Netpris Reviews 7,924

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

No customer support. Almost a hoax in that way. Would not order anything. You might not get what you paid for. Also there is no tracking for your order status.

Rated 2 out of 5 stars

Shipping does not work. I used the partners recommended by Netpris and my products never got delivered. How can you sell products when you don't have logistics or delivery working. Will never buy thin... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte 29-07 og det er nu 09-08 og har ikke hørt eller modtaget mine varer. Sidste besked er fra da jeg købte hos dem. Besked: We have received notification about the shipment, currently locat... See more

Rated 2 out of 5 stars

Before it was working well - now they do not proceed with the stuff (shipping with shippii which is also not answering), not answer to any emails, no nothing. Let's see if I need to take it to my cred... See more

1. Supermarket
  2. Candy Store
  3. Liquor Store

Written by the company

Spar op til 70% på øl, sodavand, vin, slik og meget mere.

2.1

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

November 29, 2020

mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner!
Vi bestræber os på at gøre hele indkøbsprocessen til en positiv oplevelse. Det glæder os derfor at læse, at du er meget tilfreds med det hele.

Kommer du en dag på idéer eller forslag til, hvordan vi kan toppe den oplevelse, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på +45 70 71 50 71 samt på mail: kundeservice@netpris.dk.

Alt okay

Alt okay.....

November 24, 2020

Rated 3 out of 5 stars

godt sted at handle

November 2, 2020

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 3 stjerner!
Vi bestræber os på at gøre hele indkøbsprocessen til en positiv oplevelse. Det glæder os derfor at læse, at du er tilfreds med det hele.

Syntes at alt var godt

October 30, 2020

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og effektiv ekspedition og…

Hurtig og effektiv ekspedition og levering🤩

September 29, 2020

Hej Kirsten,

mange tak for din bedømmelse og ikke mindst de 5-stjerner.

Det er dejligt at høre, at du synes godt om leveringstiden og at du har været ful tilfreds med din handel hos os.

Kommer du en dag på idéer eller forslag til, hvordan vi kan toppe den oplevelse, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på 70 71 50 71 samt på mail: kundeservice@netpris.dk.

Du ønskes en fantastisk dag.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig og god ekspedition

September 4, 2020

Hej Heidi,

mange tak for din bedømmelse og de 4-stjerner.
Vi fornemmer med glæde, at alt gik som det skulle, i forhold til ekspeditionen :-)

Skulle du have nogen som helst forslag til forbedringer eller ønsker til sortiment eller kampagner, må du endelig kontakte os på 33 24 42 44 samt på mail: kundeservice@netpris.dk.

Du ønskes en fantastisk dag.

Rated 4 out of 5 stars

September 2, 2020

Hej Thomas,

mange tak for din bedømmelse og de 4-stjerner.
Dejligt at du synes godt om vores service! Det vil vi også fremover have :-)

Hvis du nu kommer på et forslag eller idé til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for dig, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på 33 24 42 44 samt på mail: kundeservice@netpris.dk.

Du ønskes en rigtig god dag.

Rated 3 out of 5 stars

såen set okay.!

September 2, 2020

Hej Kennet,

mange tak for din bedømmelse.
Hvis du har tid, så må du rigtig gerne uddybe lidt, hvorfor du synes, at vi "kun" har fortjent 3 stjerner i sted for 5.
Vi ønsker os altid feedback på jeres oplevelse.
Du kan skrive til os per mail: kundeservice@netpris.dk
Så skal vi nok få kigget på det, du har at sige!

Vi ønsker dig en fantastisk dag!

Take a closer look