Heb een bandje dat gebroken is in garantie en heb dit binnen gedaan op 13september maar nu op 3oktober nog altijd geen vervanging gekregen of ook maar iets gehoord.Wat is er aan de hand?
See what reviewers are saying
Ik heb het idee dat Coolblue steevast antwoord heeft op het behandelen van klachten binnen garantieperiode en dat is het woord 'gebruikersschade’, dit om de garantie te omzeilen en om aldus het toeste... See more
ASupport lijkt op het eerste moment goed maar pdashop weigert ook nog maar een antwoord te geven op mijn vragen zonder order gegevens. Makkelijke vraag. Jammer want was graag als klant terug gekomen..... See more
Company details
Information provided by various external sources
De PDA-specialist sinds 2000 voor alle merken handheld's en alle PDA-accessoires. Op werkdagen voor 23.59 uur besteld? Morgen gratis bezorgd!
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
handig
Deze site geeft een goede beschrijving van het product. Ze zijn ook niet duur.
Eerlijke internetwinkel
Tak van het bedrijf coolblue. Steeds gratis verzending. Had zelfs eens een probleem met tablet waarvan de producenten zelf niet wisten wat het probleem was, heb geld terug gekregen in vorm van waardebon en heb me nieuwe kunnen bestellen.
goede service
Snelle levering, echter telefonisch bereikbaar vond ik minder
Betrouwbaar
Betrouwbare webwinkel met breed assortiment op voorraad. Beslist niet de goedkoopste maar wel snel met duidelijke communicatie.
Snel en goed
Goede website, vriendelijk aan de telefoon. Ontzettend snel geleverd. Klasse ga zo door.
SUPER SUPER SUPER Service
Dit noem ik Pas Als de koning te rijk Online shoppen Heerlijk Savond voor 22.30 Nog iets bestellen volgende Dag al In huis een Service Waar HEEEL Veel Webshops van kunnen leren
Goed maar zeer duur
Ze zijn goed in wat ze doen.
En das voornamelijk verkopen immers dat doet een webwinkel.
Ze zijn zeer snel met bezorgen.En ook goed in hun RMA.
Maar zoals gezegd in de vele jaren dat ik bij hun koop heb ik het bijna nog nooit mee gemaakt dat ze qua prijs enigszins concurreren met de rest. Tevens heeft het geen zin een review of je mening op hun site neer te zetten!!
Want een woordje dat hoe dan ook in de buurt van negatief komt en je kunt de review wel vergeten.Je mag alleen wat zeggen als er staat WOUW CoolBlue rocks!
Maar zou ik het aanraden zaken met ze te doen?
Ik zou het zeker wel aanraden.Echter ik zou eerst eens rond kijken of de prijzen redelijk zijn..Voor een paar euro meer zou ik het wel doen.Maar als het in de tientallen scheelt zou ik het niet doen en soms scheelt het wel meer dan een paar tientjes.
Gewoon goed zoals het moet
Super snelle levering en altijd correct !
bestellen via internet en snel thuis of ophalen
2 x iets besteld en altijd goede en snelle service ook bij tel navraag.
als je belt maken ze bestelling in orde hoef je niet weer naar internet. je kunt kiezen of op locatie ophalen dag later of je krijgt t thuis.
Alleen service als er betaald is...
Één van mijn favoriete (web) winkels
Een goed assortiment. Mensen die weten waar ze over praten. Service, leveringen en bestelprocedures zijn helder en goed.
Kortom: ik koop er graag!
komt het wel goed met mijn bestelling
Helaas, voor de eerste keer iets besteld en meteen foute boel! Kreeg het product bestemd voor een andere klant. Direct alles geregeld om het terug te sturen, doos weer dichtplakken, in de regen naar de post, netjes verzendbewijs van tnt gekregen. Nu maar wachten want ik krijg pas mijn eigen product als zij de foute zending weer op plank hebben staan.....verzendbewijs of niet! Ga over 2 dagen met vakantie en zie aankomen dat ik dat zonder mijn bestelling en mijn geld zal moeten doen! DIKKE BAAL !
Snelle site, Ruime keuze, goeie deals, Mooie prijzen
Zie titel, dat zal wel genoeg zeggen
Prima levering, komen beloftes na
Altijd keurig op tijd en altijd vriendelijk te woord gestaan..... heb spijt dat ik niet bij jullie besteld heb ipv typhone!
Keep up the good work!
een dikke 10
eerste keer hier wat besteld,dinsdag besteld, woensdag in huis de stekker zou volgens beschrijving moeten passen helaas paste niet ,gebeld en uitgelegd dat deze stekker niet op mijn tomtom past, voorstel van PDAshop je mag de bestelde stekker houden en wij sturen u gratis een nieuwe (deze past)
geweldige service noem ik dit klasse
Altijd goed en zoals beloofd.
Elke bestelling die we hier hebben gedaan, is altijd goed, snel en volgens afspraak uitgevoerd. De prijsstelling is behoorlijk sterk. Al een keer of 8 iets besteld, en nog nooit een klacht gehad. Dus hoe de klantenservice is, weet ik niet, dat vind ik eigenlijk wel al een goed teken.
Gewoonweg super!
Heb laatst mijn smartphone besteld bij deze shop. 's Avonds besteld, dag erna in huis. Kreeg er nog een extra accessoire bij en dat tegen de laagste online prijs. Bovendien heeft deze webshop een overzichtelijke en handige website.
super tevreden
Ja echt super e.
Hebben thuis al onze gsm's gekocht via hun tablet enz.
Ook via andere cool-blue winkels gekocht en altijd super service gehad.
Zodus zonder twijfel 1 van de beste web winkels
Tijdje geleden terug gegaan was niet tevreden over men tablet.
Had hem al 1 jaar ze hebben mij een credit nota gemaakt en mocht een product pakken van die waarde of bijleggen naar mijn zin.
DAS PAS SERVICE.
The Trustpilot Experience