Company details

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Ret skal være ret

Torsdag den 8. december var jeg og en veninde på Parnas. Vi havde købt Sweetdeals og havde bestilt maden via mail på forhånd. Vi havde læst den dårlige omtale af stedet på Trustpilot, efter at vi havde købt Sweetdeals, men vil sige, at vi fik den allerbedste betjening af 2 søde unge piger, og vi fik den dejligste rejecoctail og den største og bedste wienerschnitzel, vi nogensinde har fået, og alt blev serveret med smil og søde bemærkninger og leveret HELT uden ventetid. Vi drak skøn juleøl til maden. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi gerne giver vores bedste karakter.

December 10, 2016
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste spisested jeg nogen sinde har besøgt

Havde købt billetter via sweetdeals. Elendig oplevelse. Dårlig mad, ingen brød som aftalt. Små portioner. Dårlig betjening, sur kok som ikke talte særlig pænt til tjeneren. Bestilte et glas vand som tjeneren sagde kom fra vandhanen og det tog de 45 kr for. Kommer der ALDRIG igen

August 23, 2016

Elendig service

1) Vi valgte en rødvin, som ifølge vinkortet skulle være "næsten uden garvesyre", men som alligevel nærmest fjernede emaljen fra tænderne og sved i spiserøret.
2) En halv time er længe at vente på forretten. (Hummersuppe) Restauranten var kun kvart fyldt.
3) Hummersuppen smagte ikke godt. Måske for meget cognac og i hvert fald for meget dild.
4) Da tjeneren - laang tid efter - tog vores suppetallerkener, fortalte vi - venligt - at suppen faktisk var uspiselig, hvortil hun svarede, at hun ville sige det "derude".
5) Om vores kommentar til vinen sagde hun at det altså var den vin vi havde bestilt, og da vi opfordrede hende til at smage på den selv, sagde hun at hun ville få nogen til at smage.
6) Tyve minutters ventetid på hovedretten, hvor tjeneren havde travlt med at rydde andre borde er lang tid.
7) Tjeneren kom ikke tilbage med kommentar/løsning på suppe og vin.
8) Den anden tjener kom tilfældigt forbi vores bord og blev spurgt om der var noget nyt angående vinen? "Det ved jeg ikke noget om" og "Jeg kender ikke noget til det", var svaret.
9) Så kom vores bøf bearnaise. Min mand havde bestilt en ekstra stor bøf mod en lille merpris, men den var ikke ekstra stor.
Min mands bøf var lækker; min var stegt for meget og med mange sener. Vi skålede i vand.
10) Vi var ikke blevet spurgt hvordan vi ville have vores bøffer stegt.
11) Min mand gik op til tjeneren for at betale og for at høre hvad de kunne tilbyde i forbindelse med vinen, idet vi ikke syntes det var rimeligt at skulle betale fuld pris. Tjeneren sagde at hun havde smagt på vinen og fandt den ok, og min mand påpegede at hun jo ikke havde smagt vinen fra VORES flaske. Derefter ændrede hun mening og sagde at den måske nok var en smule garvesyret. Min mand fik et nedslag på 50 % på en flaske vin til 300,-.
12) De to tjenende ånder tog dårlig service til et helt nyt niveau, og vi kommer der ikke mere.

Retfærdigvis skal siges, at min mand var i samme restaurant for en måneds tid siden, hvor der var fin og effektiv og meget imødekommende service. (Læs: andet personale.)

August 20, 2016

Elendigt!

Min kæreste og jeg havde købt en 2-retters menu hos Sweetdeal til en meget rimelig pris. Da vi booker bord, og fortæller hvilke retter vi ønsker at spise, pr. mail får vi af vide at vi skal have kontanter med, for de tager ikke imod dankort-betalinger under 300,- så med mindre vi køber for mere end 300,- derinde er det med kontant afregning.
Da vi så kommer derind, går der lige over 20 minutter fra vi ankommer til at vi får mulighed for at bestille drikkevarer. Disse kommer forholdsvis hurtigt efter.
Vi får vores forret, som smager okay, vi manglede bare det brød som vi havde købt.
Der går næsten et kvarter efter at forretten er ryddet af bordet til at tjeneren kommer tilbage. Hun fortæller at de desværre ikke har flere schnitzler (som vi har forudbestilt) og tilbyder os derefter stægt flæsk. Det er jo en okay upgrade.
Så går der et lille kvarter mere hvorefter at tjeneren kommer med vores mad, 2 store tallerkener med schnitzel, kartofler og ærter, ved siden af får vi en lille kande med sovs.
Kartoflerne var tørre og smagte som havde de været frosset ned og varmet op igen.
Sovsen smagte af salt og rigtig meget af kulør.
Schnitzlerne var tørre og smagsløse.
Ærterne smagte som frosne ærter nu engang gør.

Jeg har, ærlig talt, aldrig fået så dårligt et måltid mad som det jeg fik hos Parnas. Med så få forskellige retter på menukortet burde man tro at de kunne finde ud af at tilberede maden til en bare nogenlunde standard.

Elendig mad og elendig service.

May 23, 2016

Dårlig oplevelse

Havde Sweetdeal for 2 personer, super sød ung tjener ( Pige) , Husets Vin meget Dyr ,halv flaske husets vin 174,kr.og efter at have prøvesmagt den ( sur og gennemsigtig ) foretrak vi øl til 50 kr., hovedretten bøf, stor , betalte ekstra 20 kr. skulle være gennemstegt , men var rød indeni og brændt udenpå , samt det halve måtte smides ud ( sejt )? ikke alt kunne spises, ikke OK. Ps. kommer aldrig her mere
Ella og Jan
26/09/2016

October 18, 2015
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Super god mad sød betjening

Vi var inde og spise der i går aftes, ja det var en speciel oplevelse at komme ind 😊 men alt i alt et hyggeligt gammelt sted i nogen frede bygningerne. Vi tænkte først gad vide hvordan dette bliver meeenn så kom maden vi havde købt en deal 3 retter til 129 kr og vi fik så lækker mad.
Vi fik en super lækker bøf virkelig god høj kvalitet og lavet helt perfekt. 👍👍
Det endte minus vi hvade var at der sad et selskab lige ved siden af os med 10-12 mænd der hælte øl i i lange baner og var meget larmende ellers en perfekt aften lækkert mad og klart et sted vi skal spise igen.

February 15, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Super servering meeen....

De 3 stjerner er helt klart serveringens fortjeneste. Det er en familieejet restaurant, og specielt de 2 søstre, der serverede var et plus.
Vi var en gruppe venner, der var til julefrokost. Vi havde bestilt buffet og frie drikkevarer under maden. 685 kr. incl. moms. Prisen er for dyr, når arrangementet starter kl. 19, og allerede før kl. 22.00 var det slut med de frie drikkevarer. (vi vidste ikke, at det var for så kort tid)
Flere andre anmeldere har skrevet negativt om stedets indretning og træk. Der er vi helt enige.
Vi havde valgt stedet, fordi der ville være gammel musik og lidt nyt. Det gamle blev udført af hyggepianisten under maden, men da kl. var 22.00 var det som om vi var et helt andet sted, og ikke positivt.
Det væltede ind med yngre mennesker, musikken steg til et niveau, hvor man ikke kunne føre en almindelig samtale, selv om vi bad om at få den dæmpet lidt flere gange. Vi troede det var kun var for folk, der havde bestilt bord - altså et lukket arrangement. Men nej, efter søstrene var blevet betalt for arrangementet, var de væk, og så var det et diskotek. Vi gik, selv om vi havde troet, at det var her, vi skulle hygge os hele natten.
Der skal virkelig laves noget om, hvis vi skal holde julefrokost der en anden gang.

December 20, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Skuffende...

Nusset og slidt indretning, dårlig service (tjener glemte drikkevarer), gennemsnitlig mad og dyre drikkevarer. ...

August 6, 2014

Is this your company?