Løgstør Caravan Center Aps

1. RV Supply Store
  2. Mobile Home Supply Store

Information provided by various external sources

Hos Nibe Caravan Center har vi alt i campingudstyr. Mangler du en ny eller brugt campingvogn, eller udstyr til vognen, så er vi din nye leverandør. Også online shop!

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Sød telefonisk kontakt men falsk markedsføring!

Reklameret priser overholdes ikke… og pludselig har de slet ikke den pakke som de annoncere med! Prisen på varen var 5999,- for et solsejl med sider og derpå skrevet som vanvittigt tilbud nedsat 4000,-. Efter telefonisk samtale benægtes det nu at prisen ikke er 4000,- som annoncerede men at det nu koster 5999,-… men at de nu pludselig slet ikke har varen hjemme.
Super sød dame der ellers forsøgte at hjælpe, men intet kunne gøre da de ikke engang havde sættet hjemme.

August 6, 2024
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Vi købte for 8 mdr

Vi købte for 8 mdr. siden en ny campingvogn og fik i den forbindelse en kanon betjening af Peter og mange gode råd, nu hvor vognen skulle sættes op opdager vi at teltet er forkert, igen møder vi stor venlighed og får straks et nyt telt tilsendt, fantastisk service så mange tak.

April 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fejl på telt.

Havde købt et nyt Kampa telt. Efter opsætning findes der et par fejl.
En strop var dårligt syet på. Samt to ganske små huller i taget. (Fejl i vævningen) jeg tager nogle billeder og sender dem. Får at vide at vi lige skal sende kopi af bonen. Denne kunne vi desværre ikke finde. Men kort fortalt, de giver os et nyt pr honnør vi skal bare komme og bytte. Go service

July 28, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Det er åbenbart efter handlen man…

Det er åbenbart efter handlen man mærker forskellen :-( , jeg har efter køb af campingvogn sidst år, haft flere reklamationer, startende med en meget mangelfuld klargøring, efter flere henvendelser siden hen og forsøg på at afhjælpe disse mangler, er der stadigvæk minder mangel/dårlig håndværk, dette er nu endt med at Løgstør Caravan ikke ser ud til at ville hjælpe med dette, jeg er lige blevet afvist og der henvise til værkste/ejer og det er, som medarbejderen sagde ikke hans problem og opgave... sååå tænk jer om der er jo efter handlen i mærker forskellen :-(.

Nå vognen er da en god oplevelse, så nu må jeg jo henvendte mig til importøren for at få et råd til hvilken forhandler der kan hjælpe og servicer fremover :-)

June 20, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Vi havde via mail med sælger Jan aftale…

Vi havde via mail med sælger Jan aftale om en Hobby vi ville købe. Aftalt bytte pris og møde i dag. Kommer op og så er han i gang med at sælge netop den vogn til en anden køber. Dette er bare ikke okay og kan bestemt ikke anbefale andre at handle der. 😡😡😡😡😡

September 9, 2018
Advertisement

Dårlig service ved Løgstør Caravan Center

Aldrig har jeg oplevet så dårligt service og sælgerne løj mig direkte op i ansigtet konstant selvom jeg fortalte ham at det ikke var sandt så ignorerede mig og forsatte af samme sti og var fuld af dårlige undskyldninger. ´Hvis man ønsker at retunere en vare er det ikke muligt at få pengene retur og hvis du skal bytte til en dyre vare giver de dig mindre tilbage for den varer du lige har købt, selvom den afleveres i samme stand, som du modtog den. det er selvfølgelig en god måde at tjene ekstra penge på kunderne. Da jeg vil bytte til et andet telt få dage efter skulle jeg pludselig betale 1000kr ekstra oveni i i det ekstra beløb jeg skulle betale derudover forlangte han at jeg skulle købe ekstra udstyre med til teltet ellers vil han ikke bytte. han gav udtryk for at han ikke ønskede at bytte til det telt som jeg vil købe men i stedet til et andet telt som han sikkert tjente ekstra på.
Det hele startede med at han solgte mig et demo telt som skulle være nyt og kun med en meget lille sy fejl og ingen huller og der var et billede af fejlen, så lidt naivt stolede jeg på sælgeren, men det skulle jeg aldrig havde gjort da jeg fik den pakket ud derhjemme havde den været solgt til en tidligere kunde som havde brugt den og der var flere olie pletter samt huller i taget, så den fik han igen, men pengene gives ikke retur, så jeg tog et hurtigt valg og købte et nyt overgemt telt, men efter samtale med fruen som ikke var med, blev vi enig om at det var bedre med den nye model og køre derfor optil ham igen efter få dage, men nu forlangte at jeg skulle betale 1000kr for at aflevere teltet tilbage selvom jeg skulle give mere for det nye telt og han mente ikke at han kunne gå og bytte, så var jeg ved at være rimmelig træt af ham og fik fortalt ham at første gang var fordi han ikke snakkede sandt men han snakkede igen udenom som han virkelig er god til. heldigvis nåede mine forældre ikke at købe et telt ved ham og det var han også ligeglad med, men tilbød mig at jeg kunne købe det andet telt hvis jeg fik solgt mit eget " jeg tænkte det er løgn, magen til frækhed, når jeg havde sagt at vi ikke handler ved dem igen" generelt virkede han helt ligeglad og umulig at trænge indtil. så fik jeg lige slynget i hovedet at han var nød til at sælge det første telt med olie og huller i billiger til en anden kunden bagefter men det er ikke mit problem da jeg afleverede det i samme stand, som jeg modtog det. Jeg har tidligere arbejdet som sælger i en del år og ved godt at der en del rådne kar rundt omkring, men dette var nok toppen jeg har oplevet. Dette er kun en advarsel til andre.

March 19, 2017
Rated 3 out of 5 stars

fantastisk service ved handel og det var så det :(

Var inde for at finde julegave til min mand og her var service bare i top. De var rigtig gode til at vejlede og meget behjælpelige med at kontakte diverse leverandører for at finde mine ønsker. Vi fandt det da også og fik varen hjem med 1 døgns varsel. Spurgte til om det var muligt at få gaven byttet, hvis den nu ikke faldt i god jord. også da det var en særbestilling som de normalt ikke har på lager. ja ja bare jeg medbragte bon. så jeg gik glad hjem. Desværre var der en som allerede havde købt samme gave så jeg kørte ind derind igen med gaven. der mødte jeg så en dør da jeg spugte til at få denne refunderet. jo jo de skulle da nok tage den retur. jeg skulle bare lige betale 110 kr i fragt til leverandør plus trække 10 % af prisen.. hvilket ville sige at jeg ville stå med et tab. ombytning til den fulde pris kunne heller ikke lade sig gøre, da de ikke ville have den på lager. Tilbød at betale det halve af fragt plus de 10 % hvis jeg byttede til andre ting i butikken. ergo ville jeg stadig stå med tab :( Så er nu kun glad for at det ikke var min mand som kom efter jul for at få byttet. for det havde da været pinligt, at han ikke kunne ombytte til samme værdi.

November 29, 2012

Take a closer look