2.2

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.2

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ansvarsfraskrivelse i stor stil.

Ansvarsfraskrivelse i stor stil.

Pankas har lavet noget arbejde 250 meter væk fra vores ejendom. De har i forbindelse med dette, vendt ind over vores indkørsel og spildt asfalt i vores indkørsel på vores belægning. Nu har jeg været i dialog med både eget forsikringsselskab, kommunens (som havde bestilt arbejdet) samt Pankas. Pankas ansvarsfraskriver sig alt og mener ikke de er skyld i det, trods mange billeder og videoer der dokumentere dette.
Vi har helle tiden gerne ville have de blot kom og fjernede deres spildte produkter, men det eneste de vil er at hjælpe med vejledning i vi selv kan.

Direkte et firma som ødelægger andres ejendom uden at tage ansvar. Dette kunne være løst ved de blot kom og fjernede det.

April 20, 2026

Meget uprofessionel virksomhed

Pankas skulle stå for at få lavet en asfalt-rampe ved vores indkørsel for 4-5 mdr siden. De er først for nyligt blevet færdig med den efter 4. forsøg. Ja, de skulle forbi 4 gange før det lykkedes dem at lave en rampe til min indkørsel. De er dog ikke helt færdig da de mangler slutrengøring som de lovede de vil udføre for ca. en måned siden. Når jeg ringer eller skriver til lederen ( som jeg har kommunikeret med fra start og som egentlig virker frustreret og forvirret ) for at få en status, får jeg intet svar.

February 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Søg aldrig arbejde på det store hold i…

Søg aldrig arbejde på det store hold i denne virksomhed, magen til inkompetent og barnlig formand skal man lede længe efter. Manden står og nedgør, samt fortæller dine fejl foran 10 medarbejdere, allerede efter første dag på jobbet. Og derefter har han sørget for at du ikke kan få arbejde i andre asfalt/overflade virksomheder. Virkelig umodent og ingen leder evner.

October 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk forståelse og hjælp

Vi har netop afholdt stort havebryllup 300 meter fra et større Pankas-asfaltprojekt på Vejlevej, 8800 Viborg. Under dagene op til stod det klart, at projektet ville være i fuld gang midt under vielsen og receptionen, der blev afholdt i den varme sensommer, med (for os) ikke gunstige vindforhold.
Vi tog kontakt til Pankas, der med fuld forståelse forsikrede os om, at de ville sørge for, at vi kunne afholde vores bryllup uden maskinlarm og asfaltlugt. Da gæsterne ankom lidt i 11 var asfalteringen stadig i fuld gang. Da vielsen startede kl. 1130, var asfalten på strækningen foran vores indkørsel lagt, vibreret og maskinerne slukket. Tusind tak til Pankas' team på Vejlevej for at udvise udvise forståelse og for at hjælpe med at realisere vores drømme for dagen.

September 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Patrik fra Pankas

Patrik fra Pankas . Han levere varen
Overholder tidsplanen
Hurtigt kontakt med ham
Gutterne der lavede arbejdet har gjort et godt stykke arbejde

May 17, 2024

Hærværk

D. 13. juni 2023 parkerede jeg lovligt udenfor min bolig på Dybesøvej i Rørvig.

På et tidspunkt hørte jeg en masse larm fra store maskiner, efter nogle minutter gik jeg ud for at se hvad der skete.

Det var så åbenbart min bil der var årsagen til larmen, den holdt i vejen for 3 kæmpe maskiner fra Pankas. En var kørt forbi min bil, meget tæt på bilen har flere naboer set, og der var en masse sten ved dækkene ligesom bilen var svinet til.

Jeg flyttede bilen. Senere da jeg kørte et ærinde rullede sten ned fra taget. Jeg fik bilen vasket og det var nu tydeligt at hele den side der vendte ud mod Dybesøvej var fyldt med små skader efter sten. Den anden side er uden stenslag. Taget har jeg endnu ikke us. nærmere, min bil er høj.

Jeg har henvendt mig til Pankas som har meget svært ved at huske episoden ( der var 3 kæmpe maskiner samt en del mænd ??? ) .Efterhånden husker de svagt en episode. Først afviser de at der kan komme sten på taget, efter tilsendelse af fotos mener der KUN kan komme sten på taget, men ikke på siden af bilen. De synes også at min kaskoforsikring der skal tage sig af skaden, hvilket jeg bestemt ikke er interesseret i.

Personen jeg taler med virker iøvrigt irriteret og der er bestemt ingen undskyldning for hærværket på min bil.

Efter min mening kan førerne af de store maskiner ikke have undgået at vide at kørsel tæt på min bil ville medføre de omtalte skader. At de ikke lige kan huske episoden er utroværdigt. De har vel været irriterede over min bil holdt i vejen. Jeg kan oplyse, at jeg holdt lovligt samt der ikke var skiltning om besøg af kæmpe maskiner/vejarbejde.

June 13, 2023

Is this your company?