Company details

1. Software Company
  2. Electronics Store
  3. Hi-fi shop

Information provided by various external sources

Pim Tensen Car HiFi Webshop. Wij leveren en monteren alle bekende merken radio's, luidsprekers, versterkers, navigatiesystemen, alarm- en voertuigvolgsystemen, carkits en multimedia producten in auto's en kampeerauto's. Ons aanbod varieert van relatief eenvoudige radio/cd-spelers tot de meest uitgebreide multimedia systemen die u kunt bedenken!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie site en snel geleverd

Mooie site en snel geleverd. Nog even contact op genomen met een medewerker voor advies en meteen een bestelling geplaatst. Afgelopen zaterdag de nieuwe GLADEN luidsprekers in mijn Polo gemonteerd samen met wat dempingsmateriaal. Wat een verschil zeg!

November 3, 2019

Goede overzichtelijke website

Goede overzichtelijke website. Als je vragen hebt reageren ze snel en denken graag mee voor een goede oplossing. Ben super blij met de gekochte producten.

October 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Goed bedrijf en echte specialisten

Goed bedrijf en echte specialisten, die weten waar ze over praten. Veel keuze aan car audio producten, dat ik veel fijner vind dan die beperkte keuze bij de grote bekende elektronica winkels.

Ik ga hier zeker vaker bestellen!

October 4, 2019

Top webshop!

Goede shop! Grote keuze aan producten, snelle levering en goede klantenservice! Top bedrijf!

October 3, 2019

Heel slecht bedrijf.

Heel slecht bedrijf.
Ik had een bestelling gedaan voor opbouwringen van een mini cooper en een Volkswagen en een setje rockford fosgate speakers van 16cm. Maar wat er in zat leek er helemaal niet op de opbouwringen waren van een Volvo en die passen natuurlijk niet.
De speakers zaten er ook niet bij maar in de plaats kreeg ik twee setjes speakers van 13cm en ook nog is een hele rare impedantie van 6 ohm. En ze j3bben niet eens de moeite genomen om contact met mij op te nemen. Dus al met al heel slecht bedrijf BESTEL HIER NOOIT JE SPEAKERS MAAR GA NAAR EEN BEDRIJF IN DE BUURT OF EEN GOEDE WEBSHOP WANT DIT ZIJN OPLICHTERS.

May 7, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Slechte zaak houdt zich niet aan afspraken

Sub woofer besteld stond op website 5 dagen levertijd sub woofer bleek niet meer leverbaar, werd mij verschillende kerem toegezegd dat ze zouden terug bellen maar nooit gebeurd. Hele slechte ervaring en niet aan te raden

May 27, 2016

ééns en NOOIT meer

ondertussen wacht ik al maanden op mijn rca kabeltje a 70 euro, ik heb uiteraard diverse keren gebeld, 6 keer ofso?
het kabeltje bleek niet op voorraad, later bleek dat het niet meer gemaakt werd en er een nieuwe vervangingskabel zou komen, dit zou direct de week daarop toegestuurd worden, niet gebeurd...
Ik weer bellen, ze zouden me binnen 10 minuten terubellen.... niet terug gebeld... dit is 3 keer gebeurd en ik wordt gewoon niet teruggebeld!
ze hebben mij ondertussen ook al 3 keer beloofd dat het er volgende week of eind van de week is, ik wacht nog steeds... (3 maanden)
Ik heb ze ook gewezen op de onredelijke klantenservice, uiteraard hebben ze nog geen 1 keer gedacht aan een excuses?
alleen maar zeuren over kabeltje uit productie dit en dat en vervolgens weer valse beloftes doen! (bij mijn bestelling stond niks vermeld over dat het product niet voorradig was of dat het uit productie ging!) Het kabeltje staat ondertussen nog steeds te koop op hun site!
Ik ben nog nooit zo slecht behandelt als klant en heb naar mijn mening toch een gezonde dosis geduld/vriendelijkheid getoond, die is nu op!
Ik ben nog nooit in mijn leven zo slecht behandelt als klant en vind het dan ook bizar dat ze er niet aan denken de klant op wat voor manier dan ook tegemoet te komen.

Ik overweeg nu ernstig om aangifte te doen bij de geschillencommissie.

mvg.

Een diep teleurgestelde klant die 3 maanden zonder radio in zijn auto zit.

August 15, 2012

TOP

Gisteren mooie setje gekocht (speakers, radio cd ipod usb speler)
voor rond de HOT-TUB.
Super geholpen en correcte uitleg.

Ga zo door fam.

Groetjes Johan en Nanja
uit Badhoevedorp

December 1, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Prima levering & service!

De door mij bestelde radio is keurig op tijd geleverd. Het bestellen van een aanvullend kabeltje (was ik zelf vergeten) was met 1 belletje geregeld. Hoewel het dus een aparte order werd van een paar euro, hoefde ik geen verzendkosten hiervoor te betalen. Dat noem ik dus service. Thxs, Reinout

September 9, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Geen levering van betaalde producten, ondanks veelvuldig contact, negeren van klant

Ik heb reeds 18 oktober 2010 (!) spullen besteld. Op 9 november kreeg ik de spullen geleverd na een paar keer er achteraan mailen. Een aantal zaken bleek niet geschikt voor mijn auto, o.a. door gebrekkige informatie op de website. Diezelfde maand (november) heb ik de spullen retour gestuurd. Ondanks de begeleidende email bleef reactie uit. Na een vervolgemail nog steeds geen reactie... toen heb ik maar gebeld en kwam er wat actie... ik ontving een email op 9 december met info dat vervangende producten geleverd zouden worden.
Sindsdien heb ik niets meer van het bedrijf vernomen ondanks een mail van mij (13-1-2011) met vraag wat de status nu is...en aangeboden dat ze geld kunnen terugstorten op rekening als ze niet kunnen leveren (rek.nr erbij gegeven)
Het is nu de vraag of ik ooit nog iets geleverd krijg voor mijn geld. (helaas heb ik alles vantevoren al betaald, nooit doen dus!!) Heel jammer, het is nu eind januari dus ik denk dat bijna 2 maanden aan levertijd genoeg moet zijn geweest voor het bedrijf om tot levering over te gaan. Dikke schadepost dus (ca. 143 euro). Nu bekijken welke actie ik kan ondernemen.

January 24, 2011

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look