Østfyns Bådhandel ApS Reviews

1. Boat Dealer
  2. Boat Accessories Store
  3. Boat Repair Shop
  4. Outboard Motor Store

Information provided by various external sources

Østfyns Bådhandel ApS i Nyborg (Fyn) - Tlf 20820783 - Dit Fynske Trailer og Marinecenter - Forhandler af Joller, Styrepultjolle, Styrepultbåde, Speedbåde og bådudstyr

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Altid 100% ordentlig og ærlig…

Altid 100% ordentlig og ærlig behandling.
Jeg har brugt Østfyns Bådhandel ApS i en årrække til klargøring og servicering.
Personlig service, gode løsninger og ordentlighed kendetegner Henrik.
Jeg kommer igen hvert år og kan kun anbefale Henrik og Østfyns Bådhandel ApS

May 19, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super venlig og kompetent service

Jeg har brugt Østfyns Bådhandel i flere år efter anbefaling fra en god ven og det forsætter jeg med. Ud over vinteropbevaring har jeg fået udført alm. service men også forskellige reparationer på min ældre Mercury motor og alt har fungeret 100% bagefter. De har også udskiftet kabler, rat og el på båden og skiftet lejer og bremser på min trailer. Hver gang har det været en fornøjelse at hente den. Selvom jeg bor på Sjælland kører jeg gerne til Fyn. Priserne er gode og kompetencerne er i top og så er Henrik rigtig god til at ringe tilbage hvis han er optaget. Klar anbefaling herfra.

May 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Man får alltid den bedste service

Man får alltid den bedste service. Henrik er alltid parat til at hjælpe og ved meget ellers finder han ud af det. Det er meget rimlige priser. Jeg vil gerne takke for den gode behandling jeg har fået.

May 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kontaktede Henrik om et problem med min påhængsmotor, han sagde at jeg bare kunne komme med den samme dag, jeg fortalte ham at jeg havde en aftale om at sprede aske i havet et par dage efter , hvorved han sagde at de ville gøre hvad de kunne . Næste formiddag modtog jeg en sms , at motoren var klar til afhentning . Super service. Kjeld

May 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fra en meget tilfreds erhvervskunde

Fra en meget tilfreds erhvervskunde. ENESTÅENDE SERVICE. Henrik er altid villig til at gøre en ekstra indsats præcis når vi har brug for den. Henrik har de seneste 8 år sørget for at vores to opmålingsbåde og trailere har fungeret perfekt 360 dage om året.

May 1, 2026

Fin og professionel service

Vi har netop hentet vores båd, som Henrik har haft liggende i sin bådshal. Han har klargjort den for os, og havde også god tid til at forklare os alt hvad man skal vide som ny bådejer.
Rigtig fin service. Vi kommer retur til efteråret ;-)

May 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fuldt ud 5 stjerner herfra .

Fuldt ud 5 stjerner herfra .
Har handlet med Henrik i mange år, og han er super dygtig, og finder altid gode løsninger.
Han har en utrolig viden om alt indenfor marine
Har kun de varmeste anbefalinger til Østfyns Bådhandel

April 30, 2026

Altid god service.

Jeg har brugt Østfyns Bådhandel i mere end 7 år. Jeg har både solgt min gamle båd og købt en ny gennem dem. Jeg har fået min båd opbevaret, serviceret og opgraderet. Alt er foregået i en åben og reel kommunikation med Henrik, som altid er hjælpsom og klar til at hjælpe. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at bruge denne lokale og loyale forretning.

April 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Service og salg af båd👍🏻🤩🚤

Super god oplevelse👍🏻🤩 da jeg skulle sælge min båd.
Ringede til Henrik, og fortalte at jeg skulle sælge min båd jeg ikke havde brugt ret meget de sidste par år😃 vi aftalte jeg bare skulle komme med båden, og så vil Henrik servicere den klargøre den til salg og synet traileren🤩 det er gået over alt forventning, og båden blev solgt til prisen efter kort tid.
Fem stjerner herfra

Hurtig hjælp

Vi havde problemer med, at vores motor ikke ville tage vand ind.
Henrik smed alt hvad han havde i hænderne, for at hjælpe os.
Vi har i mere end 10 år været trofaste kunder hos ham og tager gerne turen fra Roskilde til Nyborg, for at få seriøs professionel vejledning, samt service og reparationer til fornuftige priser.

April 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service og totalt manglende…

Elendig service og totalt manglende respekt for kundens tid. Vi havde en helt klar aftale om køb af båd, og alligevel får man en besked dagen før om, at den pludselig er solgt til anden side. Ingen heads-up, ingen ærlighed – på trods af at der var lovet besked, hvis andre viste interesse.
Det er simpelthen ikke i orden. Man står tilbage med følelsen af at være blevet taget ved næsen, især når man har planlagt efter det, taget fri fra arbejde og haft dialog med banken.
Kan på ingen måde anbefale at handle der. Det virker uprofessionelt og useriøst hele vejen igennem. 👎

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse og manglende…

Dårlig oplevelse og manglende troværdighed.

Vi havde en klar aftale om køb af en båd med afhentning onsdag. Derudover var det aftalt, at jeg ville blive kontaktet, hvis der kom andre interesserede.

Alligevel bliver båden solgt til anden side uden nogen form for besked. Først efterfølgende får jeg at vide, at den er solgt og på vej væk.

Det handler ikke om, at man ikke må sælge til andre – men om at holde sine aftaler og give besked som lovet. Det skete ikke her.

Kan derfor ikke anbefale at handle her, hvis man forventer ordentlig kommunikation og aftaleoverholdelse

Rated 1 out of 5 stars

dårlig service og dårlig kommunikation

Det er vildt dårlig stil, når vi har en klar aftale om køb af båd på onsdag, at forhandler skriver tirsdag eftermiddag “båden er solgt og er nu på vej til Sjælland”. Desuden havde vi en klar aftale om, at forhandler ville skrive, hvis andre kom på linjen. Hold da helt kæft. Så er man rigtig købmand for alle pengene!!! Man føler sig en rigtig nar, når man har taget en fridag i morgen og fået talt med banken. Fraråder enhver at handle hos Østfyns Bådhandel. 🤮

Rated 5 out of 5 stars

Jeg får altid en særdeles god…

Jeg får altid en særdeles god behandling hver gang jeg kommer hos ham .Jeg har lige haft et spøgelsesnet i skruen på min Honda motor hvor ved skruen blev ødelagt. Jeg ringede til Henrik og da han ikke havde en ny skrue på lager gik han bare ind og skruede en af på en ny motor han havde i butikken, og ydermere gav han mig rabat .
Det er ud over alle grænser service på højeste plan så skal i have ny båd eller motor ,eller bare have lavet service, kan jeg på det varmeste anbefale stedet, i vil ikke blive skuffet.

July 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige købt en brugt påhængsmotor…

Vi har lige købt en brugt påhængsmotor af Henrik
Den var tip top nyserviceret
På dagen for afhentning havde Henrik selvfølgelig prøvestartet motoren. Han havde ikke været helt tilfreds med motorgangen - så han monterede en helt ny karburator. Så var han sikker på at der ikke ville blive nogle problemer
Det var ikke nogen dyr motor, men vi blev behandlet helt fantastisk
Vi bor på Sjælland, men vi kører glædeligt til Henrik fremover. Tillid betyder alt. Mange andre steder bliver Du snydt, ikke hos Henrik
Vi har allerede lagt billet ind på en spritny Honda Motor til næste sæson

August 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nu har jeg været der en del gange og…

Nu har jeg været der en del gange og forespørge om både og motor og jeg får samme behandling hver gang. Kom ned en anden dag ,så finder vi ud af noget, det er virker som han ikke er interesseret i at sælge noget.
Man kommer i hans åbningstid og har kørt mange kilometer og så får man sådan en behandling. Man kommer ikke langt med at afvise kunder på den måde og virker meget arrogant.
En meget skuffet kunde.

October 25, 2020

uovertruffen fin behandling

Vi har handlet ny båd og al kommunikation er foregået pr. email. Det har været helt igennem perfekt og med straks tilbagemeldinger. Nu har vi så handlet og har afhentet båden. Igen må vi sige, at det har været en helt igennem fremragende betjening med overholdelse af alle aftaler.

April 15, 2019

Is this your company?