Plexideal BV Reviews 80

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Am 01.09. haben wir eine Bestellung getätigt welche laut website eine Lieferfrist von 4-8 Tagen hatte. Am 12.09. wurde dann endlich mal ein Abholauftrag bei einer Spedition getätigt. Erste Abho... See more

Rated 1 out of 5 stars

Mal davon abgesehen dass das HPL das absolut minderwertigste und fleckenanfälligste HPL war dass ich je in der Hand hatte waren von 3 Platten 2 beschädigt und KEINE der dreien war rechtwinklig gesch... See more

Rated 5 out of 5 stars

In het weekend een bestelling geplaatst, fijne en duidelijke website. Toen ik ging kijken wanneer het verzonden zou worden zag ik dat er "afgerond" stond. Een berichtje gestuurd via hun site, even... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Trotz Versandproblemen gerne wieder

Trotz das der externe Spediteur Probleme mit seinem System hatte, wurde meine Ware so lange sicher behütet, bis der Versand und erhalt der Ware gewährleistet werden konnte. Auf Nachfragen am Telefon wurde sehr höflich eingegangen und es würde sich tausend mal entschuldigt.
Unter den gegebenen Umständen immer noch im Preis- Leistungsverhältnis Inkl. Service unschlagbar.
Ich bestelle bei Bedarf gerne wieder, zumal ich weiß, dass der Versand heute deutlich schneller gehen sollte. Schlussendlich wurde wie bestellt geliefert.

October 13, 2025

nach einem Monat keine Lieferung

Am 12.09. wurde dann endlich mal ein Abholauftrag bei einer Spedition getätigt.
Erste Abholung sollte am 15.09. geschehen
Zweite Abholung angeblich 22.09.
Dritte Abholung 23.09.

Nun haben wir den 02.10. einen Monat nach Bestellung
Keine Aktualisierung vom Versandstatus und keine Ware erhalten welche für einen Auftrag benötigt würde

October 2, 2025

Einmal und nie wieder

Mal davon abgesehen dass das HPL das absolut minderwertigste und fleckenanfälligste HPL war dass ich je in der Hand hatte waren von 3 Platten 2 beschädigt und KEINE der dreien war rechtwinklig geschnitten.
Ich bin völlig baff wie so etwas passieren kann in einem "professionellen" Betrieb.
Rückerstattung natürlich nicht möglich.

September 25, 2025

Super service

In het weekend een bestelling geplaatst, fijne en duidelijke website.
Een berichtje gestuurd via hun site, even later werd ik gebeld en werd gezegd dat er waarschijnlijk iets mis was gegaan bij de verzending en dat mijn bestelling die dag nog opnieuw gezaagd en opgestuurd zou worden.
Dit was inderdaad zo, de dag erna de bestelling al in huis!
Super service!

December 4, 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Grote bestelling geplaatst en betaald. Heb ze nooit gekregen. Bellen en mailen heeft geen zin meer want ze antwoorden toch niet. Wel beloofden ze veel. Ik heb de hoop al lang opgegeven ooit iets te krijgen

November 2, 2023

Material beschädigt angekommen

Material wurde völlig unzureichend verpackt. Dementsprechend ist die Ware mit vielen Kratzern und Beschädigungen angekommen. Die versprochene Ersatzlieferung ist nach 4 Monaten immer noch nicht angekommen. Kontakt zu Plexideal blieb auch alles unbeantwortet. Kann nur abraten. Was nützt ein guter Preis wenn am Ende doch noch einiges anderweitig neu gekauft werden muss.

June 20, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Overcharged 3 times the price.

Bedrijf gaat schofterig met je om. Ik had een 0 te veel in mijn order. Was geen probleem nieuw factuurtje en klaar. Ja maar ik heb al betaald voor de maat 200 cm I.p.v. 20 cm. Dat werd niet verrekend met wat ik al betaald had en vervolgens koste me het opsturen de prijs van de 200 cm I.p.v. 20. Als ik er dan op terug kom, krijg ik geen gehoor. Pakketdienst dpd stond het met de afmetingen 170 cm x 30 cm x 5 cm. Wat ik door de brievenbus kreeg was een uitgescheurd stuk karton met getaped een stukje Plexiglas er aan. Factuur was 12,04 euro voor het inpakken en versturen. Plexiglas 2 meter was 3.99. Rekening dus had dus 40 cent plus verzendkosten van een verzending i.i.g. had goedkoper moeten zijn geweest, dan dat ik nu voor het Plexiglas heb moeten betalen. 12 euro uurtje factuurtje.
Onvriendelijk en slechte houding. Laat de klant het maar betalen. Gewoon factureren die Handel.

MIJN ADVIES: BESTEL ERGENS ANDERS ALS JE GOED GEHOLPEN WIL WORDEN.
EN ALS JE DAN TOCH BESTELD EN JE HEBT PER ONGELUK EEN FOUT GEMAAKT, CANCEL JE ORDER DAN I.P.V. EFFE EEN NIEUW FACTUURTJE LATEN MAKEN.

Gaat maar om een paar euros, maar ik heb RUIM 3 X DE PRIJS BETAALD.

June 9, 2024

Mooi bedrijf goede ervaring

Mooi bedrijf
Goede website prettige in gebruik en duidelijk
Contact met medewerker gehad ivm levering van mijn bestelling
Deze man keek gelijk mee en ja hoor mijn bestelling kwam vandaag al binnen top
het ging via DHL verpakking was top in orde
En zeker klant gericht ingepakt het kan tegen een stootje
Volgende keer als ik ik plexiglas nodig heb zijn jullie de eerste
En prijs technisch ook nog interessant
Beste plexideal ga zo door top

June 20, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Lieferzeit über 3 Wochen statt 3-7 Tage

Leider konnte die versprochende Lieferfrist, 3-7 Tage, nicht eingehalten werden. Eine kleine HPL Platte wurde am 27.04.24 bestellt und am 21.05.24 zugestellt.
Die Platte war okay, allerdings musste ich Klebereste vom Klebeband der Umverpackung entfernen.

May 21, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Kwaliteit voor een goede prijs

Kleine bestelling gedaan. Duurde wat langer dan verwacht (anders 5 sterren), maar het was een keurige plexiglazen strip. Exact volgens de bestelde maat, geen krassen, strak gezaagd zonder rafels. Kortom kwaliteit voor een goede prijs.

April 22, 2024

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf! Wij hadden 10x plexiglas op maat besteld en hadden deze al binnen enkele dagen ontvangen. Alles netjes afgewerkt. Dus zeker een aanrader!

January 18, 2024

Top service

Ik had twee platen schuim pvc besteld. Drie dagen na de beloofde afleverdag had ik nog niets binnen. Toen ik Plexideal vroeg hoe het zat met de levering hebben ze gelijk toegezegd een onderzoek bij het transportbedrijf te starten maar ook de bestelling opnieuw te leveren. Ik denk dat ze een spoedopdracht ervan hebben gemaakt want deze levering was de volgende dag binnen. Super service, nog bedankt!

November 8, 2023
Rated 3 out of 5 stars

polycarbonaat platen besteld…

ik had al polycarbonaat platen besteld voordat ik de recessies had gelezen.
de recessies waren op een enkele na slecht , hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik mijn geld kwijt was, geen platen of kapotte/onjuiste platen zou krijgen .
zeker nadat de leverdagen (zoals ze aangeven 2-5 werkdagen) voorbij waren en ik nog niks gezien/gehoord had van het bedrijf .
na ongeveer 8 werkdagen een bericht dat de platen aan de bezorgdienst waren overhandigd .
de bestelling is een dag later bezorgd ,bestelling vandaag na gekeken en voor zover ik het kan zien is er niks kapot en klopt de bestelling zoals ik het heb besteld (de maten kloppen in ieder geval).
dus 3 sterren ipv 4-5 doordat de bestelling later was dan aangegeven (eigenlijk 3,5 ster)

November 3, 2023
Rated 4 out of 5 stars

HPL platen besteld

HPL platen besteld, 11 platen waarvan 2 stuks verkeerde kleur is binnen een dag opgelost en gratis kleurschroeven. Prima overleg, en snel opgelost in vakantie tijd. Goed bezig.

August 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De service is ronduit slecht

De service is ronduit slecht. Een positief ding is de snelle levering. Maar de kleuren wijken enorm af. Ga je bellen krijg je het simpele antwoord, "tsja, kleuren wijken af van een plaatje tov in het echt". Dit antwoord terwijl er een enorm verschil zichtbaar is!
Nul service en nul garantie. Ronduit slecht en zeer teleurgesteld.

July 26, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look