1 stjerne og det er for drikke varerne. Vi skulle ha frokost på kroen i dag. Der skulle være åbent imellem kl. 12. - 15. Vi var der ca. 13.15 Tarteletterne var kolde, fyldet var ikke skåret... See more
See what reviewers are saying
Kører gerne de ca. 25 km. hver vej for at komme på Overdrevskroen, her er en gammel hyggelig kro i sin oprindelige ånd, et godt lækkert måltid mad til en yderst rimelig penge, er aldrig gået skuff... See more
Company details
Information provided by various external sources
kro, chr VI, selskaber, restaurant, menuer, konfirmation, bryllup, fødselsdag, begravelse, reception, mad
Roskildevej 513, 4100, Ringsted
- www.overdrevskro.dk
Hold jer langt væk
1 stjerne og det er for drikke varerne.
Vi skulle ha frokost på kroen i dag.
Der skulle være åbent imellem kl. 12. - 15. Vi var der ca. 13.15
Tarteletterne var kolde, fyldet var ikke skåret ud. Flæskestegen var fuldstændig tør i kanterne, sværen var blød. Leverpostejen var totalt opløst i eget fedt.
Glaseret hamburgerryg var meget tør i kanterne. Det var under alt kritik, fadet med fiskefilet, æg og rejer var tomt. Jeg kunne blive ved.
Og det var ikke fordi der var mange mennesker i restauranten, der var Max 14 personer.
Vi kommer aldrig til at sætte vores ben der mere.
Mvh
Anette S. Mit
En dejlig aften på en rigtig dansk kro…
En dejlig aften på en rigtig dansk kro - hvor både maden og den gode historie er i top.
Anbefaler ikke denne kro
Hvis jeg kunne give 0 stjerne så vil jeg have gjort det. Jeg har selv været i restaurationsbranchen og forventede en god kro ret.
1) Hovedret med oksefilet som koster tæt på 300 kr. Der forventer man at det er friske grøntsager eller at de har gået bare lidt op i retten. Desværre fik vi garniture der smagte og lignede frostgrøntsager (wok pose tilsat frost grønne bønner), det smagte af det billige færdigkøbte bearnaise sovs. Det er en god indtjening for dem, det er da helt sikkert.
2) Citronfromagen gav vi 10 kr. mere for end hvad de skriver på deres hjemmeside. Derudover mindede den om en flødeis, da størstedelen af den tydeligvis var lavet af piskefløde. Den smagte da syrligt som den skulle, men det var ikke en citronfromage.
3) Kokken (eller hvad jeg tror er kokken) gemte sig bag halvvæggen og fulgte med i vores samtaler. Hver gang vi snakkede om maden hoppede han frem og svarede os igen. Ved betaling snakkede han meget ned til os. Utrolig dårlig service af ham, ingen pli eller situationsfornemmelse! Han virkede i det hele taget meget ligeglad med kunderne. Virkelig uprofessionel og ubehøvlet service af ham!
OBS
De to piger/kvinder som betjente os før ham var dog rigtig søde, professionelle og service minded. Den eneste grund til jeg gav drikkepenge er pga. dem, så jeg håber også det er dem der får de penge.
Jeg fik følelsen af at de bare har været en tur i det lokale supermarked og handlet "billigt" ind. Når man skal give så mange penge for det, så synes jeg det er tarveligt at man så får mad man kunne have lavet meget bedre selv derhjemme til en meget billigere pris. ØV!
Søndagsbuffet
God stegt sild, kryddersild og karrysild, denne svømmede dog i dressingen, samt dejlige torskeruller, og fiskefilet og tarteletter.
Revelsben, flæskesteg og andesteg, havde fået rigelig tid i ovnen, ingen oplevelse
Fin oste anretning, samt dessert
Dejlig selvskab
Havde bestilt på forhånd. Alt var optaget stod på døren. Var et selvskab på 25 alder fra 3 til 90. Andre selskaber var igang. Blev godt modtaget, vi havde tagselvbord lækker mad, fade blev hurtigt fyldt op.
Alt var godt. Kommer gerne igen
Stor god wienerschnitzel
Stor god wienerschnitzel ( herre model ) med brase kartofler, ærter og brun sovs til rimelig penge. Hyggelig kro stue med farverig kunst.
Overdrevet kedelig buffet...og…
Overdrevet kedelig buffet...og betjening.
Ellers en gammeldags kro, som med få indgreb, inkl. renovering af toilet forhold (stinker) kunne blive ganske hyggelig, med tilforladelig mad.
Lækker wienerschnitzel
Fik en overraskende lækker wienerschnitzel med tilbehør, det var virkelig super lækkert, og rigtig dejlig sovs til.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi kommer der.
Dårlig stemning til bryllup
Anmeldelse
Min mor og hende mand skulle holde bryllup på kroen.
Da gæsterne var ankommet og der var øl/vand kom krofatter ind og tog ordet. Han stod med armene i siden og skældte nærmest gæsterne ud fordi der var en bil der holdte forkert. Der var ingen af gæsterne der kendte til bilen, og det var han utilfreds med. Han gik igen, men kom tilbage kort tid efter og tog endnu en gang ordet. Her var stemmen blevet meget mere spids, og han nærmest skældte gæsterne ud over den bil. Der var stadig ingen af vores gæster der kendte til den. Den hørte slet ikke til selskabet. Han kom simpelthen ind med en attitude der lagde en dæmper på den ellers gode stemning. Gæsterne var forargede og snakkede om det hele aftenen igennem.
Derudover var han ikke tilfreds med at mændene havde hat på (dresscode fra brudeparret) og han var gentagende gange henne og fjerne gommens hat fra hans hoved. Det synes jeg bestemt ikke han skal blande sig i.
Forretten var lille og flere af dem manglede forskellig garniture. Der var ikke nok kød til gæsterne til hovedretten, selvom det ikke var alle der havde fået mere end ét stykke. Kartofler manglede der også.
Bruden skulle på toilettet under hovedretten og da hun kom ud fik hun af vide at hun skulle skynde sig at spise sin hovedret færdig så de kunne rydde tallerkner af. Det kan ikke være rigtigt at brudeparret skal skyndes på, og ikke en gang kan få lov til at gå på toilettet.
Som om dette ikke var nok, så havde personalet ikke fået af vide at der efterfølgende var fri bar. Da gommen konfronterer krofatter med dette, bliver de nærmest uvenner fordi han nægter at der var aftale om fri bar. Til sidst får gommen ham til at tjekke papirerne, og ganske rigtigt var der aftalt fri bar. Der skulle simpelthen et skænderi til, før han forstod at det var aftalen. Jeg forstår ikke at man behandler sine kunder/gæster på den måde.
Derudover oplevede vi serveringspersonale der var meget svingende i humør og engagement.
Maden smagte dejligt, men jeg synes simpelthen det er så synd for brudeparret, for når man snakker om deres store dag, bliver alle disse negative ting påpeget. Det synes jeg godt nok ikke er i orden.
Stegt flæsk og stand-up eller man…
Stegt flæsk og stand-up eller man skulle måske have kaldt det brændt flæsk. Meget over tilberedt, og nævnte man det for personalet fik man afvide at cheffen blev sur hvis de tog de uspiselige fade med mad ud for at få myt ind. Alt i alt en ringe oplevelse..
Virkelig dårlig mad og service
Stegt flæsk og stand up. Super stand up men virkelig dårlig mad og betjening. Lang ventetid og kø på mad, flæsk der ikke var stegt nok eller var næsten sort og samtidig smagte af gammel gris og kartofler der havde stået i vand i mindst en halv time og smagte derefter. Personalet måtte ikke sætte ny mad ind for chefen før fadene var helt tomme på trods af det der var tilbage var uspiseligt og med det resultat at ny mad ikke var klar, så lang ventetid og kø ved madborderne.
Stegt flæsk 💪 godt som altid
Stegt flæsk 💪 godt som altid, nu venter der standup 👍
Kæmpe fan
Kæmpe fan! Sikke et dejligt arrangement med Stegt flæsk og Stand Up 🐷🥰 Rigtig kromad og hyggelig stemning
Dejlig aften, lækker wienerschnitzel
Vi kom og skulle ha’ den gode wienershnitzel
Som bare er i top på overdrevskroen men åh nej der var lukket på grund af 3 selskaber
Alligevel fik vi lov til at spise der og tak igen for dejlig mad
Alle dem vi snakkede med i selskaberne roste maden til skyerne
Tak for en skøn aften og god mad Mathias, søren og de søde piger
Lækker, lækker mad
Tarvelig buffet !!
Tarvelig buffet !!
Der reklameres med flot frokost bord af både kolde og varme retter, og nok af det!
Men det er desværre ikke virkeligheden. Min oplevelse af buffeten til 200kr, var:
Et par stykker tør dag-gammel flæskesteg med bløde svær. Tør dag-gammel kylling. Noget sort stegt rodfrugter og 4! Fiskefileter. Det var også hvad der lignede 3 stykker mørbrad..
Det kolde bord bestod af sild fra glas. Parma skinke og noget brie ost. Også var der 4 halve æg..
200kr for dette, som i øvrigt sku deles med resten af gæsterne. Remoulade måtte vi bede om, og når den sidste fiskefilet blev taget, var der altså bare ikke flere..
beskidt bestik var der også !
dybt godnat at forlange 200kr for den mest tarvelige buffet jeg nogensinde har set. Suk.
Selvom man ønsker at støtte de lokale forretninger, går man desværre derfra med en kæmpe ærgrelse over oplevelsen og at havde brugt pengene.
Det frækt at kroen selv syntes det er iorden at servere det, og til den pris.
3 personer buffet, 1 øl og 2 sodavand, ialt 700kr. Det tarveligt!
Øv. Vi kommer bestemt ikke igen.
Dårlig service, men god mad
Vi havde bestilt bord flere uger i forvejen, og glædet os rigtig meget. Da vi kommer er restauranten næste tom, men der er tydeligvis selskaber i gang i selskabslokalerne. Vi bliver sat ved et bord, og tjeneren suser derefter videre, så vi bare sidder der i 10 min uden service eller menukort. Da tjeneren kommer, fortæller han at der er 2 hovedretter den dag, og gør meget ud af at det er det eneste der er. Trods hjemmesiden og skiltet på væggen siger der er forretter. Inden vi når at vælge, er han væk igen og kommer først tilbage efter længere tid. Da vi skal vælge drikkevare, og min mand spørg hvilket sodavand der er, kan tjenerne knapt huske hvilket de har.
Der går meget længe inden maden kommer, vi har næste drukket vores drikkevare op før det kommer på bordet.
Maden er lækker og veltilberedt, det vil jeg give dem, men det ødelægger at de samtidig slæber brugt service ned fra selskabet ovenpå og står og skraber madrester af tallerkerne på en vogn hvor vi kan se det imens vi spiser.
Da vi efterfølgende spørg om de har dessert, må tjeneren ud og spørge i køkkenet. Hvor de kun har en slags og ikke noget af det der står på menuen på hjemmesiden.
Igen desserten var også lækker, men alt i alt tager vi afsted med en øv følelse.
Deres menukort er i forvejen meget lille. 2 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter. Ud af de ialt 8 retter, var der i teorien kun 3 retter vi kunne få, så under halvdelen.
Man må formode at de vidste de skulle have et større selskab da vi bestilte bord for 3 uger siden, så de kunne have gjort os opmærksom på at udvalget ville være begrænset hvis vi reserveret bord til den dato. Eller måske have ekstra personale på, så det ikke gik ud over de andre gæster der besøger dem samtidig med selskaber.
Vi kommer i hvert fald ikke igen, der er flere andre steder i området der servere lige så god mad, men har en langt bedre service også selvom de har selskaber samtidig.
Veltilberedt aftensmåltid
Veltilberedt aftensmåltid, klassisk kromad. -super fint til prisen.
Ikke det udvalg af retter der…
Ikke det udvalg af retter der reklameres med. Alt for lang ventetid, selvom vi var alene i restauranten. Tjeneren var i køkkenet det meste af tiden. Kunder der havde bestilt take away ventede mindst 25 min. På at få maden udleveret. Kedelig garniture til plankebøffen.
KØR IKKE IND
KØR IKKE IND
Vi skulle spise der med vores venner. Vi spørg om de har et bord til 8, hvorefter tjener himler med øjnene og siger kun 8. Dette kunne være en gæk bemærkning men ud fra tjeners memik var det ikke tilfælde.
Tjener vil herefter se coronapas på børn under 16 og spørg indtil hvorfor de ikke er vaccineret! Vi bliver afvist i døren af tjener der fra første øjekast ikke ønsker gæster. DÅRLIG OPLEVELSE.
God mad og rettidig omhu
En virksomhed der udviser rettidig omhu ved at portionsanrette maden og sørge for, at kunderne bliver bedt om at afhente maden på et fast tidspunkt, således at der ikke opstår unødig kontakt mellem personer, der ikke tilhører samme klynge - helt i overensstemmelse med Corona-retningslinjer.
God mad velsmagende mad.