Vis de kunne få 0 stjerner ville det ha været godt Vi hvade lejet en bil af palle weekenden over men det endte ud et i et marrigt for os da vi er blevet løget of bedraget af palle som lovede os båd... See more
See what reviewers are saying
Prisen for et olieskift var 25% højere end hos konkurrenter. Bilservice ejeren blev bekendt med det. Alligevel vil Palle fra Palle Mathiesen Auto - PM-Auto ikke matche prisen eller yde en ek... See more
Ingen form for samvittighed eller styr på tingene, ingen service da det så gik galt, og ingen form for kompensation da vi kommer hjem. Vi havde lejet en bil i 10 dage, og havde den tilgængeli... See more
No history of asking for reviews
Vis de kunne få 0 stjerner et ha…
Vis de kunne få 0 stjerner ville det ha været godt
Vi hvade lejet en bil af palle weekenden over men det endte ud et i et marrigt for os da vi er blevet løget of bedraget af palle som lovede os både i telefon og på værkstedet at bilen var med fri kilometer og vi kunne benytte os af det da vi hvade en del familie som ha besøgt, da vi siger at det ikke står i lejekontrakten siger palle at det ikke var nødvendigt, lørdag ringer vi igen og får fat i palle igen og spørg ind til lejekontrakten igen da vi stadig syns det var mærkeligt og vi var uforståne overfor det hele, vi snakker så med palle hvor palle siger at han aldrig har sagt at bilen var med fri kilometer og at han derfor kun hvade givet 300 km til hele weekenden, føj for en dårlig service.. vi vil ha alle vores penge tilbage igen. Vi vil aldrig leje bil os dem igen
Super fin kundepleje- arbejdet udført…
Super fin kundepleje- arbejdet udført til ug, uanset hvad der skal laves. Og et kald hvis der skal laves mere end først aftalt. Troværdigt firma, som jeg klart kan anbefale
Jeg har haft flere af vores biler på…
Jeg har haft flere af vores biler på besøg hos Skorsteensgaard/Palle Jensen.
Jeg har KUN haft positive oplevelser.
De er ærlige, kompetente, og yder en service ud over det forventlige.
Jeg kan kun anbefale ALLE andre at få deres bil lavet her......
11.000 kr. for bil i 4 dage
Vi havde lejet en bil i 10 dage, og havde den tilgængelig i 4 dage, fordi den brød sammen. Aircondition, servestyring m.m. slår fra, og vi får den med nød og næppe smidt ind på en parkeringsplads. Vi fik lov at betale fuld pris, og få skæld ud for den reparation af bilen, som de har lavet på det værksted, som Tryg Forsikring anbefalede os.
Vi ringede ellers med det samme, men fik besked om, af en ung pige, at Palle Jensen er på ferie, og derfor ikke kan tage sig af det. Der var altså åbenbart ikke noget hverken hun eller han kan gøre for at hjælpe, selvom det under samtalen indrømmes at bilen også har været på værksted med samme problem flere gange før - senest en uge forinden vi skal køre.
Han sender altså 9 personer afsted i en bil, som han ved er utilregnelig, men der er stadig ingen hjælp, da det så går galt. Vi regnede med at have bil tilgængelig hele ugen, og havde lavet planer efter dette, men der kunne ikke engang hjælpes med at finde en lånebil. Og hvis vi selv fandt en, kunne det slet ikke komme på tale, at betalingen ikke skulle ske ud af egen lomme.
Jeg skriver om min oplevelse for at advare andre, så de ikke kommer til at stå i samme rigtig trælse situation. Det er min eneste oplevelse med Palle Jensen biler, og det bliver også den sidste.
Pas på med at leje af dette firma
Pas på med at leje af dette firma, de lovmæssige funktioner fungere ikke, selv en advarselstrekant som er lovpligtig at køre med mangler. Vi lejede 9 personers bus som skulle til Italien, han udleverede en bus som han godt vidste havde problemer så vi havde bussen på værksted i 4 dage ud af den uge vi lejede den, og alligevel skulle der betales fuld pris og brok over værksted og dele der var brugt på at reparere. Vi skulle selv stå for alt ang betaling af værksted, kontakt til hans forsikringsselskab,værksted osv imens udlejer selv sad på ferie i udlandet. KAN IKKE ANBEFALE DETTE FIRMA.
Altid god og fin service til meget…
Altid god og fin service til meget rimelig betaling.
Vi har altid været godt tilfreds med…
Vi har altid været godt tilfreds med Palle Jensen Biler der er altid god service og smil 😊
Ros til Palle og hans team.
Jeg har brugt Palle Jensen i mange år, og har altid fået en behagelig og kompetent behandling, når bilen skulle på værksted.
Kan kun anbefale at bruge dette Automester værksted.
Teddy Munch
Super service som altid
Altid god service.
Er godt tilfreds.
Værkstedet laver det som er nødvendigt…
Værkstedet laver det som er nødvendigt og til en billig penge.
Og det er de gode til.
Kjeld med kone
God servise og god betjening.
Altid god service :-)
Altid en fornøjelse at komme der og…
Altid en fornøjelse at komme der og tingene bliver lavet
Altid god og hurtig betjening.