Vognmand Poul Pedersen. Ejby Reviews 9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Har man travlt og håber at ens vare…

Har man travlt og håber at ens vare bliver leveret inden for rimelighedens tid ,så undgår dette firma ,håber man på service og god tone ,så hold jeg væk fra dette firma..aldrig skal jeg bruge dette firma mere .
De har ingen kundeservice ,,måske i næste uge ..
nej aldrig mere dette vognmandsfirma ..

November 25, 2022

ADVARSEL!!

ADVARSEL!!
Fragshoppen.dk (vognmand Poul Pedersen Ejby aps) overholder IKKE leveringsaftaler som er indgået mundtligt igennem deres egen kundeservice. Et godt råd til eksisterende kunder er at lave alle aftaler på skrift så de igen ikke kan løbe fra sine aftaler.
Et endnu bedre råd er at deres eksisterende kunder vælger en alternativ fragtmand så de ikke selv kommer til at stå alene som forbruger op imod denne virksomhed.

Ærgeligt at måtte afbryde et langt bekendskab pga. manglende kommunikation og træning internt.

September 23, 2021

Ødelagt elektrisk garageport

Deres chauffør var så uheldig at ødelægge min elektriske garageport med en lift. Uheld kan ske...jeg kontakter dem i den tro at de vil tage ansvar forsikringsmæssigt...men nej. Det på trods af at have været kunde i en del år.
Lad være at bruge dem, hvis skaden er sket står de ikke ved det. I stedet lyver de og fortæller at de har kontaktet forsikringsselskabet hvilket slet ikke passer.

January 28, 2020

For fine til grusvej

Havde bestilt træpiller ved pillemadsen og valgt Poul Pedersen til at lever de købte træpiller.
Blev ringet op at de ikke kunne komme op til mig da der var for lidt plads og det var grusvej. Forklarede at der havde være flere store lastbiler oppe ved mig men nej. Så bor du på landet find en anden vognmand.
Fik der efter anden vognmand til at lever uden problemer.

March 19, 2017

Langsom levering

Hvis du ikke har travlt med at få leveret dine træbriketter, så er vognmand poul-pedersen.dk det rette valg, der går nemt 12 dage før du får dine varer, også selvom de reklamerer med flere ugentlige leveringer.

March 11, 2016
Rated 5 out of 5 stars

supertilfreds

Fik, for nogle måneder siden, leveret 10 paller træpiller. De blev stillet rigtigt fint i min garage, uden at jeg behøvede at være tilstede.
Mange vognmænd forlanger ekstra porthøjde, for at kunne stille pallerne helt ind, men min garage har helt almindelig porthøjde og det så bare rigtigt godt ud ;-)

March 8, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super venlig og fleksibel fragtmand

Når sælgeren af et læs grus ikke helt forklarer hvordan leveringen foregår, selv om vi havde mailet med sælger og forklaret at det skulle ind i indkørslen (vi stiller 1500kg grus midt på din villavej, for det er hvad du har betalt for - i henhold til ordreseddel).

Så er det bare at sige TUSIND tak til den fleksible vognmand der ikke bare kørte regelræset, men som strakte sig den ekstra meter og pakkede sin truck frem og hjalp os med at få gruset ind på plads!

Tusind tak for overskud!

February 11, 2013