Peter Lagermand er måske den mest erfarne og kompetente online coach/træner på markedet. Har lært og fået ekstremt meget ud af et flerårigt forløb både indenfor teknik, motivation,ernæring og ikke... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde et mål om at blive større og stærkere som jeg bestemt gjorde jeg gik 6 kg op i vægt og beholdte en lav fedtprocent samtidig med at jeg blev markant stærkere i alle basisøvelserne Kostpl... See more
De bedste anbefalinger herfra 🙌🏻 Hvis du ønsker at ændre din livsstil, er han klart at foretrække. Der er plads til at nyde nyde livet, afvigelser samtidigt med de lækreste madplaner, de... See more
Company details
No history of asking for reviews
Har kun positive ting at sige om Peter…
Har kun positive ting at sige om Peter Lagermand. Han har mennesket i fokus og arbejder ud fra, hvordan du er og hvilke forudsætninger du har for at starte et forløb op. Det følger han op på løbende, gennem en super god platform som er app baseret! Det er en pakke med kost-,træningsplan og ikke mindst personlig feedback på dine resultater! ALLE kan være med og for dem som altid står og glor på maskinerne i træningscenteret og ikke ved, hvad og hvordan, så er træningsprogrammet via appen så utrolig nem og intuitiv at gå til, at man virkelig føler at man er super effektiv i sin træning!! Det vigtigste for mig har været at få værktøjer som vil kunne fungere også senere i livet. Det er ikke bare en hurtig kur og så aner du ikke hvad du skal gøre, når du så er i mål. Det er hårdt arbejde, men på den kloge måde!!
Super oplevelse!
Jeg har været hos Peter i vel omkring 4 måneder, og det har været en super process. Vi startede ud med et super lean gain og endte ud i et lidt mere lean bulk halvvejs i forløbet. Og alligevel endte jeg med at tage 10 kilo på og minimal fedt oveni. Kan kun anbefale!!!
Fantastik forløb med den bedste motivation 💪🏽
Jeg har lige afsluttet et 7 måneders online forløb og giver min varmeste anbefaling!
😎 Peter er en humør bombe og han giver dig altid den motivation og støtte du behøver hele vejen igennem forløbet. Han gør tingene så nemt for en, både træning og maden er nemt at få passe ind i selv sin travle hverdag! Man får træningsprogrammer der er korte og mega fede, og de bliver opdatere jævnligt hele tiden, samt så har man retter der ikke tager mere end små 30 minutter at lave! Han gør tingene så meget nemmere for en og han fortjener fem meget store stjerne herfra ⭐️
Anbefalelses værdigt
Har lige gennemført 6 mdr`s forløb og kan bare tørt konstaterer at alt fungerer perfekt, alle aftaler overholdes, alt bliver tilrettet som aftalt, økonomien kører som aftalt. På det menneskelige og faglige plan har det været en kæmpe øjenåbner at træffe Peter, hans evne til at afmystificerer og virkeligøre mine mål har været super. Optimisme, opbakning og klare guidelines har været guf for mig. Jeg har et liv med sport og motion, men har stadig lært en masse som jeg kan bygge resten af mit liv på, derfor en overskrift der siger anbefalelses værdig.
Online forløb.
Jeg har lige afsluttet 3 måneder forløb hos Peter. Og jeg har ALDRIG lavet en bedre investering i mig selv! Peter er virkelig en kæmpe støtte igennem hele forløbet og det er det nemmeste og lækreste mad! Det er så nemt at få passet både maden og træningen ind i hverdagen, det tager maks 30 minutter at lave aftensmaden, og en god times træning! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Peter, for det er virkelig en coach der skiller sig ud fra mængden!! Jeg har smidt over 30 cm på de 3 måneder, og jeg har aldrig været mere tilfreds med mit eget spejlbilledet end jeg er nu! 💪🏽❤️
Jeg har netop kørt et 6 måneders online…
Jeg har netop kørt et 6 måneders online forløb hos Peter og giver min varmeste anbefaling!
Jeg har beskæftiget mig med træning i mange år, og vidste hvad jeg gik ind til med dette forløb. Jeg var kommet til den erkendelse, at jeg var blevet rigtig "god" til elevatorform og havde enormt svært ved at fastholde kontinuitet i både træning og kost mere end 2 måneder. Det er med alderen (42) ikke blevet nemmere at komme tilbage i god form og derfor er det de seneste år blevet til 1 skridt frem og 2 skridt tilbage. Resultatet af det, var min form var blevet rigtig dårlig og faktisk overvægtig. (Dad-body)
Noget skulle ske og jeg søgte efter en PT som kunne hjælpe mig, guide mig og lægge en struktureret vej frem. Noget af det vigtigste for mig var at forløbet netop skulle være mere end 3 måneder fordi gode vaner oftest tager mere end 100 dage før de sætter sig. Dette ved Peter og han er samtidig en yderst kompetent og erfaren PT. Han lever af det og er passioneret, noget som man bør gå efter som klient når man vælger sin PT. Han er tilmed meget ærlig og det er enormt vigtigt for at guide / holde én i ørene.
Samtidig har Peter stor fokus på, at ændringerne af vanerne skal være realistiske og inkorporeret sammen med ens liv, arbejdsliv og hverdag - så det er holdbart over længere tid. Der er ingen mirakelkur, men hårdt arbejde og fremfor alt fokus på kontinuitet. Så skaber man resultater der er vedvarige.
Så tøv ikke med at springe ud i et forløb med Peter. Jeg anbefaler 6 måneder, selvom resultater bestemt også kan skabes på 3 måneder. Men chancerne for at dine vane – og livstilsændringer hænger ved, er meget større hvis du dedikerer dig til et 6 måneders forløb. Holder du kontinuiteten i 6 måneder, så er du ikke i tvivl om du fortsætter de gode vaner.
Bedste coach!
Har haft den bedste oplevelse hos Peter. Kom ind med forventninger og dem sprang han fuldstændig! Virkelig en champ, han lytter til hvad man har at sige og kommer med gode indputs hvis man har spørgsmål. Rigtig godt forløb og kommer helt klart igen, helt klart et forsøg at tage hvis man står og mangler motivation da han helt sikkert giver en det! Jeg kommer helt klart igen. 5 Store stjerner fra mig!
Lige afsluttet et 12 måneders forløb…
Lige afsluttet et 12 måneders forløb hos Peter, og han er en fantastik træner. Han kan kun anbefales💪🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har netop afsluttet et 6mdr forløb hos Peter.
Det har uden tvivl været den bedste investering i mit liv!
Peter går meget op i at man ikke lever strengt og har plads til at hygge sig, og samtidig skabe vilde resultater.
Jeg kan varmt anbefale Peter, jeg har tidligere været hos andre coachs, og Peter har en kæmpe 1 plads!
Du vil ikke fortryde at starte et forløb hos Peter💪🏽
5 stjerner er slet ikke nok
5 stjerner er slet ikke nok.
Det her er en rigtigt PERSONLIG coach, han er nærværende, menneskelig, professionel, har den vildeste viden om kost og træning, humor og ydmyg. Jeg har kørt 2 forløb igennem, det første vægttab -17 kilo og der efter muskel opbygning. Jeg tager helt klart et forløb til, for og blive udfordret fysisk og mentalt. Hvis du vil have resultater og ændre din livsstil på en måde der bare virker, så er Peter bare den bedste.
Verdens bedste coach 💪🏋️♀️
Jeg vil meget gerne anbefale Peter som personlig online coach - og ja, det er personligt. Hos Peter får du den rigtige plan, støtte og opbakning. Han har en fantastisk personlighed og skøn humor som bare gør alting lige lidt lettere. Du føler han står klar ved din side hele vejen igennem og han er seriøs og professionel 💪.