Nttransport Reviews 19

4.6

1. Moving Company
  2. Moving and Storage Service

Written by the company

NT Transport - Et flyttefirma med social aspekt. Fokus på at støtte velgørenhed, samt hjælpe folk ud i arbejde igen.

4.6

3-star
2-star
1-star

Stor anbefaling!

Vi kom med en større opgave som var flytning fra 3 sal uden elevator, og vi vidste godt det var en stor opgave, og vi kom til at købe nogen dårlige flytte kasser og det vi igen super kede af, men i klarede opgaven super godt! 😊 kæmpe anbefaling her fra! Vi kunne ikke have gjort det uden jeres hjælp. 🚚💪

April 15, 2026

Reply from Nttransport

Tusinde tak for anmeldelsen, det var en absolut fornøjelse.

Vi har godt af at få nogle trappetrin ind i løbet af en dag, så tak for udfordringen 😉

Vi håber i falder godt på plads!

Rated 5 out of 5 stars

Flytning fra et bosted til et andet.

Flytning fra et bosted til et andet.
Rigtig god kommunikation fra start til slut.
Meget venlige og servicemindede flyttefolk.
Særdeles fair pris - samt lån af flyttekasser.
Kan på det varmeste anbefale NTTrans.

April 15, 2026

Kære Vagn.

Tak for de varme ord.
Det var en fornøjelse at kommunikere og flytte for jer 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Fin og effektiv flytning til fair pris

Fin og effektiv flytning til fair pris. Søde, smilende(og stærke 😉) flyttemænd. Kan kun anbefale NTtransport.

April 8, 2026

Hej Jytte.

Hvor er det dejligt det har været en god opelvelse for dig, det vi glade for.

Den var en fornøjelse og flytte for dig 😊

Varme anbefalinger

Super dygtige og venlige flyttemænd fra NTTransport. De kom til tiden og arbejdede effektivt. Vi hjalp selv med mindre kasser, men de formåede at flytte nogle større ting ned ad en utrolig dum flugttrappe uden ridser. Smilende hele vejen igennem og hjalp fint med at sætte det hele i depotrum - til en fair pris. De hjalp såmænd med at tage nogle møbler til genbrug, det er god stil og kæmpe hjælp for os. Jeg kan varmt anbefale dem!

April 7, 2026

Reply from Nttransport

Hvor er vi dog glade for de flotte ord, mange tak 🙏

At have en opgave der nogle gange kræver lidt mere af vores opmærksomhed, som ved sådan en trappe, er bare det der altid vi gøre os bedre, og vi elsker en udfordring engang imellem.

Vi er utrolig glade for at i glade for flytningen, i må endelig sige til, hvis det skulle være i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Meget serviceorienteret firma med…

Meget serviceorienteret firma med dygtige, venlige og ansvarlige medarbejdere. Prisen på flytningen var overraskende billig og oveni ydes et bidrag til sociale institutioner i Odense.
Vi kan varmt anbefale NTtransport.
Hanne og Peter
Gallerie Blå
Nyborg

April 7, 2026

Kære Hanne og Peter,

Det var en stor fornøjelse at hjælpe med jeres flytning, og vi sætter stor pris på den flotte anmeldelse, det betyder meget.

Vi håber vi støder ind i hinanden engang i Nyborg.
Det kan være vi kigger forbi på galleriet en dag. 😉

5 stjerner 🌟 🌟🌟🌟🌟

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger.
Super dygtige, effektive, og venlige. De kom til tiden, og klarede det hele meget effektivt. Meget venlig og imødekommende i deres kommunikation på mail og fair pris.

March 24, 2026

Kære Camilla.

Det var en fornøjelse, at flytte for dig, samt en fornøjelse at kommunikere med dig på mail også.

Tusinde tak for de varme ord, de er nu sendt videre til flyttemændene, vi ser frem til vi ses igen næste gang.

Rated 5 out of 5 stars

Klar pris, sympatiske flyttemænd , professionel

De (Nicky og Mads) flyttede for mig til en ny lejlighed i Odense C.
Sympatiske mennesker som godt vidste hvad de lavede.
Prisen var konkurrencedygtig og fair og meget klar, inge mærklige tillæg... Det hele gik som aftalt. De varmeste anbefalinger herfra.

March 9, 2026

Kære Gulli,
Tusinde tak for de varme ord.

Det var en fornøjelse at flytte for dig, og en super hyggelig opgave.
Vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden.🙏

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Skulle flytte fra Odense til Esbjerg, var første gang jeg brugte flyttefirma Nttransport var behjælpelig hele vejen.

March 6, 2026

Reply from Nttransport

Det er vi så glade for :-)

Vores hold havde også en super god tur til Esbjerg ;)

Bedste hilsner

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle. Venligt personale. Ville klart hyre dem igen til næste flytning

March 4, 2026

Kære Mads,

Tak for de fine ord.
Vi håber du er kommet godt på plads.

Bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Havde en super god oplevelse af NT…

Havde en super god oplevelse af NT Transport ved lille flytning i Odense i går. Kom til den aftalte tid, meget behagelige flyttemænd, som passede godt på tingene. Tiden blev i den lave ende af det estimerede.

Alt igennem en god oplevelse.

March 2, 2026

Kære Grith,
Tusinde tak for de fine ord.

Det betyder meget for os at vi kunne give jer en god oplevelse med flytningen.
Vi ønsker jer alt de bedste i fremtiden.

Virkelig en fantastisk oplevelse

Virkelig en fantastisk oplevelse! Servicen var helt i top, og teamet var mega søde, professionelle og effektive. Flytningen gik sindssygt hurtigt, og alt blev håndteret med stor omhu.

Jeg kommer helt klart til at anbefale dem til andre, der skal flytte, og jeg vil uden tvivl selv bruge dem igen næste gang, jeg skal flytte. Kæmpe ros🤩🙏

February 23, 2026

Reply from Nttransport

Tak for ordene Jesper, det varmer utroligt meget.

Vi sætter altid stor ære i det arbejde vi udfører, og vi elsker når vi netop kan klare det hurtigt, sikkert og omhyggeligt.

Det gør nemlig alle glade.

Tusinde tak for at anbefale os videre, og endnu engang tak for de varme ord.
Det giver altid teamet et kæmpe boost, når de læser de her slags anmeldelser på deres udførte arbejde.

Nicky /NT Transport

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk firma med gode medarbejdere

Jeg stod akut og havde brug for hjælp til at få tømt et udhus og kørt affald væk.
Nicky, som besvarede mit opkald gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe og sendt to medarbejderne som var fantastisk hjælpsomme og i godt humør. De gjorde et fantastisk arbejde.

February 19, 2026

Reply from Nttransport

Tusinde tak for de fine ord.
Vi vil selvfølgelig altid gøre hvad vi kan, når der popper akut opgaver op, og som altid så kommer holdet når der bliver kaldt.

Vi elsker nemlig arbejdet, og mødet med de fantastiske kunder som jer.

Tak igen

Super godt transport firma

Super godt transport firma, kan klart anbefales herfra. Så hjælpsomme og rare gutter. De klaret lige en flytning på en sofa, i mens jeg ikke var hjemme💪🏽Betryggende og en god service. I får 5 stjerner herfra! 🙏🏽😅

Tøv ikke med at kontakte Nttransport, til din næste flytning 💪🏽

February 17, 2026

Reply from Nttransport

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er utrolig glade for, at du var tilfreds med vores service! Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give alle vores kunder – hjælpsomhed, tryghed og god service.

Vi er glade for, at flytningen af sofaen gik problemfrit, og at du havde tilliden til det selv mens du ikke var hjemme. Tillid er noget vi tager meget seriøst.

Endnu engang tak! Det varmer 🙏🤩

Nicky / NT transport

Rated 4 out of 5 stars

Super effektive og hjælpsomme

Super effektive og hjælpsomme. Vi hjalp selv til med kasser og fik alle de lette ting. De flyttede nogle meget store skabe op ad en meget træls trappe, uden at lave nogle mærker. Generelt søde, dygtige og super hyggelige at have en lang dag med😊

February 14, 2026

Kære Era,

Tak for de super fine ord, det sætter vi kæmpe pris på.
Vi håber jer alt godt.

Vh.
Nicky
NT Transport

Super service, flexibelt og en behagelig og professionel flyttemand 😊 5/5

February 11, 2026

Kære Emil,

Mange tak for de flotte ord. 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Jeg brugte nttransport i dag

Jeg brugte nttransport i dag. De flyttede to tunge højtalere op fra en kælder til 3 sal. Alle tiders service og gode folk. Anbefaler dem meget

January 16, 2026

Reply from Nttransport

Mange tak for den gode besked. :)

Det var en fornøjelse og dagens trappe træning.

/Nicky

Rigtig god oplevelse.

Vi har brugt NT Transport i forb. med at en borger skulle ud at bo i egen bolig. NT Transport klarede opgaven til UG; god kommunikation, kompetente medarbejdere og chef. Alt i alt en rigtig god oplevelse - derudover er det fedt med et firma der donerer efter hver endt flytning og støtter socialt udsatte. NT transport kom med en rigtig god pris, som vi ikke kunne finde andre steder. Derudover tror jeg også at deres høje service niveau er svært at finde hos andre firmaer.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter dem.

January 6, 2026

Kære SJ.
Det var en fornøjelse at flytte for jer.

Vi sætter utrolig meget pris på din bemærkning, det betyder rigtigt meget.

Vi ser frem til at flytte for jer igen :)

Nicky Thelin

Take a closer look