Porschecentrumrotterdam Reviews 11

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

voel je thuis bij PCR

Als klant voel ik me bij Porsche Centrum Rotterdam echt op mijn plek. 💫
Of het nu gaat om verzekering, service, events of gewoon een praktische vraag – het team staat altijd voor je klaar. Je merkt aan alles dat hier mensen werken met passie voor het merk én voor hun klanten.

Van een goede verzekering voor je Porsche tot het organiseren van unieke events waar je je beste vriend (je Porsche) mee op date kunt nemen — alles is tot in de puntjes geregeld. 🏎️✨
Het voelt niet als een standaard dealerbezoek, maar als onderdeel zijn van een familie die weet hoe bijzonder het is om een Porsche te rijden.

Altijd professioneel, persoonlijk en met een glimlach.
Een absolute aanrader voor iedereen die zijn Porsche in goede handen wil hebben. ❤️

Bedankt Porsche Centrum Rotterdam, voor de service, aandacht en beleving — elke keer opnieuw een plezier om langs te komen! 🙏En ik distantieer mij verre van de slechte review hieronder...

November 7, 2025

Sander R een ware Porsche service Genius

Ik heb al jaren contact met Sander 🌹 en in die tijd zijn er heel wat bijzondere vraagstukken voorbijgekomen — van Porsche Approved keuringen tot allerlei technische en regelmatige kwesties.
Sander denkt altijd mee, is eerlijk, betrokken en weet zelfs binnen de soms stevige Porsche-tarieven 😉 toch nog een mooi voordeeltje te regelen.

Hij luistert naar zowel je enthousiasme als je gemopper, en zorgt er telkens weer voor dat je met een glimlach en nóg meer plezier van je Porsche kunt genieten.

Bedankt, Sander 🌹 – een echte Porsche Service Genius!

November 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Er is compleet geen communicatie in dit…

Er is compleet geen communicatie in dit bedrijf … terwijl dr heel veel mensen rondlopen ( bellen is een ramp) duidelijk probleem vertelt ( als je mazzel hebt) wordt je de dag daarna teruggebeld! Kan je weer je probleem uitleggen… en krijg je wederom te horen … oh dat moeten we opzoeken… waarom bel je dan terug zonder antwoord….. grrrrr… enfin wat een ruk bedrijf … maar wel mooie rekeningen sturen

July 23, 2025

super slechte service!!

super slechte service!!

slecht bereikbaar! Moet dagenlang bellen om een afspraak te kunnen maken voor een technische storing..

afspraken voor technische storing of onderhoud worden 6 mnd later gepland en dan komt je auto terug met nog meer storingen waarbij je t gehele traject nog eens mag starten!

waardeloos!!

January 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Wilde porsche aankoop doen, helaas niet geholpen

Vandaag was ik bij porsche rotterdam (30/10/24)

Ik wilde vandaag met een vriend van mij mijn 1ste Porsche aanschaffen.

Helaas heb ik heel lang gewacht tot er iemand kwam om mij te helpen, zelf kreeg ik veel blikken van medewerkers maar niemand die dacht laat me deze jongeman even te woord staan.

Ik heb het gevoel dat ze me niet serieus namen omdat ik er vrij jong uit zie (20 jaar) dus dachten hij is alleen maar aan het kijken.

Zelf ben ik weggegaan en ga ik ergens anders kijken, waardeloze service.

Helaas geen aankoop kunnen doen en hebben ze een aankoop gemist.

Buiten dat waren de vloeren ook heel vies en waren ze heel slecht bijgehouden maar dat is als tip.

Hoop dat ze later het beter oppakken.

October 30, 2024

Waardeloos service

Waardeloos service. afspraak niet nakomen.
De auto staat daar voor ruim 5 weken voor reparatie.

Het zou binnen 2 weken klaar zijn.

Bellen helpt niet . je komt niet doorheen.

Onvriendelijke dame aan de lijn.

July 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dit is de slechtste Porsche garage van…

Dit is de slechtste Porsche garage (Rotterdam) van Europa. De service is super slecht en de garantie is ongelofelijk slecht. Zijn er vragen over Porsche en deze garage mag u mij altijd bellen 0653441517 Jakobsen

June 24, 2024

Bedankt

altijd behulpzaam, ik heb mijn Porsche Gt3 Rs 3 keer door deze jongens laten onderhouden en nooit problemen gehad

June 6, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vooraf betalen (gelijk) dan pas eigen auto halen

Porsche Centrum Rotterdam
Ik rijd al 3 jaar een Porsche Cayenne 8 cylinder uit 2012 omdat ik hem mooi vindt.

Toen ik mijn Porsche wegbracht op een zaterdag werd mij verteld dat het onderhoud twee dagen zou duren. Op woensdagochtend ging ik mijn auto ophalen en vertrok voor 08:00 met de trein, bij aankomst om 09:00 uur s’ochtends bleek er een half uur voor aankomst e-mail bericht verstuurd te zijn met de melding dat de auto nog niet klaar was.

Porsche Centrum Rotterdam vertelde dat ze sommige onderdelen niet op voorraad hebben. Uiteindelijk, na werkdagen kon ik mijn auto ophalen

Toen ik de auto ging ophalen werd mij gevraagd of ik de factuur al had ontvangen en betaald.
Ik checkte mijn e-mail en had de factuur om half vijf de dag ervoor ontvangen, maar die had ik niet eerder gezien. Ik bood aan om de factuur later die dag te betalen, omdat het verhogen van de transferlimiet 4 uur duurt en het antwoord was nee. Mijn vrouw en ik vertelde dat we de avond ervoor pas om 20:00 van ‘t werk thuis kwamen. De volgende dag zouden we naar onze vakantiebestemming vliegen. We hadden dus een drukke dag. Ons is verteld dat het company policy is dat de factuur moet voldaan voordat je de auto terug krijgt.

Tot mijn verbazing kreeg mijn eigen auto niet mee. We zijn vertrokken met een Uber, en moesten later die dag weer terug met een Uber, wanneer de factuur voldaan is. Nooit eerder in mijn leven ben ik zo behandeld. Er werd geen oplossing geboden.

Als hardwerkend tweeverdiener gezin moet je een halve dag uit je schema vrijmaken om dit soort dingen te regelen. Van een luxe merk als Porsche zou je toch meer service verwachten. Kunnen ze zich geen incassobureau wanneer ze met wanbetalers te maken krijgen?

Na een dergelijke behandeling zit ik niet op een reactie te wachten.

Edwin van der Knaap

December 22, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look