Nyhattenaes Reviews 11

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Virkelig højt niveau

Virkelig højt niveau på kaffe-kage-besøg om eftermiddagen en kold vinterdag. Skøn chai, flinkt personale. Jeg fik en profiterole/fastelavnsbolle. Den bedste, jeg nogensinde har fået. (Slår dem, jeg har fået i Frankrig). Min var med kvædefyld. Fin balance mellem fedt-syrligt-sødt-crunch-blødt. Ny Hattenæs har restaureret badebroen, der ligger lige ud for restauranten. Der var vi velkomne til at tage en dukkert efter maden. Her var også sauna ved badebroen, som (overnattende) gæster kan bruge. Den var dog ikke tændt, da vi var der. Jeg har spist stedets aftenmenu for knapt et år siden. Det var godt, men blæste mig ikke bagover som det her.

January 30, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Ikke helt festen vi havde drømt om

Vi har netop afholdt barnedåb på Ny Hattenæs og det var en lidt blandet oplevelse. Vi fik en kedelig overraskelse da vi ankom fra kirken. Der var ingen blomster på bordene som aftalt! Og ej helle den lovede særlige velkomstdrink (eller andre drikkevarer) til de 13 børn vi havde med. Der var et bord med 3 skåle med mandler, en vinkøler med bobler med/uden alkohol men kun 31 høje glas til de voksne og intet til børnene. De ventede pænt til middagen med at få drikkevarer. Til middagen skulle børn, og dem der ville have øl, selv gætte sig til, at de skulle gå tværs over lokalet og finde en sodavand. Det havde de ikke regnet ud så jeg måtte som vært tage imod deres bestillinger under maden og hentede det til dem. Generelt var servicen noget under det niveau vi havde forventet og det niveau vi plejer at opleve når vi holder fester ude. Når gæsterne ikke bliver tilbudt genopfyldning af vin, og konceptet åbentbart er at de selv skal rejse sig midt i middagen og selvforsyne sig fra et bord i hjørnet, så er det nemt at skrive “vin samt øl/vand ad libitum”. Med en pris på 995 kr. pr. voksen og 395 kr. pr. barn forventer vi et højere serviceniveau end selvbetjening. Da vi modtog fakuraen var prisen for børnemenuen sat noget højere end aftalt. Det beklagede de dog. Vi fik krediteret 500 kr. i alt for blomster til et stort selskabslokale og 5 kr. (!) for den manglende velkomstdrink til børnene, hvilket jo nærmest er en joke når regningen er på knap 35.000 kr. Generelt burde de specificere aftalens indhold bedre og være varsomme med termer som “ad libitum” når alt andet en den billigste øl på kortet bliver mer-faktureret til fuld pris. Vi betaler glædeligt for super service og høj kvalitet, men her blev vi forført af en fin beskrivelse der ved afvikling skuffede. Omgivelserne trækker gevaldigt op, maden smagte fint og vores tjener var vældig sød.

November 15, 2025

Kære Benedikte

Vi er oprigtig kede af at I ikke føler vi levede op til det forventede.
Generelt har det været svært for os at få aftalen på plads med jer og netop forventningsafstemme fordi der ikke blev svaret på mails eller ringet tilbage på vores spørgsmål til jer.

Vi laver en kæmpe fejl ikke at få stillet de friske blomster der var bestilt frem til jer. Det beklager vi virkelig meget. Og hvor ærgerligt at I ikke nævnte det på dagen, så kunne den lynhurtigt været reddet. Men derfra til at sige at der ikke var pyntede borde synes jeg er at stramme den. Vi havde små juletræer i messingbægre og julepynt. Og vi havde efter ønsket bundet sløjfer om alle lysestagerne. I selskabsprisen indgår "Husets Blomster" det er små luftige og enkle buketter som genbruges så vidt muligt i huset bagefter. Det er også den slags der er vist på hjemmesiden. Prisen for de 5 der var købt til jer udgjorde 500,- som er krediteret. Men som sagt, det er ingen undskyldning, det var en intern kommunikationsfejl og vores fejl og 100% ikke i orden!

Hvad der er med i ad libitum og drikkevarer på buffet må vi sige at det bunder i en svær kommunikation, men vi vil i hvert fald fremover forsøge at bekræfte endnu mere specifikt på skrift hvad der er bestilt for at undgå misforståelser. Vores meget erfarne og vellidte tjener der servicerede jer mener på intet tidspunkt at jeres gæster manglende hverken drikkevarer eller opmærksomhed, og det tyder jeres forbrug heller ikke på.

Den mousserende æbledrik som er vores børne-velkomst var tilgængelig, men de fleste børne plejer nu alligevel at snuppe en sodavand på buffeten i stedet, hvilket jeres gæster også gjorde. Jeg er ked at I oplevede det som om der ikke var velkomst til børnene.

Jeg er glad for at I synes om personalet, omgivelserne og maden, og det virkede på dagen som om I havde en god dag trods de manglende blomster, hvilket I også selv sagde til den ansvarlige tjener på dagen.

Christina, Team Ny Hattenæs

Rated 2 out of 5 stars

Fine omgivelser, men for små portioner og ekstraregninger

Vi var tre personer, der spiste Mortensaften-menu på Nyhattenæs den 10/11. Rammerne er flotte, og personalet var meget imødekommende, men desværre levede maden og prisen ikke op til forventningerne.

Allerede ved ankomsten blev vi spurgt, om vi ønskede en kande vand, hvilket vi takkede ja til. Da maden var forudbestilt og betalt, var det kun drikkevarerne, vi skulle vælge, og vi bestilte en Ripasso rødvin.

Maden blev serveret i meget små skåle. Da jeg spørger til portionsstørrelsen, får jeg at vide, at der er begrænset plads på bordene, men at vi blot kan bestille mere. Mængden af brunede kartofler, hvide kartofler, rødkål og chips svarede dog kun til én portion, så vi måtte hurtigt bede om ekstra – samt endnu en kande vand. Selve maden var desværre lidt kedelig, og især sovsen skuffede. De små tilbehørsmængder var den primære årsag til, at jeg kun ville give tre stjerner.

Betjeningen var til gengæld både hurtig og venlig, og personalet gjorde deres arbejde rigtig fint.

Det, der til sidst trak oplevelsen ned på to stjerner, var dog regningen. Her blev vi opkrævet 30 kr. pr. kande vand. Det kom bag på mig, da vandet blev tilbudt ved ankomst, og fordi vi samtidig bestilte en flaske vin. Jeg havde forventet, at vand var inkluderet.

Alt i alt en pæn ramme og et venligt personale, men en madoplevelse og prisstruktur, der desværre ikke hænger sammen

November 10, 2025

Kære Lene
Vi er kede af at I synes maden var kedelig Mortens Aften. Det er selvfølgelig ikke den mad-stil vi har til dagligt, men det er blevet en meget populær aften hos os, så vi er overraskede over at I ikke var tilfredse, men håber I vil besøge os en anden dag hvor vi har vores normale menukort.

Vedr. betaling for vand så er det vores praksis, og også en praksis der anvendes flere og flere steder i takt med at både vand og lønninger til personale mv bliver en øget omkostning. Vi er kede af at betalingen for denne service overskyggede den ellers gode oplevelse med personale og omgivelser.

De Bedst Hilsner
Team Ny Hattenæs, Christina

Ikke sidste gang

6 piger havde bestilt 3 retters menu og overnatning.
Super service af unge dedikerede mennesker og FANTASTISK mad. TAK.
Eneste lille minus var akustikken i lokalet.

October 28, 2025

Kære Annette
1000 tak for den flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at blive anerkendt for det arbejde vi gør hver dag for at give gode madoplevelser.
Vi har gjort rigtig meget for akustikken siden vi åbnede, så jeg er ked af at høre at det stadig ikke er helt optimalt...
Vi håber I snart vil besøge os igen.
De Bedste Hilsner
Team Ny Hattenæs, Christina

Rated 2 out of 5 stars

Sad som i en laang tog kupe

Vi var 2 som besøgte NY hattenæs den 28.juni og overnattede der.
Maden var frisk og velsmagende. Prisen dog i den høje ende i forhold til det der blev serveret. Rent og pænt overalt. Rimeligt venligt personale.
Det er trækker ned hos os er at man bliver placeret i en lang række ved 2 mands borde hvor man sidder så tæt at man lige så godt kunne være i selskab med de andre. Det er umuligt at tale eller hviske private ting til den man sidder lige overfor. Der synes vi var meget ubehageligt. Ingen mælk til morgen kaffen trods vi bad om det. Kæmpe fejl. Vi havde spottet det med at vi nærmest sad som i en tog kupé og spiste aftenen før, hvorfor vi næste morgen til brunchen placerede os ved et bord i indgangs partiet som var ledigt. Her kom den kvindelige tjener og sagde der var dækket op til os inde hos de andre (hvor vi sad som i en tog kupe) Og at hun skulle bruge de borde vi sad ved nu til anden bord dækning. Vi tilpassede os uden protest men snakkede om bagefter at vi synes det var dårlig situations fornemmelse at en tjener ikke bare siger nå vil i hellere sidde der...helt i orden.
I øvrigt blev det bord vi først havde placeret os ved først dækket med et par enkelte tallerkener en time senere da vi alligevel gik. Vi valgte nemlig at blive siddende lidt længere da alle var gået så vi endelig kunne sidde lidt for os selv.
Vi snakkede om allerede der at det var ærgerligt at der kom denne oplevelse med bordene og det er grunden til at vi giver kun 2 stjerner. PS mælk og sukker obligatorisk på et brunch morgenbord!

June 29, 2025

Kære Tina
Jeg er ked af at høre at indretningen af restauranten generede jer i en sådan grad at det overskyggede resten af oplevelsen.
Jeg er sikker på at morgentjeneren gerne have fundet et andet bord til jer hvis I havde spurgt på at sidde lidt for jer selv, hvor det var muligt. Bordet i indgangspartiet var til flere personer og var reserveret til frokost hvortil opdækningen foregår løbende for at vi kan nå det.
Beklager den manglende mælk og sukker.
God sommer
Christina, Team Ny Hattenæs

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem vidunderlig og uforglemmelig dag.

D. 10 maj 2025 holdte vi vores bryllup på Ny Hattenæs. Et drømmebryllup, som blev fuldkommen som vi drømte om - og mere til. Stedet oser af idyl, gennemførthed, fantastisk mad og en service udover det sædvanelige. Stedet og personalet får vores varmeste anbefalinger, og vi vil fortsætte med at komme som gæster mange år ud i fremtiden :-) Dbh. Sabine og Oliver.

May 10, 2025

Kære Sabine & Oliver
Endnu en gang tillykke med jeres bryllup.
Det gør os så glade at modtage sådan en ros, det er lige præcis det vi lever og ånder for!
Det vil glæde os meget at have stamgæster som jer i årene fremover.
Christina & Team Ny Hattenæs

Rated 5 out of 5 stars

Et smukt og romantisk sted

Et smukt og romantisk sted. Det var som at træde ind i en tidslomme, da vi åbnede døren til værelset.
Vi fik en vidunderlig kulinarisk oplevelse. Der var kræset for maden, også for de gluten- og laktosefrie retter.
Dedikerede medarbejdere. Det var en dejlig oplevelse

February 8, 2025

Kære Berit
1000 tak for besøget og ikke mindst for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at I nød både ophold og maden.
Og rosen er straks sendt videre til det dedikerede personale.
På forhåbentlig snarligt gensyn
Christina, Ny Hattenæs

Frokost i topklasse

Super smilende og opmærksomme unge medarbejdere. Vi spiste os igennem store dele af menukortets smørrebrød ved at dele, efter opfordring fra den søde tjener. Tak for den anbefaling og skønne mad oplevelse.
Nød læskende lækker hjemmelavet iste, hvor smagen var i top med lige dele sødme og syre.
Sluttede måltidet med nok den bedste fastelavnsbolle jeg til dato har smagt.
Mine bedste anbefalinger og jeg kommer gerne tilbage hver gang jeg besøger min søster i Silkeborg.

February 8, 2025

Kære Anja
1000 tak for besøget og ikke mindst for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at I nød det hele, inkl. vores populære fastelavnsboller.
Og rosen er straks sendt videre til personalet der serverede for jer.
På forhåbentlig snarligt gensyn
Christina, Ny Hattenæs

Lækkerhed overalt!

Lækkerhed overalt!
Smukt indrettet badehotel og skønne omgivelser med sø og skov.
Maden til middagen var smukt anrettet og smagte fantastisk. Meget alsidigt vinkort i alle prisklasser. Højt service-niveau overalt på hotellet.
Morgenmad også en lækker, lækker oplevelse.
Alt på hotellet var nyt, rent og pænt.
FANTASTISK!!!

May 18, 2024