Openingstijden.com Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Search Engine Company

Information provided by various external sources

Openingstijden.com heeft als doel om u van de juiste openingstijden te voorzien. Maandelijks vinden 6,6 miljoen mensen via www.telefoonboek.nl, www.openingstijden.com en www.koos.nl de informatie die ze zoeken.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Top winkel vriendelijk en we gaan er…

Top winkel vriendelijk en we gaan er bijna nooit weg zonder iets te kopen 😁

December 14, 2023

Reply from Openingstijden.com

Dag Debbie, wat fijn dat je tevreden bent over de winkel en altijd slaagt!

Game shock oss

Game shock oss zeker aan te raden goede service en veel acties en extra activiteiten die ze regelen, ik kom hier zeker terug

November 29, 2019

Reply from Openingstijden.com

Dag Linda, goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad!

prowin wendy

prowin wendy, ik heb er goede zaken mee kunnen doen. en mijn producten werden snel geleverd. heel erg blij mee.

March 3, 2017

Reply from Openingstijden.com

Dag Marian, wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over jouw producten!

Geweldige zaak!

Erg klantvriendelijk en een goede service! Ik heb er een E-bike gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Woon zelf in Utrecht, maar had dit adres van kennissen gehoord, die ook positieve ervaringen hadden. Een aanrader dus!

February 21, 2017

Reply from Openingstijden.com

Goedemiddag Ad, we hopen dat je nog vele ritjes gaat maken op jouw e-bike!

Onze 17 jarige hond

Vandaag langs geweest bij Corry's Dierenwinkel Trimsalon. Onze 17 jarige hond is doodsbenauwd om geholpen te worden. Hoe ouder, hoe meer moeite hij ermee heeft.We werden oer vriendelijk en vakkundig en snel geholpen. De trimsalon en de winkel is een aanrader. U kunt uw hond met een gerust hard daar achterlaten. Voor mij en onze hond zijn de 5 sterren en een extra pluim meer dan verdiend. Bedankt

February 21, 2017

Zeer goed.

Fijne zaak en zeer goede service.

January 22, 2017

Reply from Openingstijden.com

Hoi Ivo, fijn dat je tevreden bent over de service!

Uitstekend.

November 5, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Ronald, bedankt voor de goede review!

altijd bereikbaar

fantastische combi bij Thys Toys, met een goede website en een prachtige show-buitenruimte en store.

November 4, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Paul, we zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt met Thys Toys!

Rated 5 out of 5 stars

AD drogist Beilen . Onverantwoordeluk .

Beste mensen ,

Vanmiddag zie ik tegen een medewerkster van jullie , dat het echt idioot is , dat minister Schippers zomaar wegkomt met het verkwanselen van het medies geheim en patientenprivacie . Maar ze zei : 'Tja , het is nou eenmaal zo'. Het is dus zoals het is , en dat is doodgewoon onverantwoordeluk .

Het lullige is , dat ik dingen als onverantwoordelukheid , ontkenning en conformisme alleen maar bij vrouwen zie , of ik dat wil of niet . Steeds weer .

Harteluk ,

jaap gossen

October 26, 2016
Rated 5 out of 5 stars

heel goede prijs en schoon

good kwaliteit

September 23, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Siliang, we vinden het fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt!

Fijne Kapper

Altijd een gaatje in de agenda wanneer nodig. Lekker kopje koffie.
En bovenal super geknipt weer naar buiten.

September 23, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Eroc, we hopen dat je nog altijd even blij bent met jouw nieuwe coupe!

Rated 4 out of 5 stars

denkt met de klant mee!

Ik kwam voor een kapot glas van mijn Samsung telefoon maar hij keek ook even naar mijn huidige vaste lijn abbonement en deed een goed voorstel dat me 220 Euro per jaar scheelde. Uit zich zelf. Top!

September 12, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Marion, altijd fijn zulke tips!

super bedrijf

goede service
je wordt altijd erg goed geholpen
superbedrijf

August 28, 2016

Reply from Openingstijden.com

Hoi Margret, wat fijn dat je altijd zo goed geholpen wordt!

goede en persoonlijke service

goede service en men luistert goed naar de wens van de klant

August 18, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Enno, wat fijn dat er goed naar je geluisterd wordt. Dat is belangrijk!

Grote Gastvrijheid!

Omdat Maria's Corner een DPD-afgiftepunt is kom ik er regelmatig om pakketjes af te geven. Het wegbrengen van een pakje is niet altijd een 'leuke hobby' van me - maar het vooruitzicht van de sfeer bij Maria's Corner stemt me op voorhand vrolijk. Het is een gastvrije plek, met ongelooflijke openingstijden. Zes dagen in de week kan ik er tot 11 uur 's avonds terecht!! (Op zondag sluiten ze iets eerder).
Voor het afgeven van een pakketje moeten er wat handelingen op een apparaatje verricht worden.. en als ik aan de beurt ben dan wordt het apparaatje gehaald - soms al voordat ik het pakket tevoorschijn tover. De handelingen worden er zorgvuldig gedaan - nadat het 'ok' is dan is er altijd prettig oogcontact en een vriendelijke groet, terwijl ik toch een klant van niets ben.. die gewoon een pakje aflevert.. en er ook nog eens per ongeluk niets koopt omdat ik altijd alles al in huis heb en niet rook, drink etc. Ik hoop dat ik er nog heel lang pakjes kan komen brengen.

July 31, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Saskia, fijn om te horen dat je tevreden bent!

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige juwelier met prachtige sieraden!

Ik koop hier mijn horloges en mijn trouwringen wil ik ook door Atelier Christian laten maken. Ik heb veel online winkels bezocht, maar die van Atelier Christian is echt prachtig. De sieraden zijn authentiek en met vakmanschap gemaakt! Zeker hoog aanbevolen!

July 19, 2016

Reply from Openingstijden.com

Dag Tom, we hopen dat je inmiddels mooie trouwringen hebt laten maken door Atelier Christian :)

The Trustpilot Experience

Take a closer look