PCXperten Elektronik Service ApS Reviews 63

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hej Jeg har flere gange fået lavet både Iphone 4 og 5 samt bærbar pc, jeg har altid fået en rigtig god og faglig kvalificeret betjening samt altid byens billigst. priser der er sagt ved indl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super dygtige folk. Jeg havde købt en brugt macbook pro billigt af en veninde, men den kørte utrolig langsomt. Jeg kontaktede pcxperten og der sagde de at det skyldes den langsomme mekaniske harddi... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Anbefales på det stærkeste. Jeg får alt mit Apple-grej (MacBook, iPad, iPhone) lavet her. Service er i top. Der gives garantier (som jeg blandt andet har fået skiftet batteri på). Der bruges orging... See more

1. Electronics Repair Shop
  2. Computer Repair Service
  3. Computer Service
  4. Computer Support and Service Company
  5. Mobile Phone Repair Shop
  6. Used Computer Store

Written by the company

PCXperten Elektronik Service ApS, har repareret elektronik i Aalborg siden 1992. Vores personale er uddannet indenfor elektronik reparation og har mange års erfaring. Vi udfører alt indenfor reparation af elektronik, computere og lign. både til private og til industri. Som nogle af de få reparerer vi ned på komponent niveau. Det er meget billigere og langt mere miljøvenligt end bare at skifte til nyt. Vi reparerer også alle fabrikater telefoner. Kom ind og få et tilbud på reparation af dit udstyr.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

TOP-service og super hjælpsom. TAK!

Jeg var indstillet på at skulle have skiftet mobilens USB-C stik, da andres forsøg på at rense det ikke virkede. Men... PCXperten klarede det mens jeg ventede ca. 5 minutter, og det VAR bare stikket, der skulle renses.
Nu virker det hele igen :)
TOP-service og super hjælpsom. TAK!

March 24, 2026

Mobiltelefon og harddisk

Har haft både en mobiltelefon (ladestik) og en gammel harddisk (strømforsyning, viste det sig) til reparation hos PCXperten i denne uge. Begge dele blev klaret hurtigt og effektivt. Klart butikken jeg går til som det første, hvis jeg har noget elektronik, der driller.

March 21, 2025

Reply from PCXperten Elektronik Service ApS

Tak, for den fine anmeldelse

Mercedes kombi instrument

Hej jeg skriver for min bror som fik repareret sit kombi-instrument til sin Mercedes som andre har prøvet men uden held det tog så kun PC Experten en weekend så var det fikset

July 25, 2024

Reply from PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse. Vi reparere næsten alle former for elektronik.

Fantastisk service

Fantastisk service, har fået service hos dem i 7 år, og der ikke eneste gang, har jeg modtage dårlig kundeservice. De findes ikke bedre tlf operatører dem PCXpeten simple

May 1, 2024

tak for den fine anmeldelse

Reperation af eksisterende bundkort

Reperation af eksisterende bundkort frem for at udskifte det til et nyt, som andre reperations steder anbefalede. Dette gjorde at prisen her var væsentligt lavere. Hurtig reperation.

March 27, 2024

Reply from PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse, vi laver reparation på komponent niveau, det er meget billigere og meget mere miljøvenligt en bare at udskifte til nyt.

Rated 5 out of 5 stars

Både jeg og min datter har fået nye…

Både jeg og min datter har fået nye skærme og batterier til vores IPhones.
Fantastisk kompetent service, super kvalitet på reservedele og lave konkurrence dygtige priser.
Klar anbefaling herfra og vi kommer helt klart igen 👌🏻😃

March 19, 2024

tak for den fine anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

God, hurtig og noget billigere end alle de andre, som ikke havde delene på lager😁

March 15, 2024

Reply from PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse. Vi lagerfører normalt de reservedele, som vi oftest skifter.

Rated 3 out of 5 stars

lange ventetider men gode priser

lange ventetider men gode priser.
skulle fange et tog og kom 20 minutter før jeg skulle på toget da jeg skulle hente min pc og måtte forlade den fordi ingen kom til kassen i de 20 minutter. Men ellers reparerer de hurtigt og er meget informative om hvad der var galt med computeren.

February 2, 2024

Hej,
tak for din bedømmelse. Vi er desværre nogen gange meget optaget af både reparation og telefon, så derfor kan der forekomme ventetid. Vi er ikke så meget personale, derfor kan vi holde priserne nede.

Service og ekstra hjælp

Der blev ydet en rigtig god service med enormt konkurrencedygtige priser. Desuden var ejeren proaktiv og hjalp helt gratis med at fikse et biproblem med min skærm. Stedet kan varmt anbefales

March 7, 2023

Reply from PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse. Vi deler gerne ud af den erfaring vi har, som er stor, eftersom vi startede i branchen i 1992.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i over et år været kunde hos…

Jeg har i over et år været kunde hos firmaet i Aalborg.
De har løst problemer med mit Apple udstyr - som eksempel - “knækkede” ledninger i MacBook Pro og senest til udskiftning af batteri i IPad.
Hurtig ekspedition!
Tilbudspris der holder!
Kompetent og reel!

October 24, 2022

Reply from PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

Efter flere handler kan det anbefales…

Efter flere handler kan det anbefales både pga pris og reparation varer cirka 20 min og god garanti

April 11, 2022

Reply from PCXperten Elektronik Service ApS

Hej, tak for den fine anmeldelse.
vi holder prisen i bund og kvaliteten i top.

Rated 5 out of 5 stars

Har fået lavet en del iPhones og div…

Har fået lavet en del iPhones og div andet elektronik hos René. Jeg har altid været tilfreds og er kommet der i mange år, og vil komme der i mange år endnu. Kan kun anbefales.

April 3, 2022

Hej Michael,

tak for den fine anmeldelse, vi får i de fleste tilfælde det gamle udstyr op og køre igen.

Take a closer look