VÄLTTÄKÄÄ PLANTB.FI - He eivät kanna vastuuta asiakaspalautuksista!
Kyselyyni tuotetta koskien vastattiin todella nopeasti, tilasin tuotteen. Saatuani tuotteen, totesin, että tuote oli täysin turhake ja tahdoin palauttaa tuotteen. Lähetyksen mukana ei tullut minkäänlaista ohjeistusta palautukseen liittyen.
Lähetin @:ia samaan osoitteeseen kuin aiemmin - ei vastausta. Parin päivän päästä laitoin uudelleen @ viestiä ja yritin jopa soittaa - ei vastausta, eikä puhelimella saanut tavoitettua.
Nyt muutaman päivän päästä laitoin uuden @ viestin ja yritin soittaa - nyt vastattiin, mutta puhelimen päässä oltiin todella töykeitä ja mies henkilö totesi, ettei heillä ole mitään palautussopimusta ja että asiakas joutuu itse maksamaan kaikki lähetyskulunsa. Kerroin ottavani yhteyttä johonkin viranomaistahoon selvittääkseni asiaa, johon tämä tokaisi vain - siinähän otat.
Todella huono kokemus kaikkiaan, ensimmäinen vastaava kokemus Suomesta.
Älkää missään nimessä asioiko plantb.fi yrityksen kanssa!
Martin
Ps. Jos yritys päättää oikaista menettelyään, lisään tiedot tänne.
Pss. tässä vastausta plant b:stä
Hei
Voit palauttaa tuotteen. Kun tuote on meidän hallussa ja todettu myyntikuntoiseksi niin palautamme maksun.
Palautuksen asiakas hoitaa omalla kustannuksellaan. Tämä lukee tilaussopimusehdoissa, jonka olet täpännyt luetuksi ennen tilauksen lähetystä.
Ystävällisin terveisin
Harri Äyhynmäki
Plant B
PS. Me emme ole kuin Zalando, joka tarjoaa ilmaiset palautukset.
ELI YRITYS ON ILMEISEN TYYTYVÄINEN TOIMINTATAPAANSA... kyllä, täppäsin hyväksytyksi ehdot, elin siinä uskossa, että ns. maan tapa on voimassa tässä yrityksessä - ei ole. Olen jättänyt kuluttaja - asiamiehelle asiasta palautetta.