Geen aanrader
Werkte niet, voelde nog veel, huid brandde, veel jeuk en werd flink rood. ik vind dit wel erg want zo een reactie op de huid is niet normaal en dit is niet even een dagcreme, maar er gaat inkt erover heen!

Reply from Nopaintattoo
Het merk TKTX is al meer dan 20 jaar op de markt en helpt tattoo-enthousiastelingen een wereld van pijnloos tatoeëren en de beste verdovende crème te ontdekken. Sinds 1996 was het onze visie om een veilige, snelle en vrij verkrijgbare oplossing voor huidverzorging te produceren voor fans van de steeds groter wordende populaire vorm van body art; tatoeëren. En raad eens? Onze handige en slimme producten zijn perfect samengesteld voor die artistieke individuen die al bang zijn om een naald in de buurt te hebben, maar ernaar verlangen om een prachtig ontwerp op hun lichaam te hebben. We weten dat je van tatoeages houdt. Het is JOUW manier om jezelf uit te drukken en je individualiteit te vieren. We volgen de mantra – jouw lichaam; jouw tempel; jouw keuze. Maar we weten ook dat de gedachte aan naalden ervoor kan zorgen dat het haar in je nek overeind komt! Daarom hebben we een reeks TKTX huidverdovende crème samengesteld die perfect is voor elk huidtype.
Piet mondriaanplein 181, 3812ma, Amersfoort, Netherlands

Reply from Nopaintattoo
Werkt echt top! Heb de groene besteld. Vandaag tatoeage laten zetten en heb geen pijn gehad 👍👍

Reply from Nopaintattoo
Nopaintattoo.nl heeft nu een superleuke actie van 2+1 gratis, helaas ben ik zo suf geweest om er maar 2 te bestellen ipv 3.. Maar na een berichtje hierover te hebben gestuurd willen ze mij toch nog een extra tube toesturen ! Zeg nou eerlijk, hoeveel bedrijven doen dat? Ik vind dat oprecht top klantenservice, dus nogmaals thank you !

Reply from Nopaintattoo
via whatsapp advies gevraagd , werd snel beantwoord daarop de creme besteld. deze kwam supersnel binnen! er werd een handleiding bijgeleverd die ik heb gevolgd en de creme heeft super zijn werk gedaan .
Wat een top bedrijf!
Mijn bestelling geplaats , gelijk binnen paar uur mijn track and trace code gekregen.
HELAAS door postnl mijn pakketje niet gekomen vanaf maandaag is de bezorger al onderweg , wellicht reed de chauffeur achter uit en moet die nog steeds mijn pakketje bezorgen .
Met de whatsapp nummer contact gehad en die heeft alles geprobeerd we hebben geduldig gewacht tot het zou komen de bezorg datum veranderde steeds bij post nl , tot op heden niks ontvangen , toen weer contact met de klantenservice genomen en die heeft direct kosteloos een nieuwe order naar mij toe gestuurd. Echt super super chill

Reply from Nopaintattoo
Alles super, tolle Creme, schnelle Lieferung, gute Kommunikation, jederzeit wieder, danke für die Ersatzlieferung

Reply from Nopaintattoo
Super klantvriendelijk bedrijf. Ik werd goed te woord gestaan en geadviseerd via de keuze WhatsApp.
TKTX Green is een wonder. Na een paar minder prettige ervaringen in het verleden durfde ik met dit product en het advies weer aan.
Verdoofde super goed.

Reply from Nopaintattoo
TKTX Green gekocht bij nopaintattoo. Had de bestelling de volgende dag in huis en het werkt prima.

Reply from Nopaintattoo
Goed product, doet wat het moet doen. Snelle levering. Prima shop.

Reply from Nopaintattoo
had eerst mijn twijfels maar toch gedaan.
Zeer tevreden, verzending naar belgie super snel, verzending volgende dag in huis! ik zou zeker nog eens bestellen :)

Reply from Nopaintattoo
Ik geloof niet dat dit de echte zalf is. Ik had tktx al eens eerder gebruikt maar van een andere website, die zalf in de groene verpakking verdoofde mijn huid volledig voor 3,5u. Deze keer heb ik de zalf (ook de groene) van nopaintattoo.nl gekocht en ik ben zeer teleurgesteld. Ik heb deze correct aangebracht en 1u laten inwerken maar ik voelde de pijn op veel plaatsen nog en na minder dan een uur volledig uitgewerkt.
Erg teleurgesteld.

Reply from Nopaintattoo
Learn more about other kinds of reviews.