Nordsjællands Port Center Reviews 16

TrustScore 4 out of 5

4.0

1. Home & Garden

Information provided by various external sources

Salg, service og montage af porte, låger og automatik.

4.0

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Alt fungerede fra start til slut.

Alt fungerede fra start til slut.
Alle aftaler overholdt.
Flotte låger og montering inkl. Automatik.
Venlige, hjælpsomme og imødekommende medarbejdere.
Flot oprydning og bortkørsel.
Jeg medgiver hermed mine bedste anbefalinger.
TAK til Dennis, Maria, Stefan og Mike

March 19, 2026

Desværre kan ikke anbefales

Desværre kan ikke anbefales.
Servicemanden har brugt ca 15 min hos os. Tydeligvis var interesseret udelukkende i skiftning af motoren. Det har så vist sig en fejldiagnose. Efter par gange smøring porten virker igen. Hvis vi skulle tror på ham,har vi brugt 20 tusind for at skifte motor. Er rystet over for at dette besøg kostede 1800 kr… Det blev vi heller ikke informeret om på forhånd. Super uprofessionelt. Ikke stol på dem.

November 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige fået opsat havehegn

Vi har lige fået opsat havehegn. Ud over at det bare er sat op "lige i øjet", var de dygtige håndværkere også venlige.
Vi er MEGET tilfredse med arbejdet.

June 8, 2025

Kære Finn
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at I valgte os, til at levere jeres nye smedejern. Vi håber at I bliver glade for det.
Maria - NPC Teamet

Særklasse og top kvalitet,

Der er ikke så meget at sige her. Topklasse hele vejen igenne. Hurtigt tilbud. Hurtig opfølgning på spørgsmål og endda blev jeg ringet op dagen før min aftale for at hører om de kunne komme. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Topklasse montering. Helt igennem fantastisk med motor på min port. Anbefaler klar NPC til alle andre.

March 3, 2025

Hej Nicolai
Mange tak for dine rosende ord.
Det var dejligt at vi kunne hjælpe dig, med at få din port gjort automatisk.

Hurtig og effektiv service

Motoren på vores 25 år gamle hæveport begyndte at slå HFI relæet, og jeg var forberedt på et længere forløb, som snart altid er tilfældet, når man skal have håndværkere. Men ikke med Nordsjællands Port Center. De kunne komme i løbet af få dage, og en kompetent tekniker diagnosticerede og udbedrede fejlen og justerede portens fjedre, som nok burde have justeret for længe siden, for porten var blevet alt for tung for motoren, som derfor var blevet overbelastet.

April 12, 2024

Kære Ole
Mange tak for dine rosende ord, det er givet videre til montøren. Dejligt at vi kunne afhjælpe problemet.
Vi håber du bliver glad for din nye Hörmann automatik.

Anbefales

2 porte professionelt monteret til tiden og behagelig service og kommunikation hele vejen igennem. Kan bestemt anbefales.

January 4, 2024

Hej Kristian
Mange tak for de rosende ord.
Vi håber du bliver glad for dine Hörmann hejseporte.
Hilsen Maria

Skydeport, låge og hegn

Vi har fået monteret 12 meter hegn, 1 låge, samt en skydeport på 5 meter.

Fra dag ét har NPC været meget professionelle (og tålmodige ifm. ordregivelse :-)).
Altid hurtige tilbagemeldinger på spørgsmål, alt har været gnidnings frit.
De møder på de aftalte tidspunkter, med nogle meget effektive folk, der ved hvad de laver!

Den største anbefaling herfra.

Patricia og Nicolai
Kastrup

June 23, 2023

Kære Patricia og Nicolai
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at kunne levere og installere et smedejernsprojekt, som lever op til jeres forventninger. Og altid dejligt at høre, at vores montører gør et godt stykke arbejde.

Rigtig god sommer.

Maria / NPC Teamet

Fantastisk service

Jeg har en to fløjet svingport med noget ældre automatik som har drillet en del. For nylig holdt porten op med at ville lukke af sig selv og jeg kontaktede vores normale portmand ( som i tidernes morgen har installeret porten ). Efter at han havde været der to gange ringede han og sagde at han ikke kunne lave porten alligevel og der ikke længere var nogen som supporterede dette mærke og model. Porten var nu blevet nulstillet og virkede slet ikke længere. Før kunne den godt åbne automatisk men lukkede ikke korrekt. Jeg kontaktede Nordsjællands Portservice og Dennis kom forbi et par dage efter for at kigge på problemet. Selvom det er en model som han ikke havde arbejdet med før lykkedes det ham på ganske kort tid at få programmeret porten således at den nu både åbner og lukker helt som den skal. Jeg giver hermed min bedste anbefaling af Nordsjælland Portservice og den dag jeg skal have en helt ny port så lander ordren med garanti hos dem. 😊

September 19, 2022

Kære Claus
Mange tak for din positive tilbagemelding. Det var dejligt at vi kunne hjælpe dig, så dine låger igen kunne køre automatisk.

Rated 5 out of 5 stars

Ja. Hvor skal jeg enligt starte

Ja. Hvor skal jeg enligt starte.

Nogle vil gerne give minuspoint på Trustpilot jeg vil gerne starte på 7 her og ender på 5, her kommer der selvfølgelig en forklaring.

Min kone & jeg har købt 2 komplette systemer af Nordsjællands Port Center, første gang var i 2016 hvor Erik var ved roret og her oplevede vi en meget professionel styring, opsætning samt behandling og det har vi fået lige siden og til vi solgte vores hus i 2021.

Selvfølgelig kan det ikke undgåes sådan system kan drille da vi bor i Danmark med temperatur forskel på næsten 30-40 grader over ganske kort tid med fugt og alt andet der vrider sig i vores klima.

I 2021 udstykker vi noget af vores grund og får bygget 3 rækkehuse hvor min kone & jeg selv flytter ind i det ene rækkehus hvor Nordsjællands Port Center har været tidlig med i planlægning samt opsætning af vores nye stort set håndlavet Lågesystem med alle ledninger er gemt i husmur samt under belægningen og ja der har været udfordringer som Dennis og Emil løste ved opsætning uden af kræve ekstra betaling. Lågen er er opbygget med en sort ramme og herefter er der på stedet håndbygget SUPER lækker hårdtræsbeklædning. Vi er virkelig glade for denne løsning som Dennis anbefalede. TAK FOR DET DENNIS.
Her i sommerferien drillede vores fjernbetjening og jeg ringede til Nordsjællands Port Center, her fik jeg fat i Maria som altid er løsningsorienteret også når de er presset som alle erhvervsdrivende er i sommerferien.
Stefan kom ud og løste problemet og opdagede der var en fejl i 2 af brædderne, det havde vi ikke selv set men selvfølgelig skal de skiftes, Der bliver aftalt de skal komme klokken 09:00 nogle dage senere og her kommer forklaringen på 7/5 STORE STJERNER Emil kommer klokken 10:00 med den forklaring at han har ryddet op i bilen, det går ikke når man har en aftale klokken 09:00 hos en kunde.
jeg havde en lægeaftale klokken 10:00
Emil har nu skiftet de 2 defekte brædder og vi er super glade for vores løsning som alle gæster roser.

Maria & Dennis gør det SUPER godt og er meget professionelle som deres team ligeledes er.

Vi kan kun anbefale Nordsjællands Port Center til jeres næste projekt

Tina & Kenn

August 28, 2022

Kære Tina og Kenn
Mange tak for jeres 5 stjerner.
Vi er glade for at vi har fået lov til at hjælpe jer endnu engang.

Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds både med service og vare

Jeg har fået det fineste smedejerns hegn med låge og er yderst tilfreds. Det blev endda leveret og monteret flere uger før forventet!

March 11, 2022

Hej Tina
Mange tak for dine fine ord.
Det er jo dejligt at leveringen går bedre end forventet i disse tider.
Vi håber at du får glæde af dit smedejern mange år frem.

Rated 4 out of 5 stars

Tak for hjælpen.

NPC får 4 stjerner her fra.
Havde problemer med min tastaturet til min garageport som jeg ikke kunne få til at virke efter et simpelt batteriskift. Fik flere snakke med Maria, som hjalp mig det bedste hun kunne med mine spørgsmål, port vejledning mm, men hvor det stadig ikke lykkedes.
Fik tilsendt et nyt tastatur (mod betaling naturligvis) og en tekniker der ringede til mig og guidede mig igennem opsættningen i telefonen.

Tak for hjælpen :-)

February 28, 2022

SUPER OPLEVELSE!

Super oplevelse.

Vi har længe døjet med en port der skulle åbnes og lukke manuelt.
Det har gjort det træls at skulle køre, men lod vi den stå åben, havde vi mange ubudne gæster... enten fordi de troede vores gård var en legeplads, svinesti eller blot fordi de ikke kunne finde hen til hvorhen de nu skulle.

NPC, var seriøse da vi henvendte os... Svarede på alle de mange spørgsmål vi havde, tilmed med smil på, selvom vores spørgsmål var mange. De kunne montere efter få uger, og til en god pris.

De satte os godt ind i systemet og efterlod os glade og tilfredse.

Jeg kan varmt anbefale NPC.

March 4, 2020
Rated 1 out of 5 stars

BRUG DEM ALDRIG !! Hvis man kunne give 0 stjerner fik de det.

BRUG DEM ALDRIG !! Hvis man kunne give 0 stjerner fik de det.
Lille bitte familie foretagende. De er ikke til at stole på. Da NPC monterede vores nye port, borede de ned i hoved el-kablet der gik ind til huset. De klippede al strøm til huset og sendte samtidig et flydende 0 igennem ledningen hvilket fik vores helt nye varmepumpe der forsyner huset med varme til at brænde af. De rekvirerede selv Radius til at komme og reparere kablet. Efterfølgende har de nægtet at betale regningen for at få repareret el-kablet (ca. 21.000,-) med påstande om at kablet ikke lå korrekt. (hvilket det gjorde). Dette efter at de rent faktisk på mail, har tilstået at det var dem der ødelagde kablet. Vi står nu med en sag som skal køres gennem vores advokat. Og NPC kan stole på at vi tager den HELE vejen. Godt man har ressourcer til at bekæmpe sådanne firmaer/mennesker. pas på - Uærlige mennesker der driver denne forretning - Dennis, Erik og Maria.

SVAR PÅ NPC BESVARELSE NEDENFOR:
Som det fremgår af deres svar er firmaet gode til at bruge alle mulige fine ord og de lyver STORT.

1. private kabler på husejers grund fremgår ikke af ledningsregistret ! Her bør professionelle (her NPC) spørge husejer eller Radius hvor kablerne befinder sig hvis det skal være kendt før arbejder påbegyndes.

1a. Det skal her tages i betragtning at Husejer er lægmand og derfor ikke nødvendigvis har viden om ledningsregistre mm.

2.Nordsjællands Port center støbte selv fundamentet og var mere end 80 cm. nede i jorden og mødte ikke vores kabel på daværende tidspunkt ! ( desuden var fundamentet ikke med i tilbuddet så det blev vi bedt om at betale ekstra for - nok noget de havde "glemt")

2a. Kablet lå korrekt og havde også det røde foreskrevet dækbånd over sig. det har jeg som husejer billeder af.

3. Ja, mod NPCs vilje og megen diskussion betalte NPC for reparationen af vores varmepumpe. ( jeg holdt penge tilbage og NPC var tæt på at sende mig videre til RKI af den grund)

4. Radius sendte KUN regningen videre til os som husejer, da NPC NÆGTEDE at betale regningen.

February 26, 2020

Kære Rine
Hermed vores version.
I havde selv støbt et fundament til jeres nye havemur, og informeret os om at vi kunne bore porten fast i det. Vi borer ned i fundamentet og 30 cm. nede rammer vi ind i jeres stikledning, som IKKE var afmærket med dækbånd. En stikledning skal ligge dybere og være afmærket, så man undgår sådanne situationer. Ydermere var ledningen ikke registreret i ledningsregistret.
Jeg syntes også lige at vi skal nævne at vi betalte en ny varmepumpe til jer.
Radius har sendt regningen til jer, da deres advokater vurderede at vi ikke havde skylden i dette pga. ovennævnte.

Hilsen Dennis

Rated 5 out of 5 stars

God service og håndværk var vores…

God service og håndværk var vores oplevelse af NPC. Vi havde fået udfordringer med vores port som vi ikke kender mærket på da vi havde købt huset med port. NPC kom og kiggede på det og skiftede wire så nu kører det igen. Super service både af kontor og montør. Vores gode anbefaling herfra.

January 22, 2020

Hej Jan
Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

DYRT og dårligt. Står ikke inde for deres arbejde - Vælg et andet firma

Mindre end 11 måneder efter sidst at have betalt dem kr 1495 for et 10 min's job med at justere en automatisk låge (af mærket Hörmann) var det præcist samme problem igen.
Jeg var først nød til at vente mere end en uge for at få dem til at komme ud....og fik at vide de ville komme mellem 8-16.....som selvfølgelig endte med at blive kl 18.30 før de kom (spildte en hel dag med at vente!).
Dernæst får jeg en regning IGEN på kr 1495 for at justere (elektronisk) lågen - som iøvrigt tog 10 minutter og ingen materialer krævede!!
Det er simpelthen IKKE okay at man ikke står inde for noget man har "fikset" - som så ikke engang holder.
Der var ikke så meget som kr 1 i rabat på arbejde der BURDE have været gratis - så jeg kom igen af med kr 1495 for 10 min's arbejde. Jeg anbefaler man vælger et andet firma.

Tak for svar nedenfor - det er dog ikke korrekt?! Beslaget var fikset for et halvt år siden og det virkede fint indtil det en dag UDEN videre grund begyndte ikke at ville lukke korrekt. Jeres tekniker sagde at nogle gange gik elektronikken amok når der var lyn & torden......så det er bare ikke et brugbart system til Danmark tænker jeg. Jeg står fast på min oplevelse og kommer IKKE til at anbefale andre at benytte jer. Simpelthen ALT for dyre, langsomme og ingen ansvar for at levere noget der holder.

September 18, 2019

Kære Jakob
Vi er rigtig kede af, at du føler at du har haft en dårlig oplevelse. Det er vores største prioritering at gøre vores kunder tilfredse, med den service og de produkter vi leverer.

Al elektronik kan uden anden forklaring give udfald, og vi ved at der netop i dit boligområde havde været mange lynnedslag, som er et godt bud på dette udfald.
Vi har haft rigtig travlt i den periode bl.a. pga. de mange lynnedslag, og vi tilstræber os at kunne udføre vore kundebesøg inden for normal arbejdstid, men i travle perioder yder vi her vores kunder den ekstra service, at komme ud efter almindelig arbejdstid. Dette tager vi selvfølgelig ikke ekstra betaling for.

Det skal lige nævnes at første gang vi var ude hos dig, havde din kone påkørt lågen, og at den derfor skulle justeres ind, og derudover var der et løst motorbeslag, som vi ikke måtte komme igen og sætte fast, da vi ikke havde injektionslim i bilen.
Anden gang vi var ude hos dig var motorbeslaget sat fast af dig selv eller en anden, og når dette gøres SKAL man sørge for at indlære automatikken for at det kører optimalt.

Hilsen Dennis

Take a closer look