Ik wacht al geruime tijd op mij bestelling ik denk zeker een maand nog steeds geen oplossing is dit een fake firma
See what reviewers are saying
30 sept rugzak besteld, waar ik vervolgens zelf achteraan moest bellen om te horen dat hij niet leverbaar was. zou 12 werkdagen langer duren. daar hadden ze mij als klant wel uit zichzelf over mogen... See more
Enige tijd geleden een rugtas besteld via de website. Vervolgens kreeg ik een mail dat deze niet meer leverbaar was... waarom wordt deze dan getoond op de website??? (Nu nog steeds!!) Ik moest zelf te... See more
echt zeer slechte site backpack besteld op 22 sept jl. nu naar herhaaldelijk mail contact gewoonweg door hun geannuleerd dit is 1 van hun duurste producten en dan word je zo als klant behandeld d... See more
Company details
Information provided by various external sources
Outdorado.com is vanaf april 2014 opnieuw gestart met een nieuwe eigenaar. Outdorado.com maakt nu onderdeel uit van Kampeerwereld Hendriks in Ermelo. Outdorado.com is ontstaan uit de passie voor bergsport en lichtgewichtkamperen. Het Outdorado team bestaat uit enthousiaste buitensporters die kwaliteit en service gericht zijn en in de winkel en online u graag helpen.
Contact info
Harderwijkerweg 183, 3852 AC , Ermelo
- 0341-411030
- info@outdorado.com
- www.outdorado.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Vlotte levering
Een vlotte afhandeling van de bestelling, een snelle levering en scherpe prijs!
Goed adres om spullen aan te schaffen: mooie spullen voor een goede prijs.
Wij hebben goede ervaringen met zowel het bestellen van spullen via internet als kopen van spullen op locatie. Wij zijn tevreden met de spullen. En de volgende keer gaan we zeker ook weer bij Outdorado kijken als we wat nodig hebben.
Zeer eenvoudig, betrouwbaar en uitstekende service
Dit is echt een heel handige site, veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering en vlotte communicatie.
Wederom goed!
Zeker niet m'n eerste bestelling, en ook zeker niet de laatste. Binnen een paar uur op dezelfde avond verzonden. En net zoals altijd scherp geprijst.
orderOO-163664
Megakeuze en daarom fun om te winkelen
Ik vind het altijd fijn om bij Outdorado website mijn spullen uit te zoeken. Ik de meeste gevallen kom ik makkelijk uit door duidelijke foto's en omschrijving. Deze keer heb ik Mammut Base Jump Advanced wandelbroek gekocht. De volgende dag thuis gekregen en ik ben dol blij met mijn aankoop.
Ik heb echter een punt van kritiek. De broeken stonden op de website als actie voor de helft van de prijs en er waren maar twee maten nog beschikbaar. Dat was voor mij de aanleiding om meteen tot bestelling over te gaan. Later heb ik de pdf cataloog van Outdorado gedownload en zitten bladeren. Tot mijn verbazing kom ik dezelfde broeken tegen in alle mogelijke maten en allemaal voor dezelfde prijs die op de website als 'de helft van de prijs' aangegeven stond. Dat vond ik niet helemaal netjes.
En als wens zou ik nog toevoegen: uw zoekmachine mag beter. Soms krijg ik artikelen niet tevoorschijn via zoeken die ik toch wel kan vinden door stap voor stap van categorie naar subcategorie door te lopen.
Een bedrijf dat klantvriendelijk is en doet wat ze beloven!
Ik had een bestelling geplaatst van een artikel dat niet in voorraad was, omdat de tijd begin te dringen heb ik gevraagd of de bestelling wel voor een bepaalde datum zou toekomen, omdat ze zelf afhankelijk waren van de leverancier hebben ze me voorgesteld om ene ander product te bestellen of de bestelling te annuleren. Ik had een ander product gevonden en daags nadien was deze al bij mij thuis zonder meerkost. TOP!
Supersnelle verzending, groot assortiment en veelal erg voordelig
Dit is nu de tweede keer dat ik bij Outdorado bestel, nog steeds met tevredenheid. Vóór 21.00, op die dag verstuurd, dat wordt ook echt waar gemaakt. Ik heb heel bewust alle artikelen geselecteerd die op voorraad waren: Donderdag bestelling geplaatst, vrijdag binnen.
De webwinkel zelf is overzichtelijk. Dit geldt helaas niet voor de mobiele website, hierbij kan je alleen per merk zoeken (terwijl per categorie 9 van de 10 keer makkelijker is). Het enige wat ik mis is een inlogfunctie waarbij je de status van je bestelling kan zien en je bestelhistorie kan raadplegen.
Al met al ben ik erg tevreden over Outdorado, ik zal hier zeker vaker materiaal bestellen!
order OO-163781
Na een hapering goed afgehandeld
Na het plaatsen van de bestelling, waarbij aangegeven werd dat het artikel in voorraad was. Kwam er niets, na telefoontje bleek de bestelling nog niet goed in het systeem bij hun te staan, daarna binnen 2 dagen binnen in een nette doos.
OO-162840
Schitterende service en dienst na verkoop
Steeds zeer snelle levering en schitterende dienst na verkoop als er al eens iets fout loopt.
Vertraagd, maar snel opgelost
Na het plaatsen van mijn bestelling bleken er enkele artikelen niet op voorraad. Na emailcontact met een medewerker besloot ik deze artikelen te annuleren. Na meer dan een week niets gehoord te hebben (op deze dag bleek pas net het geld van niet te leveren artikelen teruggeboekt te zijn), besloot ik telefonisch contact op te nemen. Toen bleken er nog twee artikelen niet op voorraad, waardoor de rest van de order ook niet verzonden was. Na het telefonisch contact werd de order diezelfde dag nog gereed gemaakt en stond een bezorger de volgende dag al op de stoep.
snelle service, prima prijs
Ik heb al een paar keer iets besteld op outdorado.
Ze zijn een van de goedkoopste en hebben een goede service.
Als ik nog vragen had of aanpassingen wou doen per mail, word er altijd binnen een dag gereageerd.
(ordernmr . 00-162211)
goede, vriendelijke en snelle service
Toen ik mijn bestelling had geplaatst, moest ik nog even wachten tot dat alles binnen was. Ik was hier wel al van op de hoogte, aangezien dit op de site stond en had daar geen problemen mee. Ik had wel een uiterlijk datum gegeven dat alles moest toekomen. Toen ze zeiden dat ze het gingen opsturen, kwam het de volgende dag al aan (en ik woon in Belgie)!
Ik ga hier dus zeker nog spullen kopen!
Snelle service!!
OrderOO-163183
Afgelopen dinsdag ochtend 2 slaapzakken besteld bij Outdorado, die middag al een mail dat de bestelling verzonden is. De volgende dag ontvangen! Geweldig zo'n snelle service!! En ook nog eens heel fijne slaapzakken van een super merk voor een zeer scherpe prijs, dus helemaal blij met de webshop van Outdorado. Wij zullen zeker nog meer voor onze kampeervakanties kopen via deze webshop!!
Prima oplossing
Order: 159904
Een artikel had een korte levertijd, toen dit binnen kwam bleek een ander artikel inmiddels uitverkocht te zijn. Na een telefoontje (van mijn kant) afgesproken dat ze het artikel vervangen door een gelijkwaardig/iets beter (lees duurder) product zonder extra kosten. Uiteindelijk alles netjes en binnen een redelijke termijn geleverd gekregen. Ondanks dat ik zelf het probleem moest constateren en even moest bellen, is het probleem uitstekend opgelost en ben ik tevreden.
snelle levering van het juiste artikel.
Snelle levering binnen 2 dagen van het bestelde artikel voor een prima prijs.
Snel en klantvriendelijke service!
Ik had een foutief aantal van een product besteld. Het overtollige kon ik gewoon terug zenden en bedrag werd terugestort. Snelle oplossing werd op een klantvriendelijke manier geboden. Voorbeeld voor concurrenten zou ik zeggen.
Kennis van zake en goede service
De mensen van Outdorado weten wat ze verkopen, en ze verkopen geen troep. Bovendien geven ze een goed advies.
Kwaliteitsspullen voor een redelijke prijs, en ook nog een snelle levering.
Echt een aanrader voor iedereen die goede outdoor materialen zoekt.
(wederom) zeer snelle levering en hele scherpe prijs
De Mammut rugzak die ik vrijdag eind van de middag heb besteld, werd de volgende dag al bezorgd. Klasse! ordernummer: OO-162265
Prima winkel, snelle levering
Prima webwinkel. Vrijdagmiddag online besteld, zaterdagochtend in huis. Lage verzendkosten, makkelijk via iDeal betalen en stevig verpakt. Aanrader!
Ordernummer: OO-162292
The Trustpilot Experience