Odense El Reviews 21

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 3 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Regningen lød på 3.693,66 kr. for montering af 2 x triple stikkontakter over køkkenbordpladen.

1. Electrician
  2. Electrical Installation Service

Information provided by various external sources

Vi yder service på alle typer el-installationer - Stort som Småt! - Erhverv og Privat!

2.9

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 2 out of 5 stars

Forkert information til udlejer og jeg…

Forkert information til udlejer og jeg endte med en regning på 1100 for nogle kabler der sad skørt i mit lampeudtag. Jeg vidste ikke at det var en fejl inden jeg flyttede ind og de informeret min udlejer om at det var min fejl, så jeg endte med regning. Ellers et fint stykke arbejde

January 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dyrt besøg

September 8, 2025

Hej Annie

Da vi skrev sammen tilbage i oktober, anerkendte jeg de pointer du havde i forhold til din oplevelse af vores besøg og forsøgte at forklare dig hvad der lå til grund for den faktura vi sendte til dig. For at imødekomme din frustration over fakturaens størrelse tilbød jeg dig at kreditere en del af den. Når nu regningens størrelse ligger dig så meget på sinde at du vælger at give os 1 stjerne undre det mig at du ikke dengang tog imod mit tilbud.
Jeg har hele tiden været tilgængelig for spørgsmål og løsninger, det samme har vores montør der var ude ved dig. Så jeg synes egentlig ikke at din dårlige anmeldelse er berettiget.

Mvh. Lasse - Odense EL

God og hurtigt respons.

God og hurtigt respons.
Sød og venlig elektriker der kommer ud og laver opgaven på ingen tid. Bestemt et sted jeg vil bruge igen næste gang.. kæmpe ros herfra

September 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Skulle have udbedret en del små fejl der var fundet i f.m. overtagelse af et hus.
Rigtig god vejledning fra firmaet i f.m. ingåelse af aftalen.
Elektrikeren kom præcis som aftalt. Han var meget arbejdsom, hurtig, flink og virkede kompetent.
Dem bruger jeg meget gerne igen.

February 3, 2025

Reply from Odense El

Mange tak for den fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Odense EL har hjulpet med Tesla…

Odense EL har hjulpet med Tesla opladere og defekt komfur. Altid hurtig reaktion og aftaler der overholdes. Når de er her er de meget imødekommende og professionelle og de deltager med deres viden og professionalisme i at finde de rette løsninger. Jeg er overordentlig tilfreds med Odense El

October 20, 2023

Reply from Odense El

Hej Daniel, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at kunne imødekomme dine ønsker, og bestræber os på altid at overholde vores aftaler.
Vh Melanie ODENSE EL ApS

Rated 3 out of 5 stars

Hurtig respons

Hurtig respons, men jeg ved ikke hvad jeg skal synes om at betale 2000kr for at få vippet en sikring til et solcelleanlæg om, og derefter besvaret nogle spørgsmål hertil, da jeg får at vide, at sikringen ikke BURDE have slået fra. Og jeg er ikke blevet klogere på, hvorfor sikringen så slog fra. Men nu generer anlægget strøm igen. Så må jeg vel spare de 2000kr ind ad den vej.

May 10, 2023

Hej Lone,

Som vi har drøftet pr. telefon. Er der kørsel inkluderet i prisen. Vi mener selv at vores svende og lærlinge er dygtige og kompetente mennesker. Men det er sjældent sådan, at vi kommer ind ad døren hos en kunde, også finder vi fejlen inden der er gået 2 min. Fejlfinding kan tage tid, specielt når det er et sted man ikke kender til, vi sætter os ind i tingene.
Vi er kede af at vi ikke lever op til din forestilling om, at når fejlen er ”simpel” så skal det ikke koste noget. Men det kan tage tid at finde fejlen og den tid tager vi os naturligvis betalt for. Hertil skal det også nævnes at vores montør, har brugt tid på at tjekke historikken i din inverter, samt måler for at sikre at fejlen ikke lå heri.
Dette fremgår også på din faktura. Vores montør var også i telefonisk kontakt med dig, imens han var på adressen.

Vi har gjort vores bedste for at løse dine udfordringer, og vi aftalte inden du ordrede os til opgaven, at det maks. måtte løbe op i DKK 2.000,- inkl. Moms.
Der sker så det uheldige at vi fakturerer dig DKK 100,- for meget. Hvilket vi har beklaget, og sendt dig en kreditnota for.

Vi er kede af vi ikke lever op til dine forventninger, Vi gør vores bedste hver eneste dag.

VH Magnus Fink Isaksen
ODENSE EL ApS

Rated 5 out of 5 stars

Et meget professionelt stykke arbejde

Et meget professionelt stykke arbejde - alle ønsker blev opfyldt til fulde, selvom det krævede lidt ekstra arbejde og snilde. God service, samt en meget venlig ung mand vi havde ude ved os. Kan klart anbefales.

December 14, 2022

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder meget for os

Jeg ringede til dem ca 7.05

Jeg ringede til dem ca. 7.05, da mit el var gået ud om aftenen og jeg kunne ikke selv finde fejlen.

De kom meget kort tid efter og fik styr på el forsyningen igen.
Samtidig fandt elektrikeren ud af, at mit relæ ikke var lovligt - jeg fik et tilbud på at få det ordnet.
Hvilket de igen hurtigt kom og ordnede og priserne var meget rimelige.

September 30, 2022

Lasse fra Odense EL kan varmt anbefales

Jeg kan på det varmeste anbefale Lasse fra Odense EL. Lasse er venlig, imødekommende, hjælpsom og fagligt dygtig og kompetent. Kom på klokkeslæt til den aftalte tid og har overholdt alle aftaler undervejs til punkt og prikke. Han har udført et godt stykke arbejde og til en rimelig pris. Jeg er en yderst glad og tilfreds kunde. Jeg vil helt sikkert anvende Lasse fra Odense EL igen, såfremt jeg i fremtiden skulle få behov for at få udført noget elektrikerarbejde igen.

June 18, 2021

Dygtig elektriker + god kundeservice

Intet forbehold.
Dygtig elektriker, som kan fejlfinde og løse stort set alle problemer, selvom ikke alle kan dette.
God kundeservice, som går op i kundernes tilfredshed, og sørger for at de er tilfredse - selv efter regningen er betalt.

Kan klart anbefales.

January 27, 2021

Reply from Odense El

Hej Daniel, tusind tak for din fine anmeldelse - vi bestræber os altid på at give en god og tilfredsstillende kundeservice, og dejligt vi kunne hjælpe jer.
Vh Melanie Friis-Rousing / ODENSE EL ApS

Rated 5 out of 5 stars

Rydder kalenderen for at hjælpe helt ny kunde.

Jeg har en lejlighed i Odense C hvor der bor et par lejere. En torsdag aften blev jeg ringet op af lejerne som havde et problem med deres komfur. Da jeg ankom kunne jeg konstatere at det glødede og røg fra et kraftudtag bag komfuret. Alt jeg kunne gøre var at afbryde strømmen til komfuret. Fredag morgen ringede jeg til Odense el som kom og fiksede problemet samme formiddag. Der blev promte leveret fantastisk service. Jeg bor selv i Middelfart og er derfor ikke kunde hos Odense el, men alligevel blev der på en fredag rokeret rundt på planer mv for at løse mit problem. Stor tak til Odense el.

January 20, 2021

Reply from Odense El

Hej Lars, mange tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Og vi forsøger altid hvis det er muligt at rokere rundt, så vi kan hjælpe i akutte situationer.

Rated 5 out of 5 stars

Tak til Lars Rovsing for hurtig og…

Tak til Lars Rovsing for hurtig og kompetent service da vi i hast skulle bruge en elektriker til reparation og udvidelse af strøm ifbm. haveprojekt ! Odense El er servicemindede, hurtige, grundige og altid med et smil på læben og de er velkomne i vores hjem næste gang der skal laves strøm.

June 29, 2020

Reply from Odense El

Hej Henrik, mange tak for de fine rosende ord, vi bestræber os på at være servicemindede og kompetente :-) jeg giver roserne videre til Lars :-)
Vh Melanie Friis-Rousing / ODENSE EL ApS

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og professionelt arbejde

I forbindelse med nybyg af garage stod Odense EL flere gange på pletten til aftalt tid og løste opgaven til UG.
Nye akutte behov blev ligeledes løst indenfor samme dag.
Utolig god service og meget behagelige elektrikere, som er gode til at svare på faglige spørgsmål.

May 9, 2020

Reply from Odense El

Hej Morten, tusind tak for din fine anmeldelse af ODENSE EL, vi bestræber os altid på at udføre godt el-arbejde og god kundeservice. Du må have en dejlig dag. Vh Melanie Friis-Rousing / ODENSE EL ApS

Rated 5 out of 5 stars

Regn, regn og atter regn, men solen skinnede til sidst .....

Havde i dag besøg af Odense El v/Matias, som skulle opsætte udvendig stikkontakt og lamper i nyopsat carport. Vejret ikke det bedste ("stod ned i stænger"), men ikke desto mindre gik Matias på "med krum hals", og udførte et fantastisk stykke arbejde. Alle ledninger skjult i let trævæg. Alt udført til UG med kryds og slange, og Matias gode humør smittede, så solen til sidst tittede frem :-) Vil helt klart anbefale Odense El til andre.

January 14, 2020

Reply from Odense El

Hej Mikael, mange tak for de flotte stjerner, vi er meget glade for at du er tilfreds med arbejdet, og Matias har fået tilsendt dine rosende ord.

En tilfreds kunde...👍

Vi har netop fået en opgave udført af jeres elektriker, Simon, som krævede, at han skulle komme tre gange i forløbet. Alle aftaler er holdt til punkt og prikke og vi er meget tilfredse med det udførte arbejde 👍 Næste gang vi får brug for elektriker, så er vi slet ikke i tvivl om, at det bliver Odense El, som vi kontakter😁 Når man står med et renoveringsprojekt, som vi gør, så betyder det alt, at man kan regne med at de involverede håndværkere holder aftaler - og d’et gør Simon 👏

November 18, 2019

Reply from Odense El

Hej Tina, Tusind tak for den fine anmeldelse 😄Vi bestræber os altid på at overholde vores aftaler, jeg har givet roserne videre til Simon. 😄

Super professionel

Jeg fik monteret 4 lamper og en spotskinne samt udskiftet en spot.
Alt til aftalt tid og perfekt udført.
Kan varmt anbefales!

October 7, 2019

Reply from Odense El

Hej Henrik, Mange tak for den fine anmeldelse, vi bestræber os altid på at give en god kundeoplevelse. Vi er glade for at du anbefaler os.

Take a closer look