Appointment Setting Academy

Written by the company

En online uddannelse i at starte en forretning og i sidste ende tjene en indkomst gennem en forretningsmodel, som vi i akademiet er eksperter i.

Kommunitetet i ASA er fantastisk

Kommunitetet i ASA er fantastisk; folk er imødekommende og altid klar til at hjælpe, når du har brug for det. Den personlige kontakt til Oskar er super hjælpsom, hvis du render ind i problemer eller har spørgsmål.

Selve kurset er også virkelig værdifuldt. Det har åbnet mine øjne for mulighederne for, hvordan du kan skabe dit eget appointment setting-agency.

March 7, 2025

Jeg startede ASA hos Oskar

Jeg startede ASA hos Oskar, for Ca et år siden, og bruger det stadig hver dag.
I starten var jeg meget skeptisk, da det jo er et online kursus, men Oskar og hans team er super hjælpsomme og ekstremt engageret i at DU skal bygge en god forretning, hvilket beroligede mig.
Man kan altid skrive til dem hvis der opstår problemer, og de svaret altid indenfor kort tid.
Jeg har personligt dialog med Oskar stortset hverdag, og det hjælper og motivere mig helt vildt.
Jeg lærer stadig hver dag, og skalere langsomt min virksomhed op.

March 22, 2024

Fantastisk forløb!

Jeg var skeptisk i starten, men ASA overgik alle mine forventninger. Fra dag ét fik jeg en konkret strategi og personlig sparring, der virkelig gav mening. De hjalp mig med at få styr på mit outreach og gøre mine samtaler skarpere. Det gjorde, at jeg hurtigt lukkede min første kunde, og nu føler jeg mig langt mere sikker i hele processen. Kan klart anbefale ASA til alle, der vil lære appointment setting på den rigtige måde! 🚀

February 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Godt kursus til at skabe en forståelse…

Godt kursus til at skabe en forståelse for automation og outsourcing af opgaver, hvis man er ny til det.

Hvis du er helt ny til appointment setting eller online forretning er dette et godt sted at starte.

Især cold email modulerne er gode

February 18, 2025

Spot on forløb

Mit forløb hos Appointment Setting Academy har været en kæmpe gamechanger. Jeg troede først det var endnu et overhypet kursus men det viste sig at være spot on. Fik en konkret strategi fra dag et og 1-1 sparring der faktisk gav mening. Lukkede min første kunde hurtigt og har nu en stabil indtjening. Klart anbefaling herfra.

February 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har været den bedste beslutning til…

Har været den bedste beslutning til dags dato. Oskar er virkelig dygtig og formår at hjælpe og forklare alt helt ned til mindste detalje. Jeg vil 110% anbefale det til enhver

February 13, 2025

Jeg kan varmt anbefale ASA

Jeg kan varmt anbefale ASA! Indholdet var ekstremt værdifuldt, godt struktureret og nemt at følge. Hver lektion var fyldt med praktiske værktøjer, som man kan implementere med det samme. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

February 13, 2025

Rigtig godt forløb!

Jeg er virkelig tifreds med mit forløb ved ASA hos Oskar Jensen!

Oskar lærte mig fra A-Z om hvordan man starter, og driver sin egen appointment setting agency, han klæder dig på med alle de skills du skal bruge, og giver dig nødvendig hjælp, hvis du støder på nogen problemer.

Man kan virkelig mærke at man får hjælp fra en som rent faktisk selv har drevet en meget succesfuld agency, og det er mega værdifuldt!

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste beslutning jeg har taget i…

Den bedste beslutning jeg har taget i lang tid

Jeg så Oskar på Instagram hvor han fortalte om det jeg gik og drømte om. Jeg tog så et møde med ham og han fortalte alt om hvad Asa er og jeg beslutede så at prøve forløbet. Alt det han sagde han vil gøre har han gjordt. Jeg har også fået 1on1 Call med ham og han har hjulpet mig til at kunne leve af asa som 18 årlig

Kan kun anbefale det til alle andre

December 11, 2024

120% tilfreds

Oskar er vanvittig dygtig, til at lære fra sig og har formået at skabe et forløb der slår alt med længder.
Forløbet er for ALLE der ønsker at skabe en online forretning, som virkelig virker og hvor resultaterne taler for sig selv.

- KÆMPE ANBRFALING

Rated 5 out of 5 stars

Tog ASA for godt 2 måneder siden og har…

Tog ASA for godt 2 måneder siden og har siden da lukket flere møder med potentielle kunder end nogensinde før, har endda fået min første ansatte. Kan kun anbefale ASA og Oskars ekspertise til alle der vil have styr på deres eksisterende forretning eller blot starte helt fra bunden af

Oskar er virkelig skarp på B2B leadgen

Oskar er helt afsindig kompetent når det gælder b2b leadgen. Jeg troede jeg havde en rimelig forståelse af det og 1 ting han især har lært mig er, hvordan du ikke bare leverer servicen, men rent faktisk lukker kunder på 5 og 6 cifrede opstartsbeløb og køre høj retainer. Jeg har altid plejet at køre meget profitshare løsninger, men han har lært mig, hvordan han lige her fornyligt faktisk lukkede en kunde på en 30k DKK retainer, (jeg har allerede et par af disse i forvejen, men slet ikke nok), så det er jeg allerede nu igang med at implementere i min egen forretning, så jeg kan skalere mere i 2025.

Take a closer look