Østeria

Company details

1. Restaurant

Written by the company

"Osteria + Østerbro = Østeria! Italo bistro - mad, vin og kaffe. Restaurant, vinbar og lokalt åndehul. Vi laver mad med de bedste råvarer vi kan få og har sammensat et vinkort der spænder over både konventionelle, naturlige, økologiske og biodynamiske.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Trist, kedeligt og undersaltet

Østeria vil gerne give udtryk for at være en restaurant hvor det italiensk kvalitetskøkken hersker - det gør det ikke. De 6 retter efter kokkens valg var en trist affaire. Forretter og hovedret manglede alle salt. Oksetataren var trevlet, tør og uden smag af okse, var det mon kød? Forretten Vitello tomato, viste sig at være helt uden vitello men bestod af finblendet dåsetun toppet med skiveskårne tomater! Pastaretten med vildsvineragu blev serveret som en rulle fettucini med en stribe fedtet grålig kødsmulder uden karakter og manglede både salt og syre. Hovedretten rosastegt tun var perfekt stegt men garneret med en urtetopping hvor løvstikke fik lov at dominere og overdøve den spæde tunsmag.
Desserten var en hvinende sød rabarber kompot, som mere smagte af en billig jordbærsyltetøj.
Vinen og betjeningen var god og venlig, derfor 2 stjerner og ikke 1.

June 19, 2024
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Havde købt en deal.

Havde købt en deal.
Friske tjenere. Dejlig mad og vin (som dog godt måtte have stået i en vinkøler) Et sted for unge mennesker.

June 13, 2024

Virkelig ikke pengene værd

Virkelig ikke pengene værd. Meget små portioner, meget lang tid mellem serveringerne, forretten lugtede og smagte meget af fisk, der manglede elementer på tallerkenerne, f.eks fik vi en dessert med rabarbercompot og crumble, men der var kun crumble på halvdelen af tallerkenerne. Det eneste gode at sige om det var tjenerne som, selvom de alle var meget unge og lidt for smarte i en fart, gav os en god oplevelse. Men helt seriøst, brug jeres penge et andet sted.

June 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Advarsel!

Advarsel.

Bemærk, at ved aflysning af bordreservation bliver der trukket et gebyr, som ikke kan refunderes. I mit tilfælde betød det 400 kr (2 pers).

Selvom jeg aflyste bordreservationen i god tid og skrev mails og ringede flere gange, blev det ignoreret, og man gjorde alt for at undgå at give et svar.

Det er første gang, det er sket for mig på en restaurant i København.

March 22, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Prøve middag til min kommende 60 års fødselsdag

Denne middag skulle være en prøve middag for min kommende 60 års fødselsdag. Efter vi fik vores bord begyndte alt at gå ned ad bakke, vi bestille en flaske rødvin og den blev leveret iskold og da vi henvendte os til tjeneren fik vi blot at vide at vinen nok snart blive varm. Vi bestiller en forret og hovedret, forretten var så lille at det nærmeste ikke var en ret, da vi skulle have vores hovedret blev den serveret kold hvilket vi klagede over og efter en lille diskussion fik vi 2 nye hoved retter.
Da vi gerne ville betale blev dankortterminalen blot lagt på bordet og tjeneren gik og kom ikke tilbage og sagde farvel. Vi bemærkede at stedet var for de 20-25 årige og ikke folk på min alder. Jeg finder en anden restaurant til min fødselsdag, det må være muligt få langt bedre service på en anden restaurant.

March 16, 2024

En ærgerlig oplevelse på Østeria

Vi havde booket bord til 2 personer en lørdag aften. Der var tale om et februar-tilbud og derved en på forhånd bestemt 6-retters menu, som vi skulle have. Vi havde glædet os meget til dette besøg. Desværre blev det en rigtig ærgerlig oplevelse.

Vi ankom til tiden, og fik anvist et bord, desværre gik der mere end 50 min., før vi fik vores mad! Vi prøvede at få kontakt til en tjener, men uden held. Til sidst kom en tjener og undskyldte, og sagde, at vores bon var blevet væk i køkkenet - så forstår vi dog ikke, at han ikke havde holdt øje med os/sit bord løbende, og lidt før end efter 50 min. var gået ud i køkkenet og fulgt op på, hvor maden blev af. Måske kunne han også lidt før være kommet hen og undskyldt/fulgt op, givet os noget brød og smør eller lign. til ventetiden, men intet skete.

Dernæst tilbød han os et glas rødvin på husets regning, pga. den alt for lange ventetid. Da vi nåede til sidste ret havde vi stadig ikke fået det glas vin, som helt åbenlyst var blevet glemt igen, og vi måtte selv rykke en anden tjener for det. Herefter fik vi et meget lille glas is-koldt rødvin.

Da vi nåede til desserten, spurgte vi, hvad vi skulle have. Tjeneren forklarede fint om en citrondessert. Efter lidt tid kom en anden tjener og stillede en Tiramisu foran os! Der var vi efterhånden desværre ret trætte af denne restaurantoplevelse.

Hele faconen virkede uerfaren og forvirret, der manglede overblik og faglighed. Derudover var musikken virkelig høj, og tonen var lidt for jovial hos tjeneren, når han talte om 'små sexede linser' i en ret, og da han spurgte, om vi ønskede kaffe, grappa, drinks eller andet til vores dessert - eller om vi bare ville være kedelige og ikke have noget til, hvilket selvfølgelig også var ok. Dog en underlig, upassende og forsøg-på-at-være-sjov måde at tale til gæster på.

Vi forsøgte efterfølgende at henvende os direkte til restauranten via mail, men har efter mere end uge stadig intet hørt fra dem, derfor denne anmeldelse via Trustpilot.

February 10, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look