God faglig service og rådgivning Vi har netop fået udskiftet vores gamle brændeovn til en ny Jøtul brændeovn. Medarbejderne hos Pejsevarme.dk har fra start været yderst kompetente og serviceminded, s... See more
See what reviewers are saying
Fin vejledning i butikken. Efterfølgende plan overholdt med gamle brændeovn fjernet og ny leveret som lovet - til tiden. Trods udfordringer med loftet blev dette ordnet. God kommunikation med fir... See more
Company details
Information provided by various external sources
BERTHELSEN pejsevarme.dk ekspert i pejse, brændeovne, stålskorstene, pejseindsatse, træpilleovne og skorstensforinger - kort sagt alt til faget hørende - og det siden 1967. Find os i Helsingør og Hillerød.
No history of asking for reviews
God faglig service og rådgivning
God faglig service og rådgivning
Vi har netop fået udskiftet vores gamle brændeovn til en ny Jøtul brændeovn. Medarbejderne hos Pejsevarme.dk har fra start været yderst kompetente og serviceminded, så vi har følt os i trygge hænder fra start. Vi besøgte butikken i Helsingør og tog derfra med en god fornemmelse for, at det var det helt rigtige. Monteringen gik som smurt, og nu har vi den dejligste brænderovn, der varmer vores stuer op på bedste vis. Vi vil på det "varmeste" anbefale Pejsevarme.dk til alle, der måtte overveje af købe en brændeovn.
Verdensklasse service
Har fået skiftet skorsten i 2017 af dem, ringede nu i 2022 da vannæsen var utæt De kom asap og skiftede den.. uden det kostede noget
Service i topklasse
Vil anbefale dem til hver en tid
Kompetent og venlig vejledning/service/montage
Kompetent og venlig vejledning.
Overholdt leveringsdato og tidspunkt.
God kommunikation og hjælpsom service.
Super kompetent og venlige montører.
Vores nye fedtstensovn Lotus M2 varmer hele huset på 115 m2 og brænder natten over.
Mine bedste anbefalinger.
God kommunikation og yderst…
God kommunikation og yderst professionelt rådgivning. Søde og effektive montører. De varmeste anbefalinger herfra😊
Fantastisk rådgivning og service
Fantastisk rådgivning og service
Et helt igennem perfekt forløb, fra besøg i butikken til installation.
Kan på det kraftigste anbefales
Super god rådgivning og service
God vejledning af yderst kompetent og venlig personale. Vi havde problemer med at få vores brændeovn til at brænde korrekt, men det fungerer nu fint efter gode brænderåd. En varm anbefaling til Berthelsens Pejsevarme.dk🔥😊
Udskiftning af brændeovn
Fin vejledning i butikken.
Trods udfordringer med loftet blev dette ordnet. God kommunikation med firmaet og dygtige og rare montører. Førsteklasses, proff. og veludført arbejde.
Kan til enhver tid anbefales.
Dårligste service jeg har oplevet
Dårligste service jeg har oplevet. Direkte uvenlig og uhjælpsom ekspedient. Find et andet sted at handle
købte for 2 år siden brændeovn hos dem …
købte for 2 år siden brændeovn hos dem forklarede at der ikke var nogen form for varme i huset på 130 kvm så skulle bruge en brændeovn der skal dække det og samtidig holde varme længst muligt da jeg er på arbejde om dagen jeg havde ikke forstand på brændeovn så jeg fik anbefalet en med fedtsten på pris incl montering og skorstensrør 24000 kr har idag været hos dem fordi den brændeovn ikke kan opvarme huset som lovet ham jeg talte med fik vist et billed af brændeovnen og sagde den er ikke stor nok til 130 kvm og viste mig en anden der kunne,jeg sagde de jo havde anbefalet den jeg købte og 24000 kr er ikke et lille beløb, den kunne jeg bare sælge på dba og købe den anden de havde som så kostede 28.500 kr incl montering de kunne i det mindste tilbudt noget rabat jeg gik for hvad hvis den heller ikke er god nok dårlig service søger andre steder
Super god betjening i forretningen
Super god betjening i forretningen, og efterfølgende besøg for opmåling til pejseindsats hos os, og gode forslag til løsning. Leveret til tiden og perfekt installeret. Tak til Pejsevarme for flot service og en god oplevelse.
DÅRLIGSTE Service i lang tid!!!
Jeg kontaktede kundeservice, for at få rådgivning til montering af Skorsten.
Oplyste, at jeg havde købt en brændeovn og det første jeg blev mødt med, var hvorfor jeg ikke havde købt hos dem. Nuvel, nu drejede det sig jo om montering af skorsten og ikke selve brændeovnen.
Efter at havde fortalt mig, at det jeg havde købt var et dårligt produkt og deres produkter bare var bedre, oplyste hun mig at jeg ikke kunne få dem til at montere. Jo hvis jeg ville vente til foråret, men som hun selv sagde, det ville jeg jo nok ikke. Dog ville de gerne montere hvis jeg valgte at købe deres brændeovne, hvorefter mit svar var "Jamen jeg har jo allerede købt en" - Til det svarede hun, ja det vil du nok fortryde.
Hun spurgte igen, hvorfor jeg ikke havde valgt at købe deres produkt og jeg svarede "Jamen i er rimelig dyre i forhold" - hertil svarede hun "ja men du får også bedre brændeovne men det vil du opdage"
Afslutningvis sagde jeg, at jeg ville forsøge at ringe videre og søge hjælp andetsteds, hvortil hun sagde "du skal nok ikke regne med at nogen vil hjælpe dig med det men held og lykke"
Tak for manglende service. De kan IKKE anbefales.
Kan KUN tilslutte mig de øvrige anmeldelser der er her, som omtaler dårlig service.
Hvis man vil have dårlig service …
Hvis man vil have dårlig service ukompetent vejledning og uforskammet sælger skal man tage til Berthelsen Pejsevarme.
Man skal selv vide hvad man skal bruge og de kunne ikke drømme om at hjælpe en med tilbehør der skal bruges for at montere tilbehøret. Skulle der mod forventning være en fejl på varen så er det bare surt sjov for det er åbenbart købt som beset.
Vi ringede til firmaet og sagde vores pilleovn havde en fejl, vi blev rådgivet til at det var gasventilatoren der skulle udskiftes, vi kører til Helsingør for at hente varen og da montørenen kommer så er der ingen pakning med, ( fik af vide denne have vi jo ikke bedt om ) Så en ventilator til en 10 år gammel ovn der koster 2660 kr. der følger der ingen service med som I : kunne du tænke dig og købe en ny pakning med for en sikkerheds skyld.
Det viser sig ventilatoren har en lille fejl så den siger en mislyd når den kører, ringer til firmaet og forklare problemet, får af vide at hvis jeg kommer i slutningen af ugen er der en ny jeg kan få.
Da vi så kommer for at bytte ventilatoren så påstår hun det er en gammel ventilator vi kommer med den har været monteret en time. Så gammel vil jeg ikke kalde den.Til trods for vi har kvitteringen med hvor der står den er købt for under 14 dage siden. Det ender med vi må kører hjem igen med den samme ventilator samt en meget dårlig oplevelse i bagagen.
Lægger aldrig mere en krone i denne butik og vil aldrig anbefale dem til andre.
en af mine dårligste kundeoplevelser...
Jeg har haft flere rigtig dårlige oplevelse med en dame fra Berthelsen, da vi har været i kontakt med dem, for lovliggørelse af en pejs og vil ikke anbefale andre at bruge dem til den slags. Vi har fået dårlig rådgivning og vejledning og hun har vist aldrig hørt om god kundeservice. Montøren vi havde på besøg var dog rigtig behagelig.
Perfekt
Vi har nu med 10 års mellemrum købt 2 brændeovne hos Berthelsen Pejsevarme i Helsingør. Begge gange har vi fået kompetent og venlig rådgivning i butikken og installationen er foregået upåklageligt. Vi kan derfor varmt anbefale denne butik.
Perfekt kundeoplevelse
Vi har oplevet en fantastisk god og reel rådgivning i forbindelse med valg af brændeovn, og installationen var også helt perfekt!
Vi kan på det varmeste anbefale Berthelsen.
Mange hilsner
Lars
Fremragende service!
Vi valgte at købe brændeovn hos Berthelsen Pejsevarme, netop fordi vi ville have professionel hjælp til at vælge den rigtige brændeovn og til monteringen. Derfor købte vi den ikke i et lavpris varehus (som i øvrigt ikke er billigere!) - og vi oplevede fuldstændig perfekt service hele vejen i gennem. Sidder og nyder flammerne nu - så lækkert. Tak Berthelsen!
Arrogance i verdensklasse
Jeg er håndværksmester i nordsjælland og står ved en kunde der skal ha boret hul til sin nye brændeovn..han skal derfor bruge nogle dele til sin nye brændeovn...ringer derefter til denne forretning hvor jeg får den mest flabede person i røret...hvor jeg nærmest bliver skældt ud af en michael.... kære pejsevarme jeg skal nok sørge for at alle mine kunder i nordsjælland går langt uden om din butik+ jeg skal nok fortælle bredt og vidt om jeres service....god jul til jer
Tårnhøj service og tryghed
Vi er førstegangs-ejere af en brændeovn. Vejledningen i butikken var kompetent, selvom butikken var fyldt med folk. De er villige til at indgå kompromis på prisen.
Selve monteringen foregik yderst professionelt. Der faldt 12 mursten af skorstenen under arbejdet med at monteret en isokern. De blev muret op igen og fuget efter, så vi ikke skal ringe efter en murer. Og midt i det hele havde de lige overskud til at give et par gode råd til den nybagtes sommerhusejers kvaler med en beskidt køkkenbrønd.
Skorstensfejeren har netop godkendt installationen. Nærmeste uden at kigge, da jeg sagde, at Berthelsen havde sat den op.
Super rådgivning og service
Supergod service. Skulle have rådgivning og overvejer nu hvilken løsning der skal til. Men køber det helt sikkert hos pejsevarme.
Mega dårlig service i Helsingør
Kom ind i butikken ca 20 min før luk! Kunne ikke nå til Hillerød da de lukkede kl 17:30 (fredag) Manden kom ud og ville hjælpe mig. Jeg skulle bruge nogle rør fordi jeg havde købt ny brændeovn! Og det er en gammel skorsten jeg har, så målene var de gamle.
Manden spurte om jeg havde købt ovnen hos dem og jeg svarede nej. Hvorefter han fortalte mig, at de næsten intet tjente på rør, men på deres brændeovne!
Spurte så om han så ikke ville sælge til mig! Og nej det ville han ikke! Spurte om jeg så skulle finde et andet sted og JA det skulle jeg, var han svar.
Jeg ville da bare mene at selvom der ikke var så meget profit i rør, kunne man måske godt tjene lidt!
Følge mig virkelig dum da jeg gik ud af butikken, havde kørt så langt for så intet at købe så jeg kunne få min brændeovn op at køre!
dårlig service!