Prima Engros ApS Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde ikke de store forventninger men må sige at jeg blev positivt overrasket. Fin ratio mellem kvalitet og pris og Martin derinde fra, levere altid til tiden og med godt humør og god service.

Rated 5 out of 5 stars

Modtaget første (men bestemt ikke sidste) sending af varer fra Prima Engros.

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte et par pakker handsker, ville ikke købe 200 par når jeg ikke kendte kvaliteten, de er osse kommet. Jeg vil osse rigtig gerne betale, men der er ikke noget betalings link på faktura, har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn kvalitet.... Vi handler ofte hos Prima Engros, og kvalitet, pris og serviceniveau hænger bare sammen. Der medfølger som regel "ekstra udstyr", der også kan bruges udenfor arbejdet, hvilket bes... See more

Company replied

1. Safety Equipment Supplier
  2. Safety and Work Wear Store
  3. Tool Wholesaler
  4. Work Clothes Store

Written by the company

Prima Engros ApS forhandler dansk-designet arbejdsudstyr der duer. Vi producerer de bedste og mest effektive produkter, i direkte samarbejde med vores kunder. Alle muligheder udforskes, og hver en øre vendes i vores produktionsnetværk, så i ikke skal bekymre jer om det der er afgørende – pris og kvalitet.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Gode produkter

Gode produkter der var lidt bøvl med levering og lidt svære at få fat i. Men alt lykkes til sidst.

March 3, 2025

Reply from Prima Engros ApS

Hej Casper! Tusinde tak for de gode ord. Vi beklager bumpene undervejs, men er glade for, at vi fandt ud af det. Vi garanterer gnidningsfri handel næste gang 💪

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte et par pakker handsker

Jeg vil osse rigtig gerne betale, men der er ikke noget betalings link på faktura, har prøvet at ringe til samtlige numre fra hjemme siden, men det er enten i england, eller en køreskole i roskilde.
Nu har de rykket mig for betaling på varerne, 3 gange på sms, men de er umulige at komme i kontakt med. Og jeg vil bare gerne betale ???????????????????

April 1, 2025

SVINDEL PÅ HØJT PLAN

SVINDEL PÅ HØJT PLAN
i september 2024 blev jeg ringe op af en meget venlig sælger og bestilte nogen klinger til div værktøj
jeg blev love en ny iPhone men har ikke set hverken klinger eller iPhone fakruren er selvfølglig betalt og kan selvfølglig ikke får mine penge tilbage da man overhoved ikke kan få fat i dem
så nu kan jeg ikke få fat i dem hverken på mail eller telefon
så et godt råd til dem der læser det her. find et andet sted at handle

September 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Sød pige har ringet et par gange

Sød pige har ringet et par gange. Sidste uge fangede hun mig på det rigtige ben. Nu står jeg med nogle rundsavsklinger her fra prima. De går til den med marketing materialet. Holder det vand? Svaret er ja. Det gør det. De skærer fantastisk.

February 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

I sidder og ringer rundt til…

I sidder og ringer rundt til virksomheder og lover iPads væk mod ordre afgivning

Jeg er reklamebeskyttet og det skal I respektere

March 3, 2025

Hej Anders.

Vi respekterer fuldt ud hvis virksomheder ikke ønsker, at vi henvender os. Det siger de til os én gang, og så blacklister vi telefon og CVR, og så bliver de aldrig kontaktet igen. Det behøver du ikke lave en negativt indlæg på trustpilot på baggrund af.

Juridisk set, så må man ikke ringe til virksomheder, som er reklame beskyttede. Problemet er bare, at 44% af danske virksomheder er reklamebeskyttede. Ud af vores cirka 5000 erhvervskunder, er det faktisk næsten 2/3 af dem, som er reklamebeskyttede.

Det vidner jo om, at folk sætter flueben ved reklamebeskyttelse når de stifter deres firma, så har de i praksis intet mod at blive kontaktet, hvis bare de bliver kontaktet af en høflig og kompetent sælger som respekterer dem, og at henvendelsen drejer sig om produkter eller ydelser der giver meningen ift. det de laver.

Det er en helt fair sig at du ikke vil kontaktes, men tillad mig at stille et ærligt spørgsmål:

Hvordan skal vi få dit samtykke? Skal vi ringe til dig for at spørge, om vi må ringe til dig?

Det er dér, vi står som erhvervsdrivende i dag – og det minder ikke så lidt om den samtykkekultur, vi også ser i helt andre dele af lovgivningen: Intentionen er god, men i praksis bliver det kikset og uigennemførligt.

Selvfølgelig skal virksomheder respekterer, hvis andre virksomheder (eller privatpersoner for den sags skyld), ikke ønsker at blive kontaktet. Men selvfølgelig skal en virksomhed jo have mulighed for at kontakte en anden virksomhed. Det er jo sådan handel og networking opstår.

Vi beklager forstyrrelsen, men ønsker dig al held og lykke fremover.

Vh Martin Jeppesen

Fup og fidus

Fup og fidus
Ligesom mange andre har vi købt handsker hos Prima Engros ApS, hvor vi blev lovet en Iphone i forbindelse med købet. Faktura og handsker er modtaget men vi har aldrig modtaget telefonen. Trods mailkorrespondance, hvor vi blev underholdt med at den var på vej, er der stadig ikke kommet nogen telefon.

October 10, 2024

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. service niveauet er i top. de fik sendt en forkert størrelse. havde de rigtige størrelser efter 3 dage og de kom endda selv og hentede de gamle så jeg ikk sku lle køre dem forbi gls selv. kvaliteten er i orden..

August 5, 2024

Fup og svindel

Lover kvalitetshandsker, men sender noget skidt.
Når man klager, påstår de, at man ikke har returret, og hvis der er problemer med dét, skal man tale med deres advokat (hvilket jeg så gjorde) og fik selvfølgelig lov til at returnere handskerne.
Trods 2 rykker venter jeg stadig (2 måneder senere) på en kreditnota, som nok aldrig kommer.
Hold jer på LANG afstand af dette fup og fidus-firma!

April 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Modtaget første (men bestemt ikke…

Modtaget første (men bestemt ikke sidste) sending af varer fra Prima Engros.

Sælger ringede fredag formiddag, og varen er her i dag Tirsdag. Fænomenal kvalitet, og næsten halv pris af hvad vi ellers får tilbudt af værktøjsælgerne, både de kørende og dem på telefonen.

December 12, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har bestilt multicutter klinger som…

Har bestilt multicutter klinger som ikke kan skære i træ, som lovet, det er billigt kineser bras, trods løftet om noget andet....sjovt nok, står der i deres betingelser, at man ikke kan returnerer noget som helst, til dem.

May 19, 2023

Reply from Prima Engros ApS

Hej Morten. Det passer altså ikke at vores klinger ikke kan skære i træ.

Da du købte klingerne af vores kundekonsulent Niels-Jørgen, fik du at vide, at vi var imidlertidigt tør for klinger med Japan fortanding (til rent træ), men at du kunne få klinger i bimetal (til træ med sømrester).

Bimetal klinger er mere fintandede, og derfor skære de selvfølgeligt ikke ligeså hurtigt igennem emnerne, men til gengæld, så tåler de søm og metalrester, som øjeblikkeligt ville ødelægge en klinge med Japan fortanding.

Vores klinger er af højeste kvalitet, fuldstændig ligesom alle vores andre varer, men der er selvfølgelig forskellige typer, som er egnet til forskellige opgaver, og vi beklager hvis det går lidt for langsomt i forhold til hvad du er vant til når du bruger klinger med Japan fortanding.

Vi håber du vil genoverveje din anmeldelse, da din oplevelse i bund og grund handler om, at du har urealistiske forventninger til produktet.

Martin Jeppesen

Take a closer look