Dårlig service ved Løgstør Caravan Center
Aldrig har jeg oplevet så dårligt service og sælgerne løj mig direkte op i ansigtet konstant selvom jeg fortalte ham at det ikke var sandt så ignorerede mig og forsatte af samme sti og var fuld af dårlige undskyldninger. ´Hvis man ønsker at retunere en vare er det ikke muligt at få pengene retur og hvis du skal bytte til en dyre vare giver de dig mindre tilbage for den varer du lige har købt, selvom den afleveres i samme stand, som du modtog den. det er selvfølgelig en god måde at tjene ekstra penge på kunderne. Da jeg vil bytte til et andet telt få dage efter skulle jeg pludselig betale 1000kr ekstra oveni i i det ekstra beløb jeg skulle betale derudover forlangte han at jeg skulle købe ekstra udstyre med til teltet ellers vil han ikke bytte. han gav udtryk for at han ikke ønskede at bytte til det telt som jeg vil købe men i stedet til et andet telt som han sikkert tjente ekstra på.
Det hele startede med at han solgte mig et demo telt som skulle være nyt og kun med en meget lille sy fejl og ingen huller og der var et billede af fejlen, så lidt naivt stolede jeg på sælgeren, men det skulle jeg aldrig havde gjort da jeg fik den pakket ud derhjemme havde den været solgt til en tidligere kunde som havde brugt den og der var flere olie pletter samt huller i taget, så den fik han igen, men pengene gives ikke retur, så jeg tog et hurtigt valg og købte et nyt overgemt telt, men efter samtale med fruen som ikke var med, blev vi enig om at det var bedre med den nye model og køre derfor optil ham igen efter få dage, men nu forlangte at jeg skulle betale 1000kr for at aflevere teltet tilbage selvom jeg skulle give mere for det nye telt og han mente ikke at han kunne gå og bytte, så var jeg ved at være rimmelig træt af ham og fik fortalt ham at første gang var fordi han ikke snakkede sandt men han snakkede igen udenom som han virkelig er god til. heldigvis nåede mine forældre ikke at købe et telt ved ham og det var han også ligeglad med, men tilbød mig at jeg kunne købe det andet telt hvis jeg fik solgt mit eget " jeg tænkte det er løgn, magen til frækhed, når jeg havde sagt at vi ikke handler ved dem igen" generelt virkede han helt ligeglad og umulig at trænge indtil. så fik jeg lige slynget i hovedet at han var nød til at sælge det første telt med olie og huller i billiger til en anden kunden bagefter men det er ikke mit problem da jeg afleverede det i samme stand, som jeg modtog det. Jeg har tidligere arbejdet som sælger i en del år og ved godt at der en del rådne kar rundt omkring, men dette var nok toppen jeg har oplevet. Dette er kun en advarsel til andre.
March 19, 2017
Unprompted review