NLP Huset Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vejen til at blive en god psykoterapeut går i høj grad også gennem at vælge den rigtige skole. NLP Huset er helt i særklasse, både når det gælder det faglige niveau og det menneskelige. Undervise... See more

Rated 5 out of 5 stars

NLP Huset er et sted, hvor NLP’en lever. Walk the talk er meget kendetegnende for stedet og derfor opleves et meget trygt læringsrum, hvor den enkelte bliver lyttet til og mødt i respekt. Det er t... See more

1. Education Center

Written by the company

NLP Huset har siden 1990 hjulpet mennesker og organisationer med at udvikle og forandre sig. Både med de personlige og sociale kompetencer, som er så nødvendige i vores moderne samfund. Men også med de mere organisatoriske og forretningsmæssige sammenhænge, hvor mennesker skal skabe gode og holdbare løsninger. Vores mål er at udbrede en guldgrube af kommunikations- og forandringsværktøjer til så mange mennesker som muligt. Fordi vi tror på, at jo flere mennesker, der lærer at bruge disse værktøjer, jo lettere bliver mange ting i det daglige samvær mellem mennesker. Vi har gennem årene certificeret mere end 7.000 mennesker i NLP, coaching, enneagrammet, mindfulness og psykoterapi og er en professionel samarbejdspartner inden for: Kommunikation, selvledelse, psykologi, ledelse, forandringsarbejde, det personlige lederskab, coaching, terapi, undervisning, procesfacilitering og HRM. Virksomheden er ejet og ledet af cand.soc. og psykoterapeut MPF Lene Bredahl og cand.psych.aut. Ove Schroll, som begge har en gennemgående rolle på alle aktiviteter i Huset.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale NLP Huset og deres…

Kan varmt anbefale NLP Huset og deres megadygtige og empatiske undervisere.
Jeg tilmeldte mig Practitioner-uddannelsen i forbindelse med et karriereskift og en periode med selvrefleksion, hvor jeg blev nysgerrig på at forstå mig selv bedre – samt hvordan vi mennesker agerer i relation til hinanden.
Undervisningsformen var en virkelig god kombination af teori og praktiske øvelser – både i mindre grupper og i plenum – og det hele foregik i et meget trygt og tillidsfuldt rum. Der var plads til både faglig fordybelse og personlig udvikling.

På mit hold var der en god blanding af kursister. Nogle ønskede at anvende uddannelsen professionelt, mens andre – ligesom jeg selv – primært havde et personligt udviklingsfokus. Den brede sammensætning gav en spændende dynamik og mange nuancerede perspektiver. Her et par år efter uddannelsen bruger jeg stadig mange af teknikkerne i min hverdag, og vender ofte tilbage til NLP-forudsætningerne som et mentalt kompas.

February 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

NLP huset er et helt fantastisk sted at…

NLP huset er et helt fantastisk sted at tage en psykoterapeutuddannelse.
Virkelig høj faglighed, dygtige undervisere og en utrolig menneskelig varme. At læse der har været meget betydningsfuldt for mig. Jeg kan ikke anbefale NLP huset nok! ❤️

February 10, 2026

Fysisk forankring forandrer

Mit valg faldt på NLP-Husets coachuddannelse, primært fordi det er fysisk øvelsesbaseret. Sessionen understøttes af gulv-øvelser og kroppens sansning, som redskab til at forankre hovedets beslutning om forandring. Som leder og vejleder betyder det, at jeg skal rykke den professionelle samtale fysisk fra stolen ud på gulvet og til tavlen. Det virker!

January 26, 2026
Rated 5 out of 5 stars

NLP Business Practitioner hos NLP Huset…

NLP Business Practitioner hos NLP Huset har givet mig tre centrale kompetencer: at lytte nærværende, at kunne føre en samtale uden automatisk at give gode råd, og at gå ind i dialoger uden at kende slutpunktet — men med tillid til processen og værktøjerne. Et professionelt og værdifuldt forløb, som jeg varmt kan anbefale.

January 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vejen til at blive en god psykoterapeut…

NLP Huset er helt i særklasse, både når det gælder det faglige niveau og det menneskelige. Underviserne er fænomenale, engagerede og opererer på et højt fagligt niveau.
Det gode lederskab smitter af på holdene, hvor empati, høj faglighed og kammeratskab føles naturligt.

Jeg kan kun anbefale NLP Huset.

February 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Underviserne efterlever i højeste grad…

Underviserne efterlever i højeste grad det de underviser i. Det er nærværende og praksisk orienteret. En intens, lærerig og personligt udviklende rejse, som åbner øjnene så mange nye perspektiver. Varmeste anbefaling herfra!

February 2, 2026

Tusind tak for jer ♥️

Jeg har taget min psykoterapeut uddannelse i NLP Huset, og det har for mig været livs forandrende. Lene, Ove og Liselotte får mine varmeste anbefalinger. Jeg synes alle der har muligheden, skulle opleve hvad det vil sige at blive mødt, set og hørt og samtidig udfordret personligt.

January 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

NLP-Huset - Kompetent og omsorgsfuld udvikling …

NLP-Husets meget kompetente undervisere leder dig trygt igennem udvikling på så mange niveauer. Modellerne og metoderne har meget positiv indvirkning på både det arbejdsmæssige og personlige plan. Jeg kan varmt anbefale NLP-Huset, hvis du ønsker en positiv forandring i dit liv.

January 16, 2026

Stor anbefaling

Jeg har gennemført Master Coach-uddannelsen hos NLP Huset, og det har været en både fagligt stærk og personligt udviklende oplevelse

NLP Huset kombinerer høj kvalitet, dygtige og meget nærværende undervisere samt et trygt læringsrum, hvor man virkelig bliver set og udfordret.

Jeg kan varmt anbefale NLP Huset til alle, der ønsker seriøs udvikling med både faglighed og hjerte

June 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

NLP-huset hjalp mig med at forstå og hjælpe andre mennesker

NLP hjalp mig med at forstå andre mennesker, men mest af alt mig selv og mine relationer til andre. Midt i mit ellers fremragende karriere forløb blev jeg anbefalet at fokusér på coaching, men det kunne jeg ikke se mig selv i. Men en dag i 2022 startede jeg alligevel, nysgerrigt på NLP Practitioner, for min nysgerrighed var vagt på at det “jeg ikke viste, som jeg ikke var klar over”.
Den første time var lige noget for mig, brugen af cocktail party introduktion til hinanden følte jeg mig hjemme.
Kompetente undervisere som var søde, inspirerede, vidende, dygtige og til tider udfordrende og måske jeg også fandt det til tider lidt for udfordrende, indtil mine erfaringer og egen oplevelser blev kryds-tjekket med afsenderens intention - som jo altid var positiv og var medvirkende til min selvudvikling.

Nu efter 4 år kan jeg kalde mig selv NLP Psykoterapeut MPF, bare fordi … et skub og min egen nysgerrighed på det ‘unknown unknown's’.

Vil du også tage ansvar for din egen læring og bevidst bleve klogere på alle de andre “derud” og dig selv “her inde”, så er Coaching uddannelserne eller/og Psykoterapeut uddannelsen kan jeg varmt anbefale NLP-huset

June 12, 2025

FAGLIGHED, VARME, MEDMENNESKELIGHED, FLEKSIBILITET OG ENGAGEMENT

Min største anbefaling til NLP-Huset - FAGLIGHEDEN er i top og samtidig er der en stor VARME og MEDMENNESKELIGHED. Både blandt de studerende, men i høj grad også blandt underviserne og ikke mindst ejerne af stedet; Lene og Ove, som igennem mange år har drevet huset. Jeg har taget en lang række uddannelser hos dem samt fungeret som assistent også, og altid har jeg oplevet et oprigtigt ENGAGEMENT i deres studerende/kursister og en varme som i høj grad er fundamentet for den gode stemning i huset. FLEKSIBILITET er også et kendetegn for huset, for de går virkelig langt for at få alt til at flaske sig.
Jeg kan kun virkelig anbefale dig at besøge stedet og se om det ikke også skulle være lige noget for dig.

January 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

NLP-huset er et rigtig rart sted at…

NLP-huset er et rigtig rart sted at være. Det mærkede jeg første gang, jeg trådte ind ad døren – og jeg har tænkt det hver eneste gang siden. Der er en helt særlig aura i huset af tolerance, fordybelse og fællesskab, som jeg ikke har mødt andre steder. Vi er sammen om at lære, og sammen om at udvikle os… og være modige, for udvikling kræver mod.
Jeg er på sidste år af min uddannelse til psykoterapeut. Det har været en lang rejse, hvor jeg har haft brug for at gøre tingene i mit tempo, for at få mit arbejdsliv til at fungere samtidig. Og den forståelse og fleksibilitet har huset givet mig. Samme fleksibilitet møder man i undervisningen. En plan kan altid revideres, når og hvis der er behov for noget andet.
Som kursist får man glæde af forskellige undervisere. De har hver deres spidskompetencer og hver deres pædagogiske ’take’ på formidlingsopgaven. Det skaber selvfølgelig variation (det er aldrig det samme som sidst), men det udfordrer også ens egentilstand på en fed måde. Jeg trives umiddelbart med klare kompetencemål og et fast program for dagen, så jeg skal arbejde med mig selv, når en underviser bare sætter sig på en stol for at mærke, hvad rummet har mest brug for.
Jeg er ikke bekendt med de andre uddannelsessteder inden for NLP. Men jeg kan i hvert fald konstatere, at dem, der starter i NLP-huset, gør det færdigt… og at der løbende kommer nye deltagerne på holdene fra andre uddannelsessteder. Det taler for sig selv.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af NLP-huset. Overvejer du at starte, så stik snuden forbi en dag og få en snak med søde Lene.

January 12, 2026

Walk the talk

Det er tydeligt, at det høje faglige niveau i undervisningen bygger på en solid erfaring og samtidig hele tiden er i bevægelse og nytænkende.
NLP Huset er et særligt sted med en helt særlig energi, som er en stærk grobund for både den professionelle uddannelse og den personlige udvikling, som går stærkt hånd i hånd.

January 11, 2026

Nlp Huset i Valby

Nlp Huset, er et sted, hvor man har mulighed at udvikle sig fagligt, få opdateret og udvidet sin professionelle værktøjskasse, uanset hvor dygtig man er i forvejen.

Man har også mulighed for at gennemgå en stor personlig udvikling, hvis man tør og er villig til at arbejde for det.

Så hvis du arbejder med mennesker, og vil have et boost, personligt, professionelt og /eller netværksmæssigt, kan jeg klart anbefale Nlp Huset A/S

January 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Professionelt og familiært på samme tid

Jeg uddanner mig på 3. år som psykoterapeut i NLP Huset og kan varmt anbefale det til andre, der ønsker at udvikle sig personligt og fagligt i trygge og professionelle rammer. Undervisningen er tilrettelagt med en god fordeling af faglige oplæg, gruppeøvelser, individuel og fælles refleksion. Underviserne er professionelle og dygtige og administrationen er effektiv med et højt serviceniveau, hurtige og brugbare svar. NLP Huset er akkrediteret og godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, hvilket er din garanti for kvalitet i undervisningen. Derudover elsker jeg simpelthen at komme i NLP Huset, hvor lokalerne er lækkert og hjemligt indrettede.

January 10, 2026

5 stjerner og 5 hjerter til NLP Huset

Min varmeste anbefalinger af NLP Huset i Valby. Lærerstaben ledet af Ove og Lene, er ikke bare søde og varme mennesker men faglig højt kompetente og altid velforberedte samt i udvikling. Undervisningen bliver løbende revideret og der udvikles konstant på deres produkt. Jeg
er ved at uddanne mig til Psykoterapeut, hvilket udelukkende er sket fordi det ene semester har taget det andet og tanken om at rejsen skulle stoppe her ikke var mulig. Således blev en NLP Practitioner til en Master Coach og en MC til en Psykoterapeut. Læringsmiljøet er kærligt, varmt og alle får individuel supervision og løsninger på netop deres behov. Huset i Valby er et stort eventyrslot med masser af hyggeligt indrettede små rum til træning og terapi. I køkkenet mødes du med dine kolleger på studiet til fri kaffe, te og kakao bar, fine frokoster med alles behov dækket fra kød til glutenfri til veganerkost. Du får en professionel uddannelse i de bedste rammer omgivet af den højeste faglige og menneskelige kompetence. Vælg NLP Huset. Jeg ville gøre det hele en gang til..... 5 stjerner og 5 hjerter herfra.

January 10, 2026

Min varmeste anbefaling

Jeg vil på mit varmeste anbefale NLP Huset. Her møder du både høj faglighed og mulighed for dybdegående selvudvikling i omsorgsfulde og profesionelle rammer. Selv har jeg læst til psykoterapeut og arbejder nu som selvstændig. Uddannelsesår jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at bruge i NLP Huset.

December 30, 2024

FAGLIGHED

Efter en del søgen på nettet efter det helt rette godkendte uddannelse sted faldt jeg over NLP HUSET i Valby. Efter personlig samtale var jeg på ingen måde i tvivl om, hvor jeg skulle starte min NLP Psykoterapeut uddannelse.
Gennem den 4 årige uddannelse med store eksemer, blev jeg i den grad grebet når det hele bliv svært og sårbart. Hele teamet har på hver deres måde bidraget til, at det blev den bedste ting jeg har gjort både for min faglighed og min egen personlig udvikling.
Mange oplevelser blev vent og drejet, belyst og set på med andre øjne.
NLP HUSET i Valby får hermed min varmeste anbefaling, her bliver man mødt både med høj faglighed og rummelig menneskelig forståelse.

December 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Som certificeret psykoterapeut kan jeg…

Som certificeret psykoterapeut kan jeg af hele hjertet anbefale NLP Huset. Her bliver du både mødt og formet personligt og fagligt af husets unikke undervisere, som alle er kompetente og hjertevarme. Du udvikler dine kommunikative evner både skriftligt og interpersonelt. Derudover præsenteres du for adskillige metoder og teknikker som reelt skaber udvikling og varig forandring hos mennesker.

December 1, 2025

Take a closer look