Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

3.1

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Eens maar nooit weer

Op de site staat dat ze streven naar volgende dag verzonden. Schrok wel ff van de hoge verzendkosten, maar ik kon het artikel verder nergens vinden dus toch besteld. Na twee dagen gemaild, maar geen reactie. Uiteindelijk gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en een heel verhaal over dat de pin in de winkel het niet deed, en dat hij op een zending zat te wachten etc. Zou de volgende dag binnenkomen en direct verzonden worden. Helaas volgende dag weer geen communicatie. Gevraagd om een update, weer geen reactie. Uiteindelijk duurde het al bijna een week dus ik heb de order herroepen via de link in de bevestigingsmail en elders bestelling gedaan. Op annuleren geen automatische bevestiging gehad dus ik heb het ook zelf nog op de mail gezet. Weer stilte.

Uiteindelijk werd het ondanks annuleren gewoon verzonden. Nooit meer wat gehoord op mijn annulering. Ik durf het ook niet retour te sturen want ik ga er niet vanuit dat ik dan ooit mijn geld terug ga krijgen.

July 17, 2026
Advertisement

prima TokoSnelle levering

Snelle levering, zeer overzichtige site en redelijke prijzen. Goede beschrijvingen bij alle producten.
Bij aankomst waren de producten zeer secuur verpakt en met een flinke houdbaarheidsdatum.
Kortom, een zeer goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

August 6, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Verkeerde product geleverd geen reactie

Wij bestelde 20kg pandan rijst van het merk dragon, ging voorheen altijd goed, maar kregen jasmine rijst met doodleuk een sticker erop pandan rijst. Dat is pure misleiding en qua smaak andere rijst. Eigenaar reageert niet maar we voelde ons wel in de maling genomen.

November 1, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Bestel 25 zakjes boemboe 26 voorradig…

Bestel 25 zakjes boemboe 26 voorradig alles ok 👍
Maar levering blijft maar uit maar een mail gestuurd ja en reactie gaat verstuurd worden👍

Ja ontvang dan 23 zakjes geen 25 👎 ok dat kan foutje

Maar na div mails om dit te melden ,en om een reactie te vragen “stilte” en daar wringt het voor mij !

Geen offlineToko meer voor mij

November 18, 2022
Advertisement

Dankjewel Toko Tjin !

Dankjewel Toko Tjin, ik ben helemaal happy met jullie en kan voorlopig lekker vooruit hier in Duitsland waar ik voor mijn nederlandse familie kook! Snel en efficient en met de beste pindasaus van Nederland!

November 13, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Vandaag een order geplaatst en val van…

Vandaag een order geplaatst en val van de ene in de andere verbazing .Contact via mail onmogelijk het adres wat ze vermelden op de site klopt niet verder moet je extra kosten betalen voor een betaling met IDEAL Nee dit was eens maar nooit meer hoor niks van ze .Hoop dus maar dat ik mijn order krijg heb betaald Zo niet aarzel ik niet om direct aangifte bij Justitie te doen Hoe zit dat ?????????????????????
jullie online mailadres klopt ook niet :tokotjin@h

Geachte Heer/Mevrouw

Ik snap echt niet waarom klanten 25 euro cent moeten betalen indien betaling middels Ideal word gedaan .
Dit is ongewoon geen enkele webwinkel in Europa en daarbuiten berekent extra kosten voor betaling met Ideal.
Zelfs bij Aliexpress zijn er geen extra kosten voor deze manier van betalen .
Dit is een zeer slechte manier van zakendoen zo .
Ik zal deze ervaring dan ook gaan vermelden bij de consumentenbond en op Trustpilot zetten .
Ik ga jullie niet aanbevelen en bestel volgende keer elders .
Vriendelijke groet

Ruud Boon 11-03-2020

March 11, 2020

Toko Tjin in Amersfoort

Via de webshop 6 potten sambal badjak extra heet van 750 gram besteld:
+ zéér sympathiek telefonisch contact
+ zéér lange houdbaarheids datum zoals beloofd
+ zéér goed verpakt en snelle levering met DHL Track&Trace code
+ zéér aantrekkelijk geprijsd
Hartelijk bedankt, alles was TOP!

April 1, 2018

Is this your company?