Nordfynscarstyling Reviews 16

3-star
2-star
1-star

Kæmpe svindler

Kæmpe svindler, hold jer rigtig langt langt væk. Opkøber brugte dæk og fælge fra skadede og skrottede biler som oftest er fejlbehæftede men tøver ikke med at sælge som næsten nye. Mega fusker

September 7, 2024

Reply from Nordfynscarstyling

Så er løgneren på spil igen, lige meget det er den fedeste løgn bare du får noget opmærksomhed ikk?????
du er en løgner en kværulant og brokke hoved og intet af det du frem kommer med her har noget med sandheden at gøre du burde få dig et liv i stedet for at sprede usandheder om noget du intet ved om.

Rated 1 out of 5 stars

Mage til kæmpe nar og uærlige menneske…

Mage til kæmpe nar og uærlige menneske skal man lede længe efter..
Købte nogle dæk Tirsdag eftermiddag kl. 16 og da jeg kom hjem tirsdag aften ville sætte dem på men de passede ikke ringede onsdag for at hører om vi kunne finde en løsning men manden er jo helt hjernelam hvis man kan sige det.. føj en måde at drive et firma på..

May 28, 2024

Overhovdet ikke serviceminded

Overhovdet ikke serviceminded. uforskammet kan ikke anbefales!

October 15, 2022

Reply from Nordfynscarstyling

sørme også for dårligt at nogle brugte alufælge med super gode dæk til kun 1600 kr. ikke ligner helt nye så spil du bare fornærmet og husk der er altid 2 sider af samme sag og din version er langt fra sandheden!!!!

Rated 1 out of 5 stars

Kan man give minus stjerner?

Kan man give minus stjerner? -En meget mærkelig oplevelse.
Vi har netop været ude at kigge på en bil, efter at have telefoneret med sælger flere gange. Vi kører knap en time og da vi endelig ankommer, kan vi som det første ikke åbne bagagerummet. Vi får alligevel en prøvetur, men da vi prøver at åbne vinduet falder det ned med et brag.

Vi ser på en anden bil, nu da vi er kørt så langt. Det koster 10.000 kr. mere, men den vil ikke starte.
Det er hvad det er, men det vilde for os var hvad der derefter skete: Sælger reagerer med surt at mumle "Nu gider jeg ikke mere" hvorefter han går surt ind på sit "kontor".
Han kommer ikke tilbage, og svarer ikke da vi undrende opsøger ham og siger farvel.
Vi skulle have tjekket trustpilot før!!

Tænker ikke det er nødvendigt at skrive at vi stærkt fraråder al handel med B. K. Auto/Nordfynscarstyling.dk

August 12, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har da heldigvis ikke bevæget mig…

Jeg har da heldigvis ikke bevæget mig ud for at kigge på deres salgsbil, (golf cabriolet) fra en dag til den anden sætter de prisen op på bilen med 3100 kr men hold nu op hvor uprofessionelt at lade de gamle billeder siddende med 49.900 på prisskiltet!
Ikke på vilkår om jeg vil lægge mine penge sådan et sted! Det er sku en ommer 👎🏽
OPDATERING fordi jeg ikke kan svare på dit svar!
Nu kan man ikke sætte billeder ind her, men på DBA er den sat op til 53.199 +480 til omregistrering i beskrivelsen og da jeg mailede til jer stod prisen på 49.999 + 480 kr til omregistrering! Så hvem vrøvler????

April 16, 2021

Reply from Nordfynscarstyling

Bilen koster stadig 49999 kr. + omreg. så hvor du får det vrøvl fra med at prisen skulle være sat op må være for egen regning!!!!!!!!
det er stadig dig der vrøvler, bilinfo som styre programmet bilerne ligges op i har lavet en fejl og lagt 2X lev. omk. på uden vi har bedt om det.

Rated 1 out of 5 stars

Bk auto i særslev eller Nordfyns car…

Bk auto i særslev eller Nordfyns car styling
Har været berygtet i mange år for snyd og bedrag. Jeg har aldrig hørt om nogen fra lokal området der kunne finde på at handle hos ham. Han snød også mig i ca 2001 og kan høre det ikke er blevet bedre.
Om det er dæk biler eller en cykelpumpe ville jeg ALDRIG købe den hos BK auto.
Tænker næsten det er umuligt at købe noget af ham uden at blive snydt.
Tænk jer om og kør videre så har i sparet en masse penge👍🏻
Ps. Til din besvarelse på min anmeldelse så jo jeg har på ingen måde noget problem med at stå ansigt til ansigt med dig og sige min mening har jeg gjort før men som dengang som nu så for man bare et flabet/truende svar og som altid frasiger du dig ethvert ansvar svindler er du og har altid været. Og jøsses dog hvor kan du prale 23 år med fusker firma er ikke noget at prale med. Måske skat skulle runde dit firma og tjekke for skattesnyd nu du snyder med alt andet bare en tanke.

March 27, 2020

Reply from Nordfynscarstyling

her kan man så skrive alle de løgne man har lyst til, bare du selv tror på dit tøse sladder så god fornøjelse, med 23 år på samme adresse og samme cvr nr. skal der altid være nogen som er tøse fornærmet og det er så nemt og kujon agtigt at skrive en masse løgn på nettet men være mand nok til at turde komme sige det personligt ansigt til ansigt det tør de små piger ikke vel.

Rated 1 out of 5 stars

Fraråder alle at handle med ham..

Købte et sæt alufælge i fredags og i dag mandag blev de testet og afbalanceret hvor det viser sig at 2 af fælgene er skæve. Jeg ringer og forklare at de er skæve og om vi kan finde en løsning, men får afvide at sådan er det når man køber brugte fælge og han vil ikk tage dem tilbage til samme pris som jeg købte dem for men vil tage dem tilbage for 800kr som han siger han selv har givet for dem men jeg gav 2000kr for dem i fredags og har ikke kørt på dem endnu..
Han er fuldstændig ligeglad og snakker ikke pænt.

March 23, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Desværre kan han ikke få mindre end en…

Desværre kan han ikke få mindre end en stjerne.

Købte nogle fælge af manden fra B.K. Auto. De blev solgt som 4x100 på gul og gratis, opdager så noget tid efter da jeg skulle bruge dem til vinterdæk at de er 4x98.

Manden ønsker ikke at finde en løsning selvom det dog er 4 måneder siden jeg købte dem af ham.

Men lige som så mange andre dårlige firmaer så kræver det jo bare endnu mere dårlig omtale af dem så de kan blive lukket.

Da jeg i telefonen sagde jeg ville give en anmeldelse på trustpilot, spurgte han om vi var i børnehaven 😂

Som man ser på de andre anmeldelser af ham så er niveauet ikke så højt, hvilket svarer til hans faglighed og serviceniveau. Køb aldrig noget af den virksomhed.

November 30, 2019

Reply from Nordfynscarstyling

retur og ombytningsret bortfalder efter 14 dage og ved henvendelse 4 til 6 måneder efter køb kan det naturligvis kun blive en afvisning af returnering.
og som sædvanligt på denne skod side kan folk sige og gøre lige hvad de vil selvom det meste er løgn og urigtig oplysninger men trustpilot skulle heller ikke have en eneste stjerne fra mig.

Dårlig service, grov behandling

Jeg købte for en måneds tid siden en polo. Forhandleren virkede flink og virkede til at have nogenlunde styr på tingene. Det havde han dog ikke. Ca. 10 dage efter at have købt bilen begynder en motorlampe at lyse. Jeg kører den på værksted og finder ud af at den har 3 fejl, men får det dog ordnet billigt. Ca. en uge senere virker servostyringen heller ikke mere. Jeg køre igen bilen på værksted hvor de også ser efter i undervognen efter fejl og finder også ud af at den er af dårlig stand i undervognen og at drivakselmanchetterne er utætte.
Jeg kontakter derefter Forbrugerstyrrelsen som siger at forhandleren enten kan få bilen repareret eller jeg kan ophæve købet da jeg er dækket af reklamationsretten. Jeg kontakter derefter forhandleren og oplyser ham om problemerne og at jeg har snakket med Forbrugerstyrrelsen. Han bliver meget grov i tonen og lyder ikke særlig kundevenlig og benægter alt og siger at jeg nok bare har kørt dårligt i den og jeg jeg skulle ikke komme og anklage ham for alt muligt.
Kan ALDRIG anbefale forhandleren.

November 24, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Svindel og manglende respekt for andre mennesker

(Redigeret version af tidligere anmeldelse)

Jeg købte for et par måneder siden en Golf til omkring 20000,-. Bilen havde gået 176000 km, og den virkede fint. Ham der solgte bilen virkede også flink, men stol IKKE på ham. Lige inden jeg købte bilen og tog den med hjem informerede han mig om at han lige havde skiftet termostat på bilen, da den ikke åbnede rigtigt, så jeg tænkte, SUPER! så får jeg i det mindste ikke problemer med varmen! Vi skipper til omkring 1,5 måned senere hvor jeg bliver nødt til at stoppe bilen efter en almindelig køretur og lade den stå i 1,5 time fordi den havde nået 110 grader celsius. Jeg fik bilen kørt på et værksted hvor jeg blev informeret om at bilen havde smidt alt vandet, hvorefter værkstedet blot havde fyldt nyt på. Jeg besluttede mig for at køre ud til forhandleren med bilen og spurgte ham hvad der var galt med den, hvorefter han beholdt bilen så han kunne tjekke den. 2 dage senere for jeg den tilbage, MED FYLDT VANDTANK! maks 2 dage efter at det andet værksted havde fyldt vand på var vandet igen forsvundet. Da jeg hentede den sagde forhandleren også at han havde fuldt kølertætner i kølervæsken, da han var overbevist om at det var køleren der var utæt. Vi skipper igen omkring 0,5 måned, hvor jeg kører i bilen ud til en ven og halvejs derude kan jeg se at temperaturmåleren begynder at vise alarmerende høj temperatur. Jeg når lige akkurat ud til min kammerat og tjekker for vand og olie senere da bilen er kølet af, og igen er vandet væk. Nu var jeg ved at være rigtigt sur på forhandleren og da jeg fandt ud af at bilen faktisk skulle på værksted og have en tre-cifret behandling, søgte jeg om garanti på brugte biler ved forhandlere, og fandt ganske rigtigt ud af at en sådan skade SKAL dækkes af forhandleren. Jeg tog igen kontakt til forhandleren og informerede ham om sagen. Jeg sagde at hvis han som mekaniker ville se på bilen og lave den gratis kunne vi sagtens slå en streg over sagen, hvorefter hans sagde at han ikke er mekaniker. Ok, men så kunne da få hans mekaniker til at gøre det, men sådan en havde han heller ikke, hvilket vil sige at han, uden rigtig viden om bilen, har prøvet at "lappe" den. I omkring en uge diskuterede vi over telefonen om at det var hans ansvar, men nej, han nægtede da han synes det var min fejl at have kørt bilen varm, MEN jeg kørte fornuftigt, ingen race, høje omdrejning osv. og hvis bilen ikke kan klare at køre ture, er der jo tydeligvis noget galt med bilen, men det ville han ikke høre tale om. Jeg har i dag hvor jeg skriver denne klage lige fået besked om hvad der skal laves på bilen:
1. Enten skal hele motoren tjekkes igennem for revner og pakninger pga. af den høje varme motoren nåede, der skal tjekkes olietilførsel, køler, vandpumpe osv.: Alt i alt omkring 8000 kr. for en fejl fra forhandlerens side

2. Eller motoren bliver skiftet, hvilket min mekaniker stærkt anbefaler, da noget af det kølertætner forhandleren puttede i var noget ind i selve motoren, og min mekaniker kunne ikke garantere at kunne fikse det 100%: Alt i alt 6000-7000 kroner

Jeg ville gøre meget for at sikre at denne forhandler ALDRIG solgte en bil til noget igen. Han er en bedrager og mangler respekt for andre mennesker. Tag ved lære af min oplevelse og HOLD JER LANGT VÆK FRA HAM.

February 5, 2016

bedrager

Hvor mange biler har han sat gamle dårlige dæk på????? Tænk at ha moral til at sætte folks liv på spil.... Stop den forretning.......

April 23, 2015

ubehagelig, truende, svindler.

jeg var med min far derude. da min far havde købt nogle dæk, der tabte luft, og selvfølgelig ville have pengene tilbage, da han efterfølgene fandt ud af det var 17 år gamle dæk.. han var ligeglad, og begyndte at blive truende. jeg satte mig i bilen for at få en smøg, og tog min telefon i hånden, da jeg fik en besked. han kom styrtende ud, og råbte mig ind i hovedet at jeg ikke måtte tage billeder, hvilket jeg ikke gjorde, og at han ville smide min telefon i jorden og at jeg skulle skride fra hans grund, hvorefter han sagde til min far at han ikke havde opdraget "den forbandet møgkælling" (mig) ordenligt. han var i det hele taget meget truende og ubehagelig i hans adfærd, han er en svindler. som man helt sikkert ikke skal handle ved.

April 17, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Truer med vold ved reklamationer

Jeg købte dæk og fælge, som jeg regnede med kunne køre en sæson eller to. De tabte luft og efter at have været hos [sensitiv info fjernet], der kom noget mirakelskum i hjulene tabte de stadig luft. Jeg gik til en dækspecialist, der fortalte mig at dækkene var 15 - 20 år gamle og farlige at køre med og at der var monteret tre forskellige fabrikater på de fire fælge.
Jeg betalte 1000 kr for dæk og fælge og ved betalingen fik jeg ingen kvittering. Ved genreklamation ville [sensitiv info fjernet] ikke anerkende noget som helst. Da min voksne datter, der var med mig kom til at sige noget, sagde han til mig, "at den - og så brugte han nogle nedsættende ord om kvinder, som det ikke er tilladt at referere her- havde jeg da ikke opdraget ordentligt". Min datter satte sig derefter ind i vores bil og tog sin mobiltelefon i hånden. Det fik [sensitiv info fjernet] til at fare ud til hende og råbe at hun ikke måtte fotografere på hans grund, og han ville smadre hendes mobil ned i jorden. Det var en noget chokeret datter jeg havde med, da vi med uforrettet sag forlod stedet.

April 17, 2015

Bedrager!!

Jeg har i min vildeste fantasi aldrig nogensinde drømt om at jeg ville komme ud for en så grim oplevelse som den jeg var ude for hos ham her..
Har for 14 dage siden købt en polo 1,6 hos ham, efter en uge ryger den slange som går fra servovæskebeholderen og ned til tandstangen, efter endnu en uge går gearkassen i bilen. I det vi henvender os til den såkaldte forhandler for at høre hvad han vil gøre i denne sag, da det jo ikke kan være rigtigt at man ikke kan købe en bil som alting går i efter 14 dage! Efter at vi har spurgt ind til det begynder han at blive truende og siger at vi har kørt rådent i den, hvilket vi ikke har gjordt. Ud over de ting som var gået i stykker så duede termostaten heller ikke, som han lovede at skifte inden vi købte den!
Hele denne diskusion endte ud i at han smed os ud af hans butik og truede os med at pudse hans hunde efter os! Han var meget provokerende fra start af, og på ingenmåde samarbejdsvilling eller lyttende..
KØB ALDRIG NOGENSINDE BIL HOS HAM!! Han er en svindler og kujon som truer kunder som kommer og spørger ind til tingende....

January 31, 2014

Take a closer look