Papogpapir er genial. Har ikke haft nogle problemer. Desværre ville jeg fortrække en anden fragt metode, da DAO ikke gør hvad der står i bemærkningerne. De hænger det på hoveddøren og ligger den p... See more
PapOgPapir
See what reviewers are saying
God hjemmeside osv, de lover 1-2 dages levering men burde skrive at det ikke gælder weekend. Da Dao reklamere med levering i weekender også. Så fik pakken efter 5 dage. Men ellers rimelig godt tilfred... See more
Super hjemmeside og god service, det gik også hurtigt med forsendelsen så alt er i top. Vil helt klart handle her igen og dejlig gave der var med i pakken.
Company details
Written by the company
PapOgPapir - Hurtig og diskret levering til billige priser.
Ærtebjerggårdvej, 5270, ODENSE N, Denmark
- kontakt@papogpapir.dk
- www.papogpapir.dk
People also looked at
Fedt koncept og fantastisk service
Super priser & hurtig levering 😎👍
Fantastisk simpelthen
God service og levering
God service og levering. Bestiller tit og Har ikke oplevet nogen problemer 👍
Papogpapir er genial.
Papogpapir er genial. Har ikke haft nogle problemer.
Desværre ville jeg fortrække en anden fragt metode, da DAO ikke gør hvad der står i bemærkningerne. De hænger det på hoveddøren og ligger den på måtten. Har fået leveringer mellem 5:45 til 6:20. Det er også fedt. Men jeg tager hjemme fra 5:00, så pakken ligger der en hel dag ud til hovedvejen.
Jeg vil anbefale!
bestil lørdag aften og hente varer …
bestil lørdag aften og hente varer mandag er seriøst :-)
Pap og Papir er en fin lille shop
Pap og Papir er en fin lille shop. Lidt begrænset udvalg, men kan da få hvad man skal bruge for at ryge 😉 Synd at det er DAO som transporterer pakkerne, de er ikke gode til at få afleveret hverken rigtigt sted eller særligt hurtigt. Det koster den femte stjerne. Men rigtig cool butik
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering og jeg fik alle mine varer :)
Super hjemmeside og god service
God oplevelse
God oplevelse hurtig levering og rabat med deres rabatkode... 5/5
Ret godt tilfreds!
God hjemmeside osv, de lover 1-2 dages levering men burde skrive at det ikke gælder weekend. Da Dao reklamere med levering i weekender også. Så fik pakken efter 5 dage. Men ellers rimelig godt tilfreds.
Hurtigt og effektivt
Mine vare kom hurtigere end forventet
Mine vare kom hurtigere end forventet. Lækker service.