Afgelopen dinsdag opti- cool langs geweest voor het onderhoud aan de airco, dit keer kwam Diego langs, wat een verademing met wie we eerder te maken hebben gehad. Een zeer rustige en punctuele jon... See more
See what reviewers are saying
Na aanvraag offerte van 2 airco’s direct geholpen door zeer vriendelijk medewerkster van opti-cool. Na akkoord offerte binnen week geholpen met aansluiten airco’s. Complimenten voor Tom en Jeffrey di... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Plaatsen van 2 aircounits
Goede informatie ontvangen een goede service. Bij het plaatsen van de units goede communicatie over de wensen en installatie netjes uitgevoerd. Duidelijke uitleg ontvangen over de bediening en kort na plaatsen alle zaken op papier gekregen.
Top bedrijf Opti-Cool
Een prachtige mitsubishi split airco buiten unit met een binnen unit voor woonkamer en een binnen unit voor slaapkamer laten plaatsen door Opti-Cool. Dit is zeer vakkundig gedaan, kan niet anders zeggen. Aardige mensen, werken netjes, denken mee en de service is ook zeer goed. Het voortraject was ook al helemaal top. Ik raad Opti-cool iedereen aan voor wie een airco wil plaatsen,
Geweldig gedaan jongens, bedankt.
Gr. Marcel
Bijzonder, een echte aanrader!
Bijzonder. Lekkage sinds montage airco. Dus woningbouw geïnformeerd en Opti-Cool gevraagd te kijken of het aan hun doorvoer door de gevel kon liggen. Opti-Cool kwam al kijken voordat de woningbouw gereageerd had. Heeft het probleem herkend, hersteld en meteen gecombineerd met de werkzaamheden aan de airco. Tóp! Netjes, beleefd, vlot en behulpzaam!
Heel fijn advies en prachtig resultaat
Heel fijn advies, iemand die echt meedacht met onze specifieke situatie! En drie vriendelijke en goede vakmannen bij de installatie! Ze hebben een prachtig resultaat geleverd en alles netjes achter gelaten!.
Goed advies, nette installatie
Vanaf het eerste bezoek tot aan de installatie vandaag zijn we goed geholpen door Opticool. Een goed advies voor wat we nodig hebben in huis en twee uitstekende monteurs die flexibel met ons meedenken. Keurig gewerkt, mooi opgehangen en precies zoals ze het thuis ook zouden doen.
Ik kan Opticool van harte aanbevelen aan iedereen die de aankoop van een airco overweegt.
Vriendelijk en deskundige vakmensen!
De mensen van Opticool zijn vriendelijk en deskundig. De monteurs Roel en Tom zijn toppers! Tevens zijn we heel tevreden over de airco.
Opticool is een aanrader!!
Het is alweer even geleden dat opticool bij ons de airco heeft gehangen. Maar nog steeds heel erg tevreden.
Goede service en een professioneel bedrijf! Zou dit bedrijf aanraden!!
Super professioneel bedrijf!
Opti-Cool heeft jaren geleden bij mij een Maxicool airco bijgevuld die ik van de oude bewoner van mijn huis had overgenomen. Aangezien ik een zwaardere unit nodig had op zolder hebben we besloten ons Maxicool systeem te vervangen voor een multi-unit van Daikin. De Daikin Stylish. Omdat ik Marco Gommers (de eigenaar) nog kende van het onderhoud aan mijn Maxicool en een goede ervaringen met hem had heb ik het bedrijf gebeld. Dezelfde middag is hij bij mij langs gekomen. Voor mij ging het daarbij niet alleen om een scherpe prijs maar ook om een goede service van een professioneel bedrijf. Dat is aan Opti-cool wel toevertrouwd. Die middag heb ik met Marco meteen de deal rond gemaakt met de afspraak dat hij in mei de airco nog zou plaatsen, ondanks de enorme drukte. Dezelfde middag werd ik al gebeld voor een afspraak op 26 april. Geweldig zo snel! Ook de offerte die ik kreeg was heel duidelijk en zeer professioneel opgesteld. Ook werd aangegeven dat de elektragroep op 20A moest worden gezet ivm het vermogen van de zwaarste unit van 5KW. Veel andere bedrijven gaven aan dat dat niet nodig was terwijl dat wel zo is.
De week voor de installatie werden de oude units gedemonteerd en werd 1 groep op 20A gezet. Zeer vriendelijk personeel en daarnaast zeer professioneel. Bij het demonteren bleek de muur niet helemaal strak en zelfs daarvoor heeft Opti-cool nog 2 medewerkers op 24-4 gestuurd om de muur op te vullen en strak af te smeren. Op 26 april zijn de units zoals afgesproken door het bedrijf geplaatst. Perfect! Personeel is super vriendelijk, meedenkend en namen ook de tijd om alles nog even goed uit t leggen nadat alles gemonteerd was. Ook qua marketing kan menig bedrijf hier nog veel van leren. Een leuke welkomstkaart van Opti-cool en dank voor de bestelling. Echt heel attent!
Ik werk zelf al bijna 30 jaar in het bedrijfsleven maar heb zelden een MKB gezien dat zo professioneel werkt!
Ik zou tegen iedereen willen zeggen die een nieuwe een airco overweegt of wil laten onderhouden: Niet verder nadenken over een andere leverancier. Opti-Cool levert echte een super service tegen een goede en realistische prijs! Met recht een TOP bedrijf! Nomineren voor 'de warme douche' zou ik zeggen.
Marco&medewerkers: ga zo door! Een groot compliment voor jullie bedrijf!
Vanaf het eerste moment goed en netjes…
Vanaf het eerste moment goed en netjes behandeld. met goed contact. Alles zoals afgesproken zijn ze na gekomen. De monteurs hebben netjes gewerkt.
Ik zal Opti Cool zeker aanbevelen
Netjes gewerkt en vriendelijk personeel
Ondanks de tegenslag dat ze op de bovenverdieping door een metalen H-balk boven een raam hebben moeten boren, konden ze dat, door goed mee te denken, op de benedenverdieping gelukkig vermijden. Helaas werd vanwege de ligging van de buitenmuur t.o.v. de zon afgeraden om de antraciet kleurige goten te gebruiken wat ik persoonlijk mooier had gevonden. Maar ondanks dat hebben ze netjes gewerkt en ziet het er keurig uit. Vriendelijke mensen ook.
Geen beter volk te treffen
Goede service en uitgebreide uitleg over de airco's. Met namens dank aan de heren Jeffrey en Robert, zeer goed! Konden geen beter installatiebedrijf vinden.
Aangename contacten met het bedrijf
Aangename contacten met het bedrijf, zowel met Marco wbt de uitwerking en planning als met Robert, Jeffrey en de andere collega’s tijdens het plaatsen. Vriendelijk, fatsoenlijk en meedenkend. Uitstekend werk geleverd!
Snel geplaatst en deskundig en…
Snel geplaatst en deskundig en klantgericht. Netjes afgewerkt.
Alles compleet, klantvriendelijk, kwaliteit en goede prijs!
Zeer tevreden over de snelheid, vakkundigheid, adviezen, maar ook vooral het meedenken en zelfs bereid zijn meer te doen ter tevredenheid van mij terwijl ze zeer krap in tijd waren. De monteurs Robert, Tom en Jeffrey, ontzettend bedankt! Ook de contacten met Marco waren zeer klantvriendelijk en meedenkend en gaf meteen een klik.
Plaatsen van een Airco/ verwarming
Dit bedrijf geeft een hele goede voorlichting. komt zijn beloftes na en plaatst zeer netjes, met zeer goed resultaat. Ik ben zeer tevreden. Zou alleen graag een betere uitleg hebben van de afstandbediening, die voor ons wel erg gecompliceerd is. Dat zal wel door de vele mogeliojkheden komen. Maar een eenvoiudigeb uitleg van de hoofdpunten zou al veel schelen.
Perfect!
Ik werd via mond-op-mondbeademing mond reclame op dit bedrijf geattendeerd en werd zeker niet teleurgesteld:
Zeer snelle reactie op de aanvraag. Heldere uitleg en scherpe offerte. Afspraken werden steeds stipt nagekomen. Installatie uitermate correct verlopen, er werd supernetjes gewerkt. Het apparaat werkt naar volle tevredenheid. Een absolute aanrader!!
Dolf Deckers Boxmeer
Bizar bedrijf
Bizar bedrijf. Op locatie geweest, een totaal ander advies mogen ontvangen dan andere bedrijven. Dat kan, voor zover geen issue. Offerte mogen ontvangen. Ik heb vier keer gebeld en gevraagd welke buitenunit ik zou dan krijgen. Want dat staat er niet op. We zijn enkele weken verder maar ik heb tot heden niet mogen ontvangen. Op locatie wordt ook een condenspomp afgeraden, toch wordt er een meerprijs berekend van €250 maar wederom: geen naam van condenspomp. Dat doen alle andere partijen wel. Wat ook opvalt is dat er in de offerte geen onderscheid gemaakt wordt tussen de levering van de airco's en de installatie daarvan. Ook dat is hun keuze. Maar als je gaat vergelijken dan valt het mij op dat Opti-Cool duizenden euro's duurder zijn. Er wordt zowel verdiend met de levering van de airco's én verdiend aan de montage. Ik raad dit bedrijf omdat er 1) de offerte te onduidelijk is en te weinig informatie geeft 2) containerprijzen worden gehanteerd waardoor mogelijk dubbel verdiend kan worden 3) niet mijn vraag beantwoorden waarvoor ik meerdere keren had teruggebeld. Geen Opti-offerte, maar wel Opti-prijs!
Opticool heeft de airco geïnstalleerd en infrarood panelen
Opticool heeft de airco geïnstalleerd en we hadden 3 infrarood panelen. Deze wilden ze ook voor ons installeren. De airco is standaard werk voor ze. Dan kun je verwachten dat ze dat goed doen. Ik moest wel af en toe een handje helpen, want er was maar 1 monteur beschikbaar. De installatie heeft dan ook vrij lang geduurd, maar de airco werkt naar behoren. Alleen bij electra naar buiten brengen is buiten iets meer steen afgebroken als nodig. Maar ok verder prima.
Dan de infrarood panelen. Er waren thermostaten door ze besteld en er moesten dan ook draden getrokken worden. Er kwamen allerlij problemen te voorschijn maar de monteur heeft alles naar behoren op kunnen oplossen. Dat was klasse.
Opti-Cool herstelt foutief geplaatste unit niet op eigen kosten
Opti-Cool heeft begin dit jaar boven een airco met buitenunit geïnstalleerd. Aanvankelijk was ik tevreden maar na plaatsing bleek het dak van de bijkeuken te dun en trilde de buitenunit behoorlijk door het huis. Dit heb ik vlak na plaatsing laten weten aan Opti-Cool.
Uiteindelijk is vorige week de monteur pas langs geweest om de buitenunit op mijn verzoek aan de muur te bevestigen. Deze monteur beaamde dat het dakje onvoldoende stabiel is en hij kon zich voorstellen dat de unit dan teveel herrie maakt. Ik kreeg de rekening gepresenteerd zonder dat het bedrijf enige verantwoordelijkheid voor hun foutieve plaatsing heeft genomen. Toen ik daar nog een keer over mailde was het enige antwoord: u heeft ervoor getekend en als maandag de rekening niet betaald hebt is sturen we die door naar het incassobureau. Dus meteen maar dreigen ook. Inderdaad had ik getekend (omdat de rekening opstelling voor mij onvoldoende duidelijk was). Ik heb het betaald maar kan niet anders aangeven dat dit bedrijf een dikke onvoldoende krijgt! Klantvriendelijkheid is hen vreemd.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.