x100. Op XP lukte dat niet meer! Via se servicedesk een upgrade van de software ontvangen! Prachtige fotocollectie van Texel gemaakt
Kwaliteit en leveringssnelheid: TOP!!!!!
In 2005 mijn eerste album (gedrukt) laten maken en toen vond ik het al geweldig. De kwaliteit is alleen maar beter geworden. Vooral nu MyPhotofun als een van de weinigen ook fotoalbums kan afleveren op echt fotopapier. Het opmaak programma vereist echter wel enige verbeteringen.
Mooi product, software wat moeilijker in gebruik
Erg mooi fotoalbum met losse bladen. Software werkt wat moeilijker, met name fotovakken toevoegen, verwijderen. Maar ook dat went tijdens het gebruik!
Werkt perfect !
MyPhotoFun werkt erg makkelijk en heeft erg veel optie-mogelijkheden !
De albums zijn erg mooi en ook daar heb je veel keus .
Zijn al lang klant en ook de service-afdeling is erg klantvriendelijk , nemen de tijd en nemen je serieus !
Komen zeker terug als we weer op vakantie zijn geweest , en een mooi album nodig hebben !
Uitstekende, mooie fotoboeken en snelle levering!
Al jaren maak ik gebruik van MyPhotofun en ben erg te spreken over het programma en de kwaliteit van de fotoboeken.
Snelle levering, goede kwaliteit
Na een kort uitstapje naar een andere leverancier toch weer terug bij Myphotofun, duidelijk betere kwaliteit.
Ik voel me als 'klant is koning'
Snelle levering, leuke acties, handig programma, mail wordt vlot en correct beantwoord, ik voel me ‘klant is koning’. Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Eventuele onvolkomenheden worden in overleg verholpen, en/of vervangen door een nieuw boek.
Wat ik nog wel mis zijn creatieve(re) letters en cijfers (zoals tijdschriften vaak gebruiken). En de mogelijkheid om meerdere boeken in één levering te bestellen om extra bezorgkosten te besparen. Dat scheelt 1 ster.
Voor de rest is MPF …toppie.
heelgoed
Ik heb een paar keer een vraag gesteld, en ik kreeg binnen de kortste tijd een goed en duidelijk antwoord via de e-mail.
snelle levering, goede kwaliteit
wat je besteld krijg je, goede kleur van de foto's, aantrekkelijke kortingen.
gewoon heerlijk om een supermooie bestelling zo snel aan te krijgen
Het is een hele leuke ervaring telkens weer wanneer ik mijn album van Photofun in de brievenbus krijg. Alles moet blijven liggen om naar deze mooi afgewerkte creatie te kijken.
The Trustpilot Experience