Provstgaardbeautyhouse Reviews 35

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kommet der gennem mange år og fortsætter mange år 😊 Altid været glad for at komme der, om det er vipper, ansigtsbehandling, massage eller negle. Altid tilfreds når jeg går efter behandlingen. H... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nærværende og professionel behandling Jannike har plejet og passet mine negle i tre år - jeg er altid tilfreds med resultatet. Produkterne er virkelig lækre og ødelægger ikke neglene. De utrolig ma... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Alt var godt ! Ida var super sød og meget rolig. Jeg fik slappet godt samtidig med at min hud blev renset, masseret mm. Stor anbefaling herfra

1. Website Designer
  2. Online Marketing Agency

Written by the company

Vi er en hyggelig skønhedsklinik i Køge, specialiseret indenfor skønhed og velvære. Alle vores behandlinger udføres med naturlige og luksuriøse produkter, helt uden parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Vores team består af 8 medarbejdere, som alle gør sit yderste for at vores kunder får en god oplevelse. Vi går højt op i fagligheden, og sætter god tid af til at yde en optimal service og sikrer god vejledning til alle. du er altid velkomne til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din behandling, eller produkt.

4.5

Alt var godt

Stor anbefaling herfra

April 8, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Jeg er kommet hos Provstgaard et par år…

Jeg er kommet hos Provstgaard et par år nu og er glad og tilfreds med de fleste af behandlingerne. Jeg er især glad for ansigtsbehandlingerne, vippe og bryn behandlinger. Jeg kommer der gladeligt gang på gang 🥰

October 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fik fjernet min franske pedicure hos…

Fik fjernet min franske pedicure hos Provstgaard Beauty House, og det var den værste behandling, jeg nogensinde har fået. Mine tånegle blev ru, flossede, ømme og delvist flækkede, og der sad stadig rester tilbage efter aftagningen.
Jeg valgte professionel hjælp for at undgå skader, men det her gjorde kun mine negle værre.Kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale stedet.

Opfølgning: Efter klinikkens svar vil jeg blot tilføje, at jeg finder det uprofessionelt at blive beskyldt for at “svine dem til”, når jeg blot har delt en ærlig oplevelse. Jeg står ved min anmeldelse og håber, andre kunder får en bedre oplevelse fremover.

October 15, 2025

Hej Camilla.
Jeg er bestemt ked af din oplevelse og selvfølgelig kigger vi da på, det hvis noget ikke føles rigtigt.
Men du gik da super glad og tilfreds ud af vores dør efter behandlingen og roste det hele i pæne søde toner.
Vi har dog dårligt kunne nå at reagere på din email-henvendelse, da jeg som lavede behandlingen på dig, har fri i dag, og først her ved lukketid taler med mine medarbejdere om at du har kontaktet os. Men som jeg skriver til dig på mail, kigger vi da selvfølgelig på det, polerer neglene og efterplejer dem en ekstra gang... Det skal da være i orden, selvfølgelig og jeg beklager meget. Kom da endelig ind til os.

Vi laver masser af fodpleje og pedicure på glade og tilfredse kunder, men hvis noget driller, retter vi selvfølgelig fejlen fluks og altid.

mange hilsner Jannike

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kommet hos jer igennem 1 års…

Jeg har kommet hos jer igennem 1 års tid (startede via Køge Julekalenderen, hvor I havde et rigtig godt tilbud) og har kun været super tilfreds med de behandlinger jeg har fået, god vejledning og super god service.
Vil klart anbefale jer til andre

September 26, 2025

Skøn behandling.

Skøn behandling.

Fik en varm velkomst af Nadia i rare omgivelser.
Jeg fik en Extreme relation behandling og det var magisk - jeg kom helt ned i gear.

September 23, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Nadia siger tak for de smukke ord der altid varmer. ;-)

Dejlige rolige omgivelser

Dejlige rolige omgivelser, sødt, smilende og imødekommende personale. Glæder mig allerede til næste gang

September 18, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Tak for den fine omtale... vi glæder os til at give dig en god oplevelse igen.
;-)

Rated 5 out of 5 stars

Kommet der gennem mange år og…

Kommet der gennem mange år og fortsætter mange år 😊
Hyggelig atmosfære, ingen stress og god tid til alle.
Kan kun anbefale Provstgaard Beauty House. Gør jeg allerede til alle jeg kender 😊

September 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super søde og meget dygtige

Super søde og meget dygtige - fra neglebider til flotte lange “hekse”negle 😆 jeg er glad

September 11, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Tak for dine fine ord... Vi er glade for at vores gode negleprodukter har været en succes på dine negle. ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Mega god betjening og god vejledning…

Mega god betjening og god vejledning med nye produkter

September 9, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Dejligt at høre... Husk at du altid kan booke en gratis hudanalyse, hvis du har behov for en snak om hudpleje, og/eller produkter. Det er vigtig for os at vores kunder har succes med produkterne derhjemme.

Altid imødekommende

Altid imødekommende, smilende og udfører behandlingerne professionelt og nænsomt.
Kan varmt anbefales.

September 8, 2025

Hej Lisbeth..
Det er vi glade for at høre. Tak for de fine ord

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en grundig ansigtsbehandling og…

Jeg fik en grundig ansigtsbehandling og behandleren
var fantastisk og opmærksom på mig og informationen omkring behandlingen.
Personalet er alle smilende og venlige og de kender mit navn.

September 8, 2025

Hej Birthe.
Dejligt at høre du har været tryg i hænderne på vores kosmetologer... det varmer vores hjerter. Vi glæder os til at se dig en anden gang
Mvh Jannike.

Rated 5 out of 5 stars

Når jeg har været i klinikken og fået…

Når jeg har været i klinikken og fået en fodbehandling eller fået ordnet mine negle går jeg altid fra klinikken i godt humør. Dejligt personale der har god omtanke for sine kunder. Jeg kan kun anbefale klinikken på det varmeste.

September 3, 2025

Hej Gurli
Tak for de fine ord. Det skal jo være hyggelig for både kunder og personale, og jeg ved der bliver hygget og grinet når du er på besøg... så skønt. ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Altid dejligt at komme hos jer

Altid dejligt at komme hos jer. Meget tilfreds. Man føler sig velkommen hver gang. 👍

September 2, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Hej Helle. Det er vi glad for at høre. ;-) også altid hyggeligt at have besøg af dig.
MVH Jannike

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dejlig atmosfære og velkomst…

Virkelig dejlig atmosfære og velkomst .
Super ansigts behandling og virkelig sød og professionel medarbejder ..
Kan kun anbefale klinikken og jeg kommer helt sikkert igen
Bh Susanne

September 1, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Hej Susanne. Tak for dine fine ord.. de er givet videre til vores kosmetolog Ida som var glad for "roserne" :-)

Rated 5 out of 5 stars

Grundig, ordentlig service i topklasse

Har været kunde hos Provstgaard i mange år. Alle ansigtsbehandlinger udføres efter en grunding vurdering af hudens behov på dagen og de er altid i top klasse. Deres klippekort ordning gør det samtidigt til at betale. Klar anbefaling herfra.

August 14, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Tak for de fine ord.. Det varmer, at høre at du også er glad for vores klippekort-ordning. ;-)

Flot resultat 😊

Første gang, at jeg har prøvet at få gelénegle, og jeg er virkelig glad for resultatet. 👌😊

August 15, 2025

Reply from Provstgaardbeautyhouse

Tak for de fine ord.. Dejligt du er glad for dem, Sig endelig til hvis noget driller, vi står klar til at hjælpe

Take a closer look