Top winkel vriendelijk en we gaan er…
Top winkel vriendelijk en we gaan er bijna nooit weg zonder iets te kopen 😁

Reply from Openingstijden.com
Openingstijden.com heeft als doel om u van de juiste openingstijden te voorzien. Maandelijks vinden 6,6 miljoen mensen via www.telefoonboek.nl, www.openingstijden.com en www.koos.nl de informatie die ze zoeken.
Oranjesingel 76, 6511 NZ, Nijmegen, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top winkel vriendelijk en we gaan er bijna nooit weg zonder iets te kopen 😁

Reply from Openingstijden.com
Game shock oss zeker aan te raden goede service en veel acties en extra activiteiten die ze regelen, ik kom hier zeker terug

Reply from Openingstijden.com
prowin wendy, ik heb er goede zaken mee kunnen doen. en mijn producten werden snel geleverd. heel erg blij mee.

Reply from Openingstijden.com
Erg klantvriendelijk en een goede service! Ik heb er een E-bike gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Woon zelf in Utrecht, maar had dit adres van kennissen gehoord, die ook positieve ervaringen hadden. Een aanrader dus!

Reply from Openingstijden.com
Vandaag langs geweest bij Corry's Dierenwinkel Trimsalon. Onze 17 jarige hond is doodsbenauwd om geholpen te worden. Hoe ouder, hoe meer moeite hij ermee heeft.We werden oer vriendelijk en vakkundig en snel geholpen. De trimsalon en de winkel is een aanrader. U kunt uw hond met een gerust hard daar achterlaten. Voor mij en onze hond zijn de 5 sterren en een extra pluim meer dan verdiend. Bedankt

Reply from Openingstijden.com
fantastische combi bij Thys Toys, met een goede website en een prachtige show-buitenruimte en store.

Beste mensen ,
Vanmiddag zie ik tegen een medewerkster van jullie , dat het echt idioot is , dat minister Schippers zomaar wegkomt met het verkwanselen van het medies geheim en patientenprivacie . Maar ze zei : 'Tja , het is nou eenmaal zo'. Het is dus zoals het is , en dat is doodgewoon onverantwoordeluk .
Het lullige is , dat ik dingen als onverantwoordelukheid , ontkenning en conformisme alleen maar bij vrouwen zie , of ik dat wil of niet . Steeds weer .
Harteluk ,
jaap gossen
Heel veel artikelen van goede kwaliteit en een perfect prijsje.
Tevens is het personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Reply from Openingstijden.com
Altijd een gaatje in de agenda wanneer nodig. Lekker kopje koffie.
En bovenal super geknipt weer naar buiten.

Reply from Openingstijden.com
Ik kwam voor een kapot glas van mijn Samsung telefoon maar hij keek ook even naar mijn huidige vaste lijn abbonement en deed een goed voorstel dat me 220 Euro per jaar scheelde. Uit zich zelf. Top!

goede service
je wordt altijd erg goed geholpen
superbedrijf

Reply from Openingstijden.com
goede service en men luistert goed naar de wens van de klant

Reply from Openingstijden.com
Omdat Maria's Corner een DPD-afgiftepunt is kom ik er regelmatig om pakketjes af te geven. Het wegbrengen van een pakje is niet altijd een 'leuke hobby' van me - maar het vooruitzicht van de sfeer bij Maria's Corner stemt me op voorhand vrolijk. Het is een gastvrije plek, met ongelooflijke openingstijden. Zes dagen in de week kan ik er tot 11 uur 's avonds terecht!! (Op zondag sluiten ze iets eerder).
Voor het afgeven van een pakketje moeten er wat handelingen op een apparaatje verricht worden.. en als ik aan de beurt ben dan wordt het apparaatje gehaald - soms al voordat ik het pakket tevoorschijn tover. De handelingen worden er zorgvuldig gedaan - nadat het 'ok' is dan is er altijd prettig oogcontact en een vriendelijke groet, terwijl ik toch een klant van niets ben.. die gewoon een pakje aflevert.. en er ook nog eens per ongeluk niets koopt omdat ik altijd alles al in huis heb en niet rook, drink etc. Ik hoop dat ik er nog heel lang pakjes kan komen brengen.

Reply from Openingstijden.com
Ik koop hier mijn horloges en mijn trouwringen wil ik ook door Atelier Christian laten maken. Ik heb veel online winkels bezocht, maar die van Atelier Christian is echt prachtig. De sieraden zijn authentiek en met vakmanschap gemaakt! Zeker hoog aanbevolen!