See what reviewers are saying
People also looked at
Bättre finns nog inte
NQ är en helt unik och mycket professionell tjänst för privata investerare. Teamet bakom är själva framgångsrika och erfarna investerare. Här presenteras en rad olika placeringsstrategier och modell portföljer för både en jämn och risk justerad avkastning och sätt att skydda kapitalet när trenden vänder. Det är inte rådgivning men mycket värdefull utbildning. Erik Hansén - en av grundarna - delar löpande, generöst och pedagogiskt i videos och veckorapporter med sig av sina ingående kunskaper om hur marknaden fungerar. Jag har som prenumerant en tid nu väsentligt förbättrat min avkastning.
Man lyfts till proffsnivå
Neuroquant.ai får mycket beröm för sin logiska och analytiska approach till aktiemarknaden. Det är faktiskt snudd på ett vetenskapligt upplägg, med inslag både från ekonomi, matematik, pedagogik och psykologi.
När man går med i Neuroquant så börjar man enklast med att placera sitt kapital enligt färdiga modellportföljer som uppdateras månatligen. Det är jätteenkelt. Och det hjälper verkligen! Min avkastning ökade drastiskt och framförallt behövde jag inte längre vara orolig för pengarna hela tiden.
Att sedan börja följa Erik Hansens video- sessioner är som att sätta sig på en universitetskurs. Man får 3 lektioner i veckan, där man lär sig hur man kan sköta om sitt kapital med olika strategier och verktyg. Därmed kan man ytterligare öka kvaliteten och intensiteten i sina affärer. Och avkastningen.
Väldigt nöjd med Neuroquant
Jag är otroligt nöjd med Neuroquant! Jag har velat förstå kvantitativa investeringsstrategier på riktigt och detta är en ovärderlig resurs för det. Jag uppskattar möjligheten att själv experimentera – det är en enorm skillnad mot att bara läsa om strategier.
Tjänsten tar hänsyn till många olika aspekter av investerande, vilket har gett mig en bredare bild och mycket bättre struktur i mina egna portföljer. Det är inte bara ytlig information utan verklig djupgående kunskap.
Varmt rekommenderad för dig som vill ta ditt investerande till nästa nivå och verkligen förstå regelstyrda strategier!
Otroligt proffsigt
Fantastisk och otroligt proffsig tjänst. Här finns absolut allt som behövs för att kunna investera strukturerat och systematiskt. Inga egna tyckanden, utan robusta strategier och modellportföljer som kan inspirera till ett mer framgångsrikt sparande. Kan verkligen rekommendera NeuroQuant.
Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service. Neuroqant har hjälpt mig att minska risk och samtidigt öka avkastning. Löpande utbildningsvideor gör att man blir en bättre investerare över tid. Man lär sig snabbt att filtrera bort brus och fokusera på rätt saker. Stark rekommendation för abonnemang!
Bra tjänst
En mycket bra tjänst har varit med sen start och har inga planer på att avsluta. Tillgång till data är bra och marknadspulsen från Erik är mycket lärorik!
Kan verkligen rekommendera NQ
Har använt tjänsten i ett par månader nu och är riktigt nöjd. Med NeuroQuant kan jag enkelt följa systematiska strategier som faktiskt fungerar. Gillar särskilt videoinläggen på bloggen, som gör att man får ta del av Eriks kunskap på ett pedagogiskt och mycket matnyttigt sätt.
Från Kaos till Kontroll - verktyg för smarta, riskjusterade beslut
NeuroQuant har avsevärt förbättrat min investeringsstrategi genom att erbjuda datadrivna verktyg som minimerar emotionella beslut och fokuserar på trendanalys och riskhantering. Eriks Marknadspuls ger tydliga marknadsinsikter, medan modellportföljerna underlättar systematisk handel för både kortsiktiga och långsiktiga positioner.
Plattformen fungerar som en omfattande resurs för kunskapsbyggande, lämplig för investerare på alla nivåer som strävar efter att överträffa marknaden utan störande brus. Jag rekommenderar den starkt för dem som söker en professionell och effektiv approach till aktie-, råvaru- och kryptohandel.
Mycket proffsig tjänst
Är du ute efter att hjälp i din investering på lite längre horisont (vecka, månad) så är Neuroquant ett mycket bra alternativ. Du får förslag på ett antal olika strategier innehållande olika tillgångsslag. Du får även mycket utbildning varje vecka som gör dej till en bättre investerare.
Investeringar
En bra tjänst, med många olika funktioner. för trend följande, momentum eller även värde-strategi. för att hitta inversterings möjligheter. där vi även har en blogg, som går ner på djupet med börspsykologi m.m. där dom också tydligt förklarar för att lyckas på aktie markanden så behöver man en process och strategi för att ha en långstiktigt bra avkastnig på börsen.
Riktigt bra verktyg för handel med…
Riktigt bra verktyg för handel med aktier och ETF:er. Har hjälpt mig att följa tydliga regler i min aktiehandel. Och inspirerat mig till att börja handla ETF:er. Finns allt från modellportföljer till strategier och väldigt bra sceners. Jag är mycket nöjd att jag tog beslutet att ha ett abonnemang hos Neuroquant.
Jag har prenumererat i flera år
Jag har prenumererat i flera år, och tjänsten har ständigt utvecklats och förbättrats. Jag gillar deras takt och ton. Sakligt och ödmjukt. NQ är lika mån om att beskriva hur de begränsar risken som att nå en avkastning som slår index. Just idag presenterade NQ en sammanställning som visade hur deras olika stategier samverkar för god avkastning till låg risk.
En helt magisk plattform med Kung Erik…
En helt magisk plattform med Kung Erik H i spetsen. Oj vad mycket bra info och vassa strategier dom har. stort tack
Riktigt bra investeringsverktyg som…
Riktigt bra investeringsverktyg som gemene man kan använda för att förbättra sin aktiehandel. De lär ut om kvantitativa strategier som ett verktyg för att eliminera känslor och på så sätt skapa överavkastning. Rekommenderar för alla som har minsta lilla aktieintresse.
Hjälpt mig att blir mer systematisk
Hjälpt mig att blir mer systematisk och inte följa bruset. Stort plus för portföljerna som man kan följa.
NQ är det bästa investeringsverktyget jag testat.
NQ är ett
datadrivet investerings verktyg som är komplett för dig som är seriös investerare i aktier, råvaror och crypto. Inga optimerade grafer och annan oseriöst. Jag litar på detta
företag och rekommenderar varmt deras tjänster. För mig själv har det varit bästa investeringen. Både avkastningsmässigt, psykologiskt och att öka min kunskap om investeringar.
Tjänsten har hjälpt mig att väsentligt…
Tjänsten har hjälpt mig att väsentligt förbättra avkastningen på min aktiehandel. Med tydliga regler hjälper den till att inte låta känslorna ta över eller bli påverkad av andras övertygelser. Tjänsten lyfter fram aktier som har potential med en riskjustrerad strategi.
Behåll kontrollen själv
Innan jag började använda tjänsten pratade jag med några olika banker för att se vad dom kunde erbjuda och hur sådana upplägg kunde se ut. Det jag ganska snabbt kom fram till var och är fortfarande att jag tycker det är lite för kul med investeringar och aktier och har svårt att tänka mig att släppa kontrollen till någon annan och dessutom betala en iaf för mig ganska ansenlig summa pengar.
Jag tycker tjänsten är bra, jag får lära mig massor, tyvärr räcker inte tiden riktigt till att på riktigt gå in på djupet för mig men bara att följa era portföljer ger mig tillbaka bra mycket mer än jag stoppar in och jag har fortfarande kontroll själv. Det gillar jag.
Jag får ta del av kunskap och verktyg jag inte skulle kunna komma åt utan att prenumerera på Neuroquant.
Tack för en riktigt bra tjänst.
Bra tjänst.
Jag gick med i Neuroquant juni 2025 och hittills är jag väldigt nöjd med plattformen. Erik och Jens gör ett bra jobb.

Reply from Neuroquant
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.