Jeg kan klart anbefale Kasper fra Optimum Coaching. Det, der virkelig skiller sig ud, er hans pragmatiske tilgang til træning. Han har en stærk forståelse for, at jeg har et fuldtidsjob – og ta... See more
Company replied
Vi har været igennem et 9-ugers forløb mod Schlatter-knæ. Allerede fra den første samtale med Kasper oplevede vi et meget professionelt og positivt forløb. Vores søn havde døjet med Schlatter i o... See more
Company replied
Min dreng har kørt et forløb hos Kasper ift hans schlatterknæ. Kasper har gennem hele forløbet været hel fantastisk, og dagligt haft tæt kontakt til min dreng. Ved spørgsmål, eller problemer, har... See more
Company replied
Optimum er en specialiseret træner og coaching virksomhed, der skaber robuste holistiske løsninger for optimal præstation, velvære og vækst for målrettede klienter. Vi har kapaciteter indenfor træning, ernæring og coaching. Med skalerede forløb kan vi levere personligt tilpassede løsninger til alle niveauer, på tværs af sport og fokus.
Havnegade 17, 9550, Mariager, Denmark
Jeg kan klart anbefale Kasper fra Optimum Coaching.
Det, der virkelig skiller sig ud, er hans pragmatiske tilgang til træning. Han har en stærk forståelse for, at jeg har et fuldtidsjob – og tager udgangspunkt i det for at få det maksimale ud af den tid, jeg har til rådighed.
Træningen er struktureret, målrettet og uden unødvendigt fyld. Der bliver stillet krav på en måde, der giver mening og skaber kontinuitet og fremgang.
Et stærkt setup for mig, hvor der er fokus på at optimere præstation inden for de rammer, jeg selv har valgt.

Reply from Optimum Coaching
Vores søn havde døjet med Schlatter i omkring fire måneder, før vi kontaktede Kasper. Ved hjælp af træningsprogrammet er smerterne nu helt væk, og vores søn har ikke længere problemer med Schlatter-knæ.
Jeg kan varmt anbefale Kasper og Optimum Coaching.

Reply from Optimum Coaching
Jeg havde et 6 måneders forløb hos Kasper, som har været fantastisk. Kasper har hjulpet mig med at finde klarhed og vejen mod mine næste mål efter et stort omskifte i mit liv. Men vigtigst af alt er Kasper også bare et fantastisk menneske, rar, fleksibel og virkleig dygtig.

Reply from Optimum Coaching
Min dreng har været i et forløb hos Kasper på grund af Schlatterknæ. Han havde haft smerter i over 6 måneder og måtte helt stoppe med at spille badminton. Vi havde prøvet adskillige gange hos fysioterapeut, nye sko, indlægssåler, tape, knæstrop og knæbind – uden effekt.
Kasper lagde et træningsprogram, som var et markant skridt op i forhold til de øvelser, vi tidligere havde fået. Det gjorde en reel forskel. Efter endt forløb kan min dreng igen dyrke den sport, han brænder for, og det betyder alverden for os.
Det er vigtigt at understrege, at programmet kræver indsats og vedholdenhed – det er ikke en mirakelkur. Øvelserne skal udføres korrekt og konsekvent. Her er Kasper virkelig stærk: Han ved, hvad han laver, og han er god til at motivere, så man holder fast.
De største anbefalinger herfra.

Reply from Optimum Coaching
Min dreng har kørt et forløb hos Kasper ift hans schlatterknæ.
Kasper har gennem hele forløbet været hel fantastisk, og dagligt haft tæt kontakt til min dreng. Ved spørgsmål, eller problemer, har Kasper svaret hurtigt, positivt og professionelt.
Vi vil til hver en tid anbefale Kasper - Optimum coaching - til andre.

Reply from Optimum Coaching
Kan give mine varmeste anbefalinger for Kasper og Optimum Coaching generelt.
Jeg har været igennem et forløb, hvor man får konkrete redskaber, opgaver og sparring.
Man får ikke bare tingene foræret på et sølvfad, men får professionel sparring og værktøjer til selv at finde løsningerne på ens udfordringer. Med andre ord: Løsninger der holder :)
Varm anbefaling.

Reply from Optimum Coaching
Kasper Hansen hjalp mig gennem et coachet forløb til mit første marathon. Der blev taget højde for mine personlige forhold og træningen blev justeret efter behov. Jeg føler at jeg fik den rette hjælp til at kunne yde mit bedste.
Jeg kan ikke andet end at anbefalde Optimum Coaching!!!
Jeg har fået lavet en laktattest og efterfølgende fået tilsendt rapport. Mit mål er ikke at blive verdensmester i landevejscykling, men at få et bedre indblik i min tilstand og hvilke tærskler jeg har. Test og rapport har mere end levet op til mine forventninger og jeg kan kun anbefale Oprimun Coaching💪💪
Jeg er startet på et forløb hos Thomas Christensen. Her allerede efter første session, har jeg fået nogle gode værktøjer og et godt indblik i mit videre forløb. Det var virkelig godt og Thomas får min bedste anbefaling.
Thomas er en super kompetent coach.
Fik regnskab til at ændre mine vaner og tankemønstre. Så i stedet for at gå og tro at man er Superman så fik Thomas mig tilbage til virkeligheden.
Kan kun give Thomas den bedste anbefaling.
Jeg har fået hjælp fra Kasper hos Optimum gennem knap 2 år, til at optimere min cykeltræning. Jeg er startet med at cykle som +50 år, men vil alligevel gerne forbedre mig. Jeg har opnået store forbedringer, og er meget tilfreds med både resultaterne og samarbejdet.
De varmeste anbefalinger herfra - også til andre halvgamle, der gerne vil forbedre sig 😀
Kan i høj grad anbefale et forløb hos Thomas! En engageret coach som løsningsorienteret hjælper mig med at få overblik over udfordringer og ændre vaner og tankemønstre til håndtering af disse.
Thomas er en super dygtig, forstående og engageret coach! Han hjalp mig i høj grad til at ændre tankemønstre samt ændre vaner til det bedre. Jeg kan i høj grad anbefale hans coaching til andre, som ønsker forandring!
Jeg nåede af forskellige grunde ikke et så langt forløb, men er sikker på at det havde været rigtig fint, hvis jeg havde fortsat. Kasper er en entusiatisk og engageret coach med høj faglighed.
Optimum coaching er den første sted hvor jeg har fået en træner der kan coache. Det er en super kombinationen at både få adaptive planer og coaching i en pakke. Jeg for den rette støtte i en travl hverdag, til at nå mine mål.
Kasper og Optimum Coaching kan virkelig anbefales. Træningsplanlægning, kostanbefalinger og ikke mindst den løbende sparring fungerer perfekt. Samarbejdet fungere fint, og man har følelsen af en træner der gerne vil skabe resultater sammen med og for DIG.
Har bugt Optimum Coaching og Kasper i et års tid til optimering af cykeltræning og det kan klart anbefales. De har uden tvivl en enorm faglighed og er gode til at sætte sig ind i atletens behov, så der bliver sammensat en super skarp træningsplan. Kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe stor anbefalding. Med optimumcoaching har jeg fået styr på min træning, og det gør at jeg udvikler mig som cykelrytter.
Et fantastisk godt forløb der fik vendt min “YouTube” forståelse af træning og vægttab til en plan der faktisk gav resultater. De varmeste anbefalinger til Kasper herfra!