Moesgaard Management - Pernille Moesgaard Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mentorforløb er nu afsluttet. Har været fantastisk, ikke mindst lektierne. 🤣 Kan kun give de bedste anbefalinger, har været en fantastisk rejse. Giver Pernille ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5 out of 5 stars

Pernille ser DIG og dine behov! Udover at hun er skarp og enormt professionel, er hun super nysgerrig på at finde frem til dine værdier og stille skarpt på nogle strategier, der virker for lige præci... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde 2 sessioner med Pernille om, hvordan jeg fik mest ud af Instagram for min virksomhed. Og på bare to sessioner (to timer), var både min Instragram og min tilgang til Instagram en helt and... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en 1:1 Vejledning med Pernille, omkring min TikTok profil og prissætning af eventuelle samarbejder. Pernille mødte op yderst velforberedt, og efter en kort indledende løs snak, så gik h... See more

Company replied

Company details

1. Media Consultant

Written by the company

Jeg hjælper dig til at rykke dine sociale medier til nye højder med skræddersyet 1:1 vejledninger og rådgivning, som tager udgangspunkt i dig og dine medier. Jeg er særligt specialiseret i Instagram.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Pernille er jo sådan et rart menneske…

Pernille er jo sådan et rart menneske og hun formår at få et budskab ud, guidet og vejledt på en super god måde, så man efter samtalen har fået et boost og føler sig selvsikker og klar på at give den lidt ekstra👏🏻

November 24, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

Kære Sussi! Så fedt at høre at vejledningen gav et boost, samt mere selvsikkerhed. Så er mit mål med vejledningen nået. You got this 😍👏🏼

Helt fantastisk session med Pernille

Helt fantastisk session med Pernille. Jeg fik så mange brugbare værktøjer jeg tager med mig videre. Jeg har efter en time med Pernille fået et fantastisk boost og er helt klar på at indtage Instagram med storm🥳

November 27, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

Kære Ann. Tak for din anmeldes. Så dejligt, at du kunne bruge vejledningen og nu er klare til at indtage Instagram med storm 😍

Profilanalyse og 1:1 vejledning

Jeg havde længe gået og overvejet, om det ville give mig noget at booke en profilanalyse samt vejledning hos Pernille. Jeg var begyndt at tvivle på mit indhold og havde svært ved at gennemskue, hvad jeg skulle lave mere og mindre af.

Det var en kæmpe hjælp at få en (andens) indblik i min profil og råd og vejledning herfra. Mit mål blev mere tydeligt for mig og jeg har nemmere ved at overskue mit content.

Pernille er ikke kun god, hvis du vil lære mere om instagram, hun er også en dygtig coach til dig, der nemt kommer til at tvivle. KÆMPE anbefaling!!

October 12, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

Tak for din alt for fine anmeldes, Melanie! 🙏🏼 Og se hvor det kører på din skønne profil. Du er hammer god 🤍

Varm anbefaling

Pernille mødte op yderst velforberedt, og efter en kort indledende løs snak, så gik hun igang med et veltilrettelagt og personligt oplæg lavet ud fra mik profil.

Pernille er the real deal, og tager sit arbejde meget seriøst. Jeg kan varmt anbefale Pernilles kompetencer - kæmpe tommel op herfra 👍.

November 1, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

Tusind tak for din finde anmeldelse! Det gør mig så glad at læse, og kæmpe held og lykke med TikTok. Det bliver pisse godt 👌🏼

Actionpakket 1:1 Instagram session

Jeg har haft en 1:1 rådgivningssession om Instagram med Pernille, hvor hun på forhånd dybdegående havde analyseret min profil.

Hendes feedback er kort, klar og vildt konkret, som sætter hjernen i gang med at arbejde med det samme. At det kriblede i fingerne for at komme i gang med at optimere mit Instagram-game, da jeg var færdig med vores time sammen, er en underdrivelse.

Pernille giver feedback råt for usødet og det var jeg vild med. Jeg følte mig tryg ved hendes dybe kompetence med det samme og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger videre på sin færd.

October 17, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

Tak for den fine anmeldes! Jeg er så glad for du kunne bruge sparring, og kæmpe god vind til dig. Du er for sej 💪🏼🍷

Rated 5 out of 5 stars

Jeg husker nærmest ikke tiden før mit…

Jeg husker nærmest ikke tiden før mit mentorforløb hos Pernille Moesgaard, og det siger ikke så lidt. Det var nemlig blevet til en tung sky over hovedet at lave indhold til min instagram profil.

Allerede efter første session med Pernille begyndte jeg at se en ny, målrettet retning for mig og mit content.
Jeg er et meget ustruktureret menneske med stort behov for struktur, og det har jeg i den grad OGSÅ lært gennem mentorforløbet. Nu myldre idéerne igen frem og jeg ser det nu som en stor glæde og frihed igen, at kunne være min egen chef.

Jeg fik også en helt ny tro på mig selv, fordi HUN SÅ MIG! Hele mig, med alt hvad det indebærer af enhjørninger, glimmer, diskokugler, farver... og usikkerhed. For den har Pernille faktisk også hjulpet mig med. Hun er en sand stjerne!

Der er blevet skabt en 'lilla' tråd på min profil, på en måde, at selv mine følgere er begyndt at bruge lilla hjerter i kommentarfeltet, og bemærker mine farver.

Jeg kan simpelthen kun give Pernille mine aller varmeste anbefalinger, det fortjener hun virkelig.

October 9, 2023

Amen Maria for pokker! Sikke en anmeldes 🥹 Tak for et fantastisk forløb 🦄🪩✨

Mentorforløb hos Pernille

Efter endt Mentorforløb hos Pernille, vil jeg til hver en tid anbefale hende til andre, der ønsker sparring og vejledning i forhold til Instagram.

Pernille er professionel og tager udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov. Efter en intro samtale tilrettelægger hun et personligt forløb, som sagtens kan ændres undervejs, hvis det skulle være nødvendigt.

Der gives "hjemmeopgaver" som ligger i din nærmeste udviklings zone. Altså opgaver du kan klare, hvis du strækker dig lidt på tå.

Vejledningerne tilrettelægges efter dit behov, og til hver vejledning laver Pernille et materiale, der efterfølgende sendes. Efter endt forløb har du en manual, der giver dig et godt fundament til dit videre arbejde med Instagram.

Mit mål med forløbet var at komme i gang med reels, blive skarpere på min profil og gøre den endnu stærkere samt skabe en organisk vækst.
Alt dette og mere til har jeg fået.

Pernille er en stjerne, der oprigtigt hepper på dig hele vejen.

September 18, 2023

Mentorforløb hos Pernille

Jeg har netop afsluttet mit mentorforløb hos Pernille, hvor jeg som udgangspunkt gerne ville have hjælp til at afgrænse min niche. Det har jeg i høj grad fået - sammen med rigtig meget andet. Pernille har givet min selvtillid på Instagram et kæmpe boost. Ved at heppe, fremhæve hvad jeg gør godt, komme med konstruktiv feedback og helt konkrete ting jeg kunne arbejde med. Hun har virkelig set mig og givet mig fornyet energi til at arbejde med Instagram. Jeg glæder mig til at tage endnu mere fat i alt det hun har lært mig det næste stykke tid.

August 25, 2023

You had me at Hallo :)

Efter at have hørt om Pernilles fine arbejde og hendes måde at dedikerer sig og sin tid til DIG - og ikke et eller andet standardiseret forløb hun bare ruller ud til mange, så har jeg haft en 1:1 med Pernille. Og har efterfølgende hoppet på ventelisten om at komme i mentorforløb hos hende - det ser jeg frem til. Ikke bare fordi jeg tror at det vil gavne mig på IG, men i et større perspektiv give mig en selvudvikling, der hvor jeg er. Jeg glæder mig til at samarbejde mere med Pernille.

August 9, 2023

Mentorforløb hos Pernille 💜

Jeg var kørt død i min profil på Instagram, og det irriterede mig. Da jeg virkelig brænder for at levere og ikke mindst vil jeg gerne kunne give noget ud til andre mennesker. Jeg havde skrevet til hende i starten af året, men vendte tilbage igen i april måned til hende at NU var det NU! Kort sagt, jeg fortryder på ingen måde mit forløb hos hende som jeg har gjort hos andre. Hun ser DIG og hvad DU kan, samtidig med giver hun giver dig feedback på dit arbejde og hvad I sætter jer for nogen mål. Hun har hjulpet mig helt sindssygt, og det vi havde sagt vi vil fokusere på nåede vi at komme i mål med og det er kun gået den rigtige vej. Som hun siger, intet lykkes natten over. Det tager tid at skabe noget fra bunden af, og jeg er i en kæmpe udvikling lige nu takket være hende. Hun er så dygtig, og ved hvad hun taler om. Jeg har bare lært så meget inden for den her branche, at jeg kunne blive ved 🥹 TAK FOR DIG 💜💜

August 2, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

Amalia for pokker! Tak for dig. Det har været en sand fornøjelse at have dig på forløb. Keep it up 💪🏼

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har levet fuldtid af mine sociale…

Jeg har levet fuldtid af mine sociale medier i 7 år, og var gået lidt i stå - hvilken retning skulle jeg, hvordan kom jeg videre? Jeg blev anbefalet at hive fat i Pernille og tage et forløb hos hende og det har været det bedste jeg har gjort - virkelig! Pernille kan se noget hos den enkelte som jeg ikke har oplevet før.

Hun fortæller ikke “det alle siger”. Hun ser DIG og hvad DU er god til (og mindre god til - og ærligt har jeg haft brug for lidt konstruktiv kritik, for det er sgu det der gør man udvikler sig). Under mit mentorforløb har jeg fået dobbelt eksponering og vokset en stor del i følgere. Før mistede jeg lidt hele tiden - nu har jeg fået en klar rød tråd, hvilket giver min en ro, mindre stress og mere blod på tanden også fordi jeg kan se det virker! Pernille er seriøst for VILD. Var lidt ved at græde da vores forløb var slut… kæmpe anbefaling uanset om du er ny eller har levet af sociale medier i mange år! 🥳

August 7, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

May!! Jeg får jo helt tåre i øjnene. Tusind tak for alle de fine ord. Det har været en sand fornøjelse at have dig på forløb 🫶🏼

Rated 5 out of 5 stars

Pernille er en fantastisk læremester og person

Pernille er en fantastisk læremester. Jeg elsker, hvor personligt hun gør sine forløb, og man føler sig virkelig mødt. Hun sætter sig ind i den enkeltes situation og skræddersyr forløbet. Pernille har udfordret mig, og jeg har fundet frem til min passion igen, efter at have "gemt" mig væk i to år. Så det har især været en kæmpe rejse på det personlige plan, og vi har arbejdet meget med mit mindset. Kæmpe anbefaling af Pernille, hvis du gerne vil rykke din Instagram.

April 3, 2023

Reply from Moesgaard Management - Pernille Moesgaard

Kære Katrine. Det er SÅ sejt, at du har turde at gå efter din passion og drøm igen. Jeg hepper så meget på dig 👏🏼

Største anbefaling herfra!

Pernille er en super dygtig mentor, som er god til at videreformidle materiale og indhold så alle kan være med. Hun er altid super velforberedt og man kan mærke, at hun virkelig brænder for at hjælpe én til at opnå ens mål. Hun er altid engageret, professionel og så er hun et enormt behageligt menneske at arbejde sammen med!

Pernille hjalp mig med at få en større indsigt i hvad der virker på min profil og jeg elskede at forløbet var skræddersyet til JEG og MIN profil og ikke blot et standardiseret kursus.

April 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Pernille er helt fantastisk dygtig ❤️

Pernille er helt fantastisk dygtig. Det er tydeligt at hun ved hvad hun taler om og en kæmpe fornøjelse at mærke, at hun går op i ‘MIG’ og min profil, at det er så personligt og ikke bare et copy paste program til alle hendes klienter. Hun er lyttende og fuld af gode idéer. Hun har efter blot én vejledning ændret mit mindset fuldstændig fra, at føle mig opgivende omkring IG til at jeg nu har en masse blod på tanden og glæder mig til at gøre brug af hendes mange gode råd, tanker og metoder. Jeg glæder mig allerede til næste møde med Pernille. Kæmpe anbefaling herfra!

April 28, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hjertevarm og umådelig dygtig mentor

Da jeg i Januar 2023 gik selvstændig som content creator / influencer ville jeg gerne have et så godt fundament for fremtidige samarbejder som muligt. Jeg opsøgte straks Pernille som jeg havde hørt godt om fra min veninde.

Ved mit mentorforløb hos Pernille har jeg fået indsigt i hvad det er JEG skal fokusere på og dygtiggøre mig indenfor. Pernille har været umådelig dygtig til at sætte sig ind i min profil og mine ønsker og tilrettelagt hver mentor-session ud fra det. Hun tager altid 100% udgangspunkt i den person hun sidder overfor og det gør at der virkelig er "value for money" at hente i et mentorforløb. Udover hendes tilstedeværelse i de enkelte sessioner, så har jeg også sparret med hende på mails og beskeder. Pernille har altid taget sig god tid til at svare og det har været en stor tryghed at have hende med hele vejen. Jeg har ved dette mentorforløb fået så mange redskaber med mig som jeg fortsat kan bruge til at udvikle mig selv og min profil.

Min data var ganske god før jeg startede, men den er eksploderet under forløbet. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Pernille. Udover at være særdeles kompetent indenfor sit felt, så er hun et meget nærværende, hjertevarmt og dejligt menneske som har en oprigtig interesse i de mennesker hun arbejder med.

April 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Pernille får vores bedste anbefalinger!

Pernille får vores bedste anbefalinger!

Vi har en lille butik og dertilhørende instagram, hvor vi ikke havde meget aktivitet og vi anede på inden måde hvad vi lavede. Vi fik anbefalet Pernille af en veninde, og bookede et mentorforløb hos Pernille, og hvor har vi lært meget!

Pernille har under forløbet lært os hvad der virker og hvad der ikke gør, men vigtigst af alt føler vi os godt klædt på til at fortsætte på egen hånd fremadrettet, selvom vi virkelig kommer til at savne Pernille.

I den periode hvor vi har været under kyndig vejledning hos Pernille, er vores interaktioner på instagram steget 142%!!

Vores største mål var at folk der fandt vores instagram, ville få lyst til at besøge vores butik, og nu hører vi fra flere kunder at de har set os på de sociale medier.

April 12, 2023

En varm anbefaling

Jeg havde en profil med ok antal følger, men den var helt død intaktions mæssigt, derudover havde jeg svært ved at finde ud af hvem jeg var på IG..
At komme i Mentor forløb hos Pernille er nogen af de bedste penge jeg nogensinde har brugt! Hendes feedback er konstruktiv, super profissionel og der er plads til en som menneske. Min profil når langt ud, og jeg har fundet mit 100% stå sted på IG!
Så kæmpe anbefaling herfra

March 16, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt 1:1 sparring hos Pernille…

Jeg har købt 1:1 sparring hos Pernille og hvis du overvejer det samme så.....

Bare gør det!

Pernille kommer med konstruktive redskaber til din profil og videreformidler hendes viden på en måde, så os almindelig mennesker, uden en grundlæggende baggrundsviden om Instagram, kan forstå det.

Jeg vil anbefale alle som overvejer et forløb hos Pernille at gøre det.

February 28, 2023

Take a closer look